Re: miestas kuriame sexualiausios graziausios merginos ;)
na, as nzn kur.. mano pusbrolis visada varvina seile, kai nulekiam i LT siaure << siauliai ir dar link latvijos.. jam taip ten grazu
)
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas » Meilės reikalai - Seksas » miestas kuriame sexualiausios graziausios merginos ;)
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
na, as nzn kur.. mano pusbrolis visada varvina seile, kai nulekiam i LT siaure << siauliai ir dar link latvijos.. jam taip ten grazu
)
)
taijp taijp, ir dar Klaipeda nepamirskim ;D
deja.... jam klaipedoj panos nepatiko...
tavo pusbrolis is not all right
:D:D
Regards
Audrius
![]()
jop, Siaurej daug graziu panikiu
))) daug irodymu yra ![]()
jop, Siaurej daug graziu panikiu
![]()
))) daug irodymu yra
tixlej.. blyn...
Austeja, 22 parašė:jop, Siaurej daug graziu panikiu
![]()
))) daug irodymu yra
tixlej.. blyn...
xixexi ;D is kur zinai??
Vieno miesto neisskirciau
manau visos lietuvaites savotiskai grazios
juk patys vaikinai grize is sveciu saliu tai patebi ir dziaugiasi lietuvaiciu groziu
tai ka cia isskirinesi... juk ta Lietuva vargani 300 km
butumem kai kokie amerikonai, tai butu galima ir svarstyt kur grazesne rase veisiasi.. o cia tam paciam prude visi voliojames ![]()
Kaune-graziausios paneles, Vilniui- graziausi vaikinai
na dar seip palangoj belekiek saldainiuku vaiksto 
o mergaite savo nuomone pareiske :0 turbut busenti is kauno
ok vienu zodziu kokie akmenys graziausi ?? ismesti ant juros kranto apgludinti svelnus ir grazus ,... taigi merginos salia juros yra taip pat kai ptie akmenys ismesti ant juros kranto
forever KLAIPEDA:) ![]()
o mergaite savo nuomone pareiske :0 turbut busenti is kauno
![]()
![]()
ok vienu zodziu kokie akmenys graziausi ?? ismesti ant juros kranto apgludinti svelnus ir grazus ,... taigi merginos salia juros yra taip pat kai ptie akmenys ismesti ant juros kranto![]()
forever KLAIPEDA:)
Restepas belenkoks
~ uzsitarnavai mano pagarba iki grabo lentos ;D
Vienareikšmiškai - KLAIPĖDIETĖS!!
matot? faktai kalba patys uz save :]
visiskai sutinku :-) nepriestarauju, kad kai mes su sesium atvaziuojam i klaipeda, tada klaipeda tampa graziausiu merginu sostine
cia vienareiksmiskai ir negincytinai 
Aš už Panevėžį ir Vilnių ![]()
Man Klaipėdoj vaikinukų gražių atrodo yra;)
pala pala juk mes cia apie merginas snekam... :? :? :?
Tautvydai >>> Nesaaaaaaaaaamone... netikiu... 

eee! atvarykit i Kaisiadoris cia visos viena uz kita grazesnes!
:D:D:D:D o vaikinai tai isvis super ![]()
MAZEIKIAI , ale kaip tik pamatai grazesnes merginos anketa, taip miesas Mazeikiai, galioja 80 % tikslumu minimum
...
na nebutinai realybe atitinka, bet ieskok tai tikrai....
Giedriau> o tu paziureki kokiam ard, Skuodas o tada palyginki su Mazeikiais
jei kalbet apie vaikinus tai 100% kaunieciai patys paciausi ![]()
jo, niekas neprilygs jiems treningu madai
(siaip kaunas taisosi, respect)
zinok skuodas pora kartu uzkliuvo, o va mazeikiai, tai pastoviai, ir ne man vienam, su draugais diskutavome
Giedriau> as tai pasakiau ne todel kad gyvenu netoli jo bet todel kad ne vienam portale esu maciusi diskusiju apie tai.. ir siaip skuode yra mis lietuva Martyna Bimbaite... ir siaip visokiu modeliu.. nors ir Mazeikiuose maciusi visai garaziu merginu.. beje ar tiesa kad Jurbarke pacios negraziausios? o jei apie vaikinus tai sakyciau Klaipeda ir dar vienas toks kaimelis vaikinu ten daugiau nei reikia ![]()
siais laikais negalima teigti kuriam mieste kas yra graziausia, vien del to, kad 12 klasiu baige Klaipedieciai vaziuoja studijuoti i Kauna, Vilniu ir kitus krastus.
Taigi - viskas kas nuostabu tai istiesu atkeliauja is Klaipedos. ;D ;D
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis