41

Re: Politinės organizacijos

tai as tau ir sakau. Pasiskaityk ta mano ilga posta ir suprasi kad mes apie ta pati snekam :DDDDD as ten viska isvardinau smile))) o del socialinio mokescio... tai pasiskaiciuok, infliacija tai 3%.. wink tai reiskias jie beveik nesumazino ten nieko :DDDDDDDDD

42

Re: Politinės organizacijos

Auris, 19 parašė:

tai as tau ir sakau. Pasiskaityk ta mano ilga posta ir suprasi kad mes apie ta pati snekam :DDDDD as ten viska isvardinau smile))) o del socialinio mokescio... tai pasiskaiciuok, infliacija tai 3%.. wink tai reiskias jie beveik nesumazino ten nieko :DDDDDDDDD

jo as irgi mokytojom tokius pat ilgus referatus rasau kad jos nieko neskaitytu, nes paprasciause atsibosta tiek daug skaityt, na jeigu nori savo nuomone forumose relizuot tai ismok  viska sutrauktai rashyt  nes niekas neskaitys tokiu ilgu postu juk ne mokytojom referatus rasai.

43

Re: Politinės organizacijos

ai.. cia buvo uzpuoles ikvepimas smile

44

Re: Politinės organizacijos

Ziuriu visi yzvelgia trukumus  ir skundzesi... bet neivienas neturi sprendimo  ir neivienas neturi ka pasiulyti ...   koks tikslas burna aushinti?

Man ydomu kas supranta laisvai anglu kalba jei tokiu atsirastu rasykite man asmenishkai ir kua greiciau

renku zmones tarptautinem projektui  .....     Auris, 22   ar tu shneki anglishkai?

45

Re: Politinės organizacijos

Auris, 19 parašė:

Kas dar? big_smile ah taip. Lietuvos Laivynas. Po sovietmecio jame liko simtai Sovietiniu laivu, kurie visi veike kuo puikiausiai. Jie buvo vertinami Milijardais. Turtas buvo nezmoniskas. Taciau mieli koncervatoriai eme ir... pardave;) Ne bet kaip, o pasistenge supjaustyt dalimis laivus ir parduot uzsienin kaip metalo lauza.. Nuostoliai padaryti nezmoniski. Lietuva nebeturi nei tanklaiviu, nei kitu kariniu ir moksliniu laivu. Jai reikia viska nuomotis... pirkti per naujo... Tapo kitu valstybiu nuomos auka. Zinoma, nesigilinkim kas ten Vokietijoje yra isteiges Laivu nuomos firma ir nuomoja Lietuvai laivus... smile

Pagarbiai,
Aurimas

is kur radai apie tuos laivus ?
jo cia parasiai taip kad visus reikia susodinti ir susauditi , paskui vel susaudyti .

46

Re: Politinės organizacijos

Zilvinas, 39 parašė:

Ziuriu visi yzvelgia trukumus  ir skundzesi... bet neivienas neturi sprendimo  ir neivienas neturi ka pasiulyti ...   koks tikslas burna aushinti?

Man ydomu kas supranta laisvai anglu kalba jei tokiu atsirastu rasykite man asmenishkai ir kua greiciau

renku zmones tarptautinem projektui  .....     Auris, 22   ar tu shneki anglishkai?

Reikia įvesti pataisas į konstitucija . Mes nieko negalime jiems padaryti nes jie neliečiami .Patys susikuria sau įstatymus. Po to galima sudaryti komisijas . Neabejotų pėdsakų dar liko . Bet prieš tai vykdant visi išsilakstys po užsienį ir tada papūsk jiems i subine    .Tai kas ir atsitinka . Kad to nesitiktų reikia juos iškarto susemti kai tik neliečiamumo statusas anuliuotas . Tai galėtų padaryti koks diktatorius  . Taip atsitinka kai valstybė nuvaroma iki grabo lentos .

47

Re: Politinės organizacijos

Tomas, 20 parašė:

Taip atsitinka kai valstybė nuvaroma iki grabo lentos .

lol gal monarhija :::212 senai toks valdymo formos nebuvo .
karunuosim Zilve arba Auri i karalius ,paskui nuversim Putina   prijungsim Rusija ir Kinija ir ivesim savo valiuta busim imperija :::b02

48

Re: Politinės organizacijos

Teo, 28  Sprendimai turi buti priimami ne balsuajant ir ne kokio tai vadovo bet rementis moksliniu metodu.

2+2=4  nereikia nei balsuati  ir karaliaus nuamone to nekeicia. Kaip nekeista visi sutua sutinka. Dalyvauti ar prisideti prie bet kokio sprendimo gali bet kuris zmogelis ish bet kurio planetos kampelio.

Mokslas yra tiesos poezija ir nesuprantantiems kodel 2+2=4 raktelis yra ishsilavinimas. Beto visi sprendimai turi buti kiaurai visiems permatomi, arba gal teisingiau lengvai prieinami perziurai, tam kad butu galima juas patobulinti.

Visi zmones yra lygevrcei ir kiekvienas planetos gyventojas turi buti laikomas jos gerybiu paveldetoju.  Taip bus ishvengta konfliktu kurie vyksta del resusrsu (naudingu ishksenu kaip nafta ar anglis). jokiu sienu ir apribojimu zmonems nereikia tai taip pat tik sukelia nesantaika.

Zmogus zmogui nebebus prieshas, bet galimybiu shaltinis. mes visi turesime venoda priejima prie maisto transporto yrankiu ir kitu daiktu. 

Teo, 28 jai jautiesi nesaugei del nuasavybes jausmo as tau asmenishkai ishrasysiu popieriu patvirtinanty jog tu esi vso gaublio savinikas   (kaip ir visi kiti)

Zmones gales keliauti aplink visa rutuly be jokio bagazo nes visur bus taspats laisvas priejimas prie yvairiausiu dalyku. 

Daiktus galesi pasiimti panashei kaip bibliotekoi ir kai tau ju nebereikes laikysi juas ne spintoi ar sandeliuke bet ten kur radai. Daiktai bus vsiem lengvai prieinami ten kur jie dazniausei naudojami.

Vietoi prastos kokybes tarkim fotoaparato  galesi naudotis fotoapratu pagamintu pagal visame pasaulyje geriausia zinoma technologija. 

Debar tu turi dalykus kuriem tau uztenka pinigu - ateity galesi naudotis paceis mokslui zinomais moderniauseis daiktais. 

Debar mes vaikus vos ismokine kalbeti ir vaikscioti  rekiam ant ju "sesk yvieta ir uzsiciaupk" ir kisham jiems ygalvas mikimousines nesamones, bet jau yra ishtirta kad vaikai gali spresti fizikos matematikos chemijos uzduatis.  NIEKAS VAIKU NESKIRSTYS I KLASES pagal amziu, bet jie bursis i grupes pagal savo susidomejimus ir lygi.  Vaikai turi ygimta nauralu smalsuma ir jiems bus suteiktos priemones ir zinios lavintis patiems, mokytojei netik aiskins kas ir kaip paklausti, bet taippat mokinsis ish vaiku.

Monotonishki darbai su atkatotinais judesei visi, bus pakeist mashinomis robotais.
Naudoti zmones tokiem primityviems darbams  yra labai nekonomishka. Tai tiesiog zverishkas nuastolis visuamenei.

Visi sprendimai, bus primami visu naudai principu,  gerai yra kai visi ishto turi naudos , o ne grupele zmoniu ktiu saskaita.

Nebus nei policijos nei teiseju ar kariuamenes kalejimu, banku ir kitu nereikalingu zmonems nesamoniu kaip valdzia ar politikai.  (ysivaizduak kiek jie sueda pingu nieko doro nenuveikdami zmonijai ir ka galima uz tas leshas pastatyti)

Kiekvienas zmogus gyvens daug kartu geriau, sveikiau ir saugiau nei dabartines visuamenes grietinele. 

Shendiena 95% visu kriminaliniu nusikaltimu yra nelygybes ir gobshumo pinigams priezastis. Ateityje tai bus tiesiog neaktualu.

Kiti nusikaltimai tarkim sexualine prievarta ar pan. Ju niekas negrus y kaleimus ir neteis  jie bus visu pasaulio geriausiu mokslininku demesio centre nes visiems bus labai ydomu suzinoti destruktyvaus elgesio priezastis tam kad pakeisti gyvenimo aplinkybes ir ishvengti tokiu atsitikimu. Jie bus populeresni nei Maiklas Jacksonas ir vazines po vsa psauly ir ne pas kiekviena , be tik pas patcias geriausias mokslininku grupes yvairiausiems testams ir tyrimams. 

Zmones ish prigimties nera blogi ju elgesys yra padiktuatas ju gyvenimo salygu, mes visi esame savo kulturos vergai. Ir jei uzauktume kitur tai ir elgtumes taip kaip ir visi ten gyvenatys.

Grynai technishkai tai ygivendinti pradedant naikinti bada ir ligas  galima mazdaug per 10 metu nua tos dienos kai apsisprende pradesime konkrecei veikti.

Shiua metu uzdavinys yra pazadint zmones realybei ir tua uzsiima  http://www.zeitgeist.lt/  koordinatorus atstovaujantis lietuva yra Jogaila ir jis nekoks virshininkas tiesiog zmogelis dirbantis savo darba su tikslu kad jus visi gletumete susisiekti.   Lietuvei nekalba anglishkai todel burelis aktyvistu uzsiima vertimais.

Debar kas atsitiks jei zmones nieko nedarys? Nafta pasibaigs energijos kainos pakils , gamta bus dar labiau uztershta, dides bedarbyste skirtumas tap pasiturinciu ir vargshu, auks nusikalstamumas, dides policijos pajegos palaikyti tvarkai. Kai skurdas prispaus jauni stiprus vyrai bursis i gaujas plesh parduatuves tam kad ishmitinti savo seimas, bus yvedama armija komendanto valnda kaleimai bus perpildyti. Kol pagaliau valstybe taps fashistiniu totalitariniu rezimu. Perversmas bus neishvengemas ir per ta suirute kas sestas zmogus mirs ish bado.  veliau viniishnaudotojei pakeis kitus ir taspats zaidimas prasides ishnaujo. 

Saziningiausias atsakyms yra jog niekas nezino ateities ir ji priklauso nuo musu paciu, nua kiekvieo ishmusu. Ir man vienodai rodo kokios tu tautybes ar religijos bet jai savo uzpakalio nepakrutinsi reikalai plaipsniu prastes ir manau mes neivienas ne aklas, tai akyvaizdzei matome patys. Karai ir riaushes pasaulyje liepsnoja pastovei ir is dazniau ir dazniau.

Jei ash klystu, tada lietuvoje gyvenimas tik gereja ir kainos nekyla  arba saikei ir gamtos ishteklei niekada nepasibaigs ir zmoniu zemeje nedaugeja ir aplmai mano megstmas serialas per TV katik prasidejo  taipkad as atsiprashau uz sutrukdyma ir lendu i savo patoges shlepetes prie TV ir man net neydomu kas pasaulyje dedasi todel nieko nezinau ir nenoriu zinoti. 

Nesakykite ka man daryti ir as jusu na... nesiusiu.

Nebent kam kyla kokiu klausimu tai mielai atsakysiu visai placei 5 asmenu lietuvos auditorijai cia forume

p.s. jau galima paploti smile

49

Re: Politinės organizacijos

Zilvinas, 39 parašė:

Sprendimai turi buti priimami ne balsuajant ir ne kokio tai vadovo bet rementis moksliniu metodu.

Jo sutinku bet ką turime daryti jei balsuoti galime arba už kandidatą Ą ir B kur visi kiti likę  kandidatai ? Kodėl kandidatą  A ir B remia bapkėmis naftos magnatai ? Taip išeiną kad tie kandidatai save gali labiau reklamuoti . Žmonės balsuoja arba už naftos ,tabako ,farmacijos pastatytus žmonės . Manau tai nusikaltimas .

50

Re: Politinės organizacijos

Vel, tai ka tu gali ishtikruju daryti tai informuati zmones apie alternatyva ir pats pastudijuati smulkiau kaip tas Venus projektas veiks tam kad galetumei atsakyti y klausimus.   medziagos vien tik video yra  maziausei parai laiko nonstop ziureti. neskaitant paciam pasiskaityti ir team speak pabendrauti su gyvais zmonem aplink visa gaubly .

Cia tau video gabaliukais  12 valandu http://tromsite.com/  priesh daranrt betka pirma reikia pasiskaityti  suzinoti ishmokti . Tarkime jei nori pradeti savo tyrima pirmoi eilej susipazindini kas toje srityje jau nuveikta ar ne?

Kazkada zmones galdijatoriu kovas ziurejo savo malonumui  arba kaip liutai eda gyvus zmones ir tai nebuvo nusikaltimas  ateityje kiekvienas teisejes bus laikomas nusikalteliu.   

Balsavimas yra cirkas show naivualiams fokusai scenoje demokratijos iliuzija  graz bet netikra. Balsavimas senai yra pavirtes i aukcijona ir tas kas daugiau pinigu pasiryzta investuati tas ir laimi.    Zmones til ziopliu mine galvoja kad cia kasnors apie juas jaudinasi ar rupinasi ha ha ha smile