Tema: Namas vaiduoklis Antakalnio 25,vilnius
sveiki,as daug girdejas ir skaites apie sia neva skalbykla,noreciau kad papasakotumet savo istorijas gal buvot ar girdejot ka nors apie ta nama.seip ar taip zadu pats ten nukakti kada nors
|
| |||||
|
|
ForumasJūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis. [ Uždaryta ] Namas vaiduoklis Antakalnio 25,vilniusPuslapiai 1 Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis Žinutės [ 24 ]Tema: Namas vaiduoklis Antakalnio 25,vilniussveiki,as daug girdejas ir skaites apie sia neva skalbykla,noreciau kad papasakotumet savo istorijas gal buvot ar girdejot ka nors apie ta nama.seip ar taip zadu pats ten nukakti kada nors Re: Namas vaiduoklis Antakalnio 25,vilniusYra jau tema apie sita lempa Re: Namas vaiduoklis Antakalnio 25,vilniusAr ne per didelis pasakom tiketi? Kiek zinau ten buvo ar satanistai ar kokia kita sekta apsistojus ir tiek, o dabar visi ir isivaizduoja nezinia ka. Vaiduokliu nebuna. Maziau teliko ziureti reikia. Re: Namas vaiduoklis Antakalnio 25,vilniustai av akd prisizadzia visokiu aidimu ir jau apskui sapnuoja visokias zalias kiaules..
Re: Namas vaiduoklis Antakalnio 25,vilniusLinas, 19 parašė:
Linai, vos nuo kedes nenusidrebiau besijuokdama ;D
Re: Namas vaiduoklis Antakalnio 25,vilniuskur ce apie ta nesamone butu galima paiskaityt?:D Re: Namas vaiduoklis Antakalnio 25,vilniusAuksė, 13 parašė:
Neskaityk, paskui ramiai miegot negalesi! Re: Namas vaiduoklis Antakalnio 25,vilniusSigitas, 23 parašė:
Sigitai is patirties sakai? Re: Namas vaiduoklis Antakalnio 25,vilniustai jei jau tokie sustri tai gal nuvazuojam??? Re: Namas vaiduoklis Antakalnio 25,vilniusAuksė, 13 parašė:
Re: Namas vaiduoklis Antakalnio 25,vilniusLinas, 19 parašė:
ziuriu sigitai cia tavo megstamas posakis....:D Re: Namas vaiduoklis Antakalnio 25,vilniusGražvydas, 18 parašė:
Mielai prisijungciau jei tik uz lektuvo bilieta kas uzmoketu Re: Namas vaiduoklis Antakalnio 25,vilniusDanguole, 21 parašė:
Asmeninius klausimus i privata, prasom... aciu... Re: Namas vaiduoklis Antakalnio 25,vilniusAušra aš Linas o ne Sigitas >> Dora tai ne tu pirma juokiesi iš mano kalbų aš jau beveik cirke dirbti galėsiu >>Gražvydai a ko ten eiti ? gi sakei kad kai nepamatai netiki o jei nusiteikes nuvaziuosi tai sukrebždės koks bomžas ar pelė ir manysi kad kokia pameklė ar šmėkla blaškosi Re: Namas vaiduoklis Antakalnio 25,vilniusSigitas, 23 parašė:
nebijau ash tokiu dalyku Re: Namas vaiduoklis Antakalnio 25,vilniusjo linia sutinku su tavim daug ka reiskai isitikinimas,bet vistiek nu idomu,smalsu....as tai varysiu tuik nzn kada Re: Namas vaiduoklis Antakalnio 25,vilniusGražvydas, 18 parašė:
aciu reiks paskaityt.. Re: Namas vaiduoklis Antakalnio 25,vilniusAuksė, 13 parašė:
Taigi man net neydomu ko Tu bijai ir ko ne, as tiesiog perspeju, nes neissimiegoje zmones, dazniausiai, pikti buna... ;D Re: Namas vaiduoklis Antakalnio 25,vilniusAukse nera uz ka, istiesu tiek galejaji ir pati sugalvoti Re: Namas vaiduoklis Antakalnio 25,vilniusas atvirai kalbant jau esu mantęs tokia tema apie vaiduoklį ir berots tas pats Antakalnyje.. > tik lb jau kazkur giliai slepiasi tai reikes paieskoti ir kazkuria tema pribaigti..
Re: Namas vaiduoklis Antakalnio 25,vilniusGražvydas, 18 parašė:
kazkaip nepamasciau ;DD Re: Namas vaiduoklis Antakalnio 25,vilniusPrisiksit i kelnes ,kai perziuresit is naujo :=Dhttp://www.youtube.com/watch?v=YIzYlzJCFcY bet si istorija netikra(siulau atkreipti i mergaites ranku judesius tuo metu kai vaiduoklis ziuri i ja ir ji mosikavo ranka Re: Namas vaiduoklis Antakalnio 25,vilniusKazkokia nesamone Re: Namas vaiduoklis Antakalnio 25,vilniusEgle, 18 parašė:
Matei :=D VISAI JIS GERAS Žinutės [ 24 ]Puslapiai 1 Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis |
|
|||
|
|
|
||||
| © 2013 UAB "Ieškok komunikacijos". Visos teisės saugomos. Pagalba | Taisyklės | Kontaktai : info@ieskok.lt | Reklama : reklama@ieskok.lt | |||||