Tema: Indiska muzika
pasidalinkit savo nuomone, ar patinka jums indiska muzika? gal kas norit kad atsiusciau dainu?
|
| |||||
|
|
ForumasJūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis. [ Uždaryta ] Indiska muzika (Puslapis 1 iš 2)Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis Žinutės [ nuo 1 iki 25 iš 26 ]Tema: Indiska muzikapasidalinkit savo nuomone, ar patinka jums indiska muzika? gal kas norit kad atsiusciau dainu? Re: Indiska muzikaindžių balsas kaip kastruotų katinų. Re: Indiska muzikaslyksti muzika man ju, brr.. Re: Indiska muzikamalonu malonu.. bet indu muzika yra ne vien tik ta is filmu, yra ir bhangra ir siaip miksai lb faini... o su tuo kastruotu katinu balsu, man asmeniskai grazu Re: Indiska muzikanemegstu indiskos muzikos Re: Indiska muzikaNa visokios tos indiškos muzikos būna, bet kad ten būtų kastruotų katinų balsų - girdėti neteko. Laura, 16, o tu kastruoto katino miaukimą išvis gyvenime kada nors girdėjai? Edita, gal kartais žinai, kur būtų galima paklausyti ir atsisiųsti muzikos, kuri tiktų pilvo šokiui?? Panašu, kad domiesi... Re: Indiska muzikana as ne domiuosi bet dievinu ta muzika, jeigu domina pati galeciau atsiusti dainu, pati turiu virs 300 tai manau atsirastu tinkamu Re: Indiska muzikaEdita, 17 parašė:
Re: Indiska muzikaLabai nepatinka... Re: Indiska muzikaLaura, 16 parašė:
Re: Indiska muzikavisiskai nevertinu tokio mykimo stenejmimo kaip " abadoi hugichi" ir kitokiu blevyzgu.. na man tai biasiai nepatinka tiesiog bausme ausims.. :} Re: Indiska muzikakartais visai nieko.. nebloga ta rytietiska muzika:) o tuose puslapiuose kur davei kokio stiliaus ten dainos?:) ta prasme, ar indiskas popas (nzn kaip kitaip pavadinti.. na, tokia muzika, kuri skamba per tuos indu filmus) ar ten tautines dainos, turincios nacionaliniu motyvu? mm?:) nes man pastarosios arciau sirdies.. Re: Indiska muzikanebloga:)bet ilgai klausyti atsibostų....... Re: Indiska muzikaeikit eikit. nu del skonio aisku nesigincijama.. bet ne visose dainos "indes mykia" yra ir dainu kurias atlieka vyrai.. zinoma kad patiktu, reikia bent kiek lyrics suprast... Re: Indiska muzikaIveta, 17 parašė:
Re: Indiska muzikao kur ju ieskot?:)) Re: Indiska muzikatai sakau tuose saituose yra suskirstyta pagal regionus tai ten ir ieskot. nu pvz www.dishant.com tikrai yra pagal regionus suskirstyta : gujarati, hindi, malayam ir tt, taip pat ten ir yra nuorodos kur parasyta regional ir religious Re: Indiska muzikaaaa.. nu db aisku:) reikes paziuret ten atidziau.
Re: Indiska muzikakiek esu girdejus, man tai jos wisos wienodos ir kelia siurpuly xDD Re: Indiska muzikanezinau, man tai kai filmus ziuri tai dar nieko bet taip tai ne........ Re: Indiska muzikaman asmeniskai tai kai filmus ziuriu tai tik kelios patinka is viso filmo.. o ten kur laksto gatvem ir nemoka sokt bet vistiek soka tai juoka kelia.. kazkokios nesamones... ir dar pastebejimas, jei filme vaidina geri aktoriai o ne kazkoki kur kazin ar aktorium galetu but, tai ir dainos geros Re: Indiska muzikaO gal kas turit kokiu smagiu mixu remixu ?
Re: Indiska muzikanu turiu keleta, bet pavadinimu nzn.. Re: Indiska muzikasveiki ir sveikos gal atsiras norinciu prisijungti one.lt Indijos grupe, kur galima sukurti foruma ir diskutuoti.. tik kad labai ten mazai tu dalyviu.. prisijungtu daugiau zmoniu ir butu linksmiau Re: Indiska muzikaEdita, 17 parašė:
as noriu Žinutės [ nuo 1 iki 25 iš 26 ]Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis |
|
|||
|
|
|
||||
| © 2013 UAB "Ieškok komunikacijos". Visos teisės saugomos. Pagalba | Taisyklės | Kontaktai : info@ieskok.lt | Reklama : reklama@ieskok.lt | |||||