21

Re: grupinis ar dviese?

mylimu zmogumi dalintis nenoreciau,bet siaip su atsitiktiniais labai geras uzsiemimas.etgi labai...rrr...

22

Re: grupinis ar dviese?

Aurelija, 20 parašė:

Geriausi atsakymai paskutinių dviejų žmonių! smile Kam iš vis tada rašyti? smile
O jei į temą: Seksas tryse, tai nėra tas dalykas, kurį norėtųsi daryti kiekvieną dieną ar pora kartų į savitę. Užtektų ir gyvenime vieną kartą pabandyti.


big_smile:D kai pabandysi karta tada ir sakyk kaip ten yra:) ar viena karta gyvenime ar dazniau:D:D

23

Re: grupinis ar dviese?

Isbandyti reikia viska, jei tik noro yra ir visiems priimtina... smile

24

Re: grupinis ar dviese?

tik  su vienu paciu mylimiausiu zmoguciu kuris yra sirdeleje

25

Re: grupinis ar dviese?

sex is fun, sex is cool, sex is awesome!  Dvi panos dvigubai geriau nei viena, ytariu kad paneles jaucia  panashei. Jei meile nera ishtysus kaip seile tai ir pavydo nera. Dalintis net labia zmogishka as nua vaikystes gaves skanesniu saldainiu begdavau pas drauga. Masazas tai taip pat malonumas ar ne? ir del to niekas neturi problemu (?)
Religijos paskirtis valdyti mines zmoniu, jei uzdrausime visus malonumus ir pavadinsime nuademe tai liks vienintelis malonumas myleti ir atsiduati dievui = religinio fanatiko valei kuris skelbia dievo zody su tikslu valdyti liaudy kaip aviu banda.
Kai as pirma karta paragavau ”uzdrausto vaisiaus” supratau kad religinei fanatikai yra idijotu gabalai ju man tikrai nereikia, o ju pazadeta roju galima ir ant zemes susikurti, paprasciausei gyvenant ir dziaugentis gyvenimu ,be jokiu nesamoniu draudimu ir kompleksu.
Zmoniu demesys krypsta y dalykus teikiancius malonuma, palaima ir dziaugsma, laime gyvenime , tikrai ir debar. Religinei ishperos nori viska uzdrausti kad tas demesys butu nukreiptas i stora, grumojanty, kunigo pirshta.
Tai net labai zmogishka skirstyti visus y rushis tam kad ishsiaiskinti jog ”mes geresni uzjuas”, kas mums suteikia teise gyventi kitu saskaita. Kunigai po sei dienai nemoka mokesciu. Vaikai nua paauglystes ismoksta ”musu daug ir mes jega” kas leidzia vieshpatauti virsh kitu. Klaseje keli susibure y kruva ishkart savaime suprantama jauciasi kad visi likusieji verti maziau. 3 – 4 fizishkai stiprus vaikinukai glaudzei bendradarbiaudami gali terorizuati visa mokykla israsyti malku for fun, atimineti pinigelius  ir t.t.
Uztenka kad vienas, (kuriam taip lengvai y galva neuzmesi) , atsistoja ir sako: - grupinis yra blogai.  As galbut gyvenime nesugebeciau kitiems aiskinti, kaip jiems elgti,s bet jei as prisijunksiu prie to pirmo ir dadesiu: - visi ,kas uzsiiminesite grupiniu gausite y galva, aha jau priesh du niekas nesirauna. ”Musu daug ir mes jega” pradeda veikti. Neblogai prie ju prisijungti, nes niekam nesinori buti ”tais kitais maziau vertais”. Ir taip jei 9 bezdziones rodydamos i ananasa sakys: - bananas, desimtoji be krislelio abejoniu: - na zinoma, kad tai bananas as juk pats matau.
Zmones blogai yra tik tai kas mokslishkai yrodyta jog kenkia musu sveikatai kaip rukimas alkoholis ir t.t. visi tabu pagrysti tikejimu (ar draudziami religijos) yra bull shit, arba tiksliau mes nezinome.

26

Re: grupinis ar dviese?

nepatyres dar big_smile

27

Re: grupinis ar dviese?

nors as ir nereliginis fankatikas bet man visdelto sexas dviese labjau patinka

28

Re: grupinis ar dviese?

tai gal nebandei su dviem notreim kad labiau patinka dviese

29

Re: grupinis ar dviese?

kas pamokins mane ?

30

Re: grupinis ar dviese?

as irgi pritariu marijai nemegstu dalintis tongue

31

Re: grupinis ar dviese?

savanaudes big_smile

32

Re: grupinis ar dviese?

o ar tiu noretum savo mylimaja dalintis?:D

33

Re: grupinis ar dviese?

as tai nei kiek nenoreciau savo milimuoju dalintis

34

Re: grupinis ar dviese?

na siaip gal ir butu idomu pabandyti. bet va del tu dalybu tai vis iskyla klaustukas smile

35

Re: grupinis ar dviese?

niu va ir beje dazniausiai vaikinai galvoja grupinis tai m+m+v o jei m+v+v? m?:)

36

Re: grupinis ar dviese?

cia kaip sneketi apie torta, kuris skanesnis, bet neivieno nesu ragaves, truputy kvaila...

Manau is pradziu visiems kazkaip nejauku ir neyprasta ir nesmagu, vitiek tai juk kazkoks tai moralinis barjeras .   Net su vienu zmogum pirma karta jauciasi ytampa. Net nesulyginsi kai susavishke ir kaip visada gerai , nes abu zino ko nori ir yra priprate, tai ta ytampa su keliomis yra kelis krtus didesne ir jai nuslugus keliskartus didesnis malonumas.
Beto  mes kalbame apie sexa, be jokios meiles, (vadinasi nera ir pavydo) aishku kad  nors truputy mum turi zmogus patikti. Juk nera baisu prisiliesti ar tarkime masazas … veliau galime palaipsniui ir daugiau ir t.t.  Vyrui dvi trys moterys tai kol jos pasitenkins tau vos ne ”mirtis alyvose”. Daugiau kaip su dviem geriau nepasirasyti nors cia skonio reikalas jei kas jauciasi erzilu tai linkejimai sv. Petrui. 
Pamenu su draugeliu turejome studente gera buvo … kokiu tik sposu neprikrezdavom triese …
Karta Klaipedoi prie kanalo, ji ant galines sedynes, mes dureles atsidare ish shonu o kitoi kanalo pusei ish kazkur atsirado zvejai, svilpia klykia ish kailio nesitveria … prisizvengem tada mirtinai.  Panelei geda pasidare, pradejo verkti, tada draugelis is bardacioko ishsitraukia dujiny pistoleta, ishove pora kart y virshu ir liepe zvejams kelnias nusimauti ir y vandeny mesti …  :::044:::044:::044:::044:::044:::044:::044:::044

37

Re: grupinis ar dviese?

Rolandas, 23 parašė:

Aš nemanau kad galima iš tikrųjų MYLĖTIS su daugiau nei vienu žmogumi tuo pačiu metu.. Visa kita tik dulkinimasis.

Tikrai taip smile

38

Re: grupinis ar dviese?

Edita, 18 parašė:

niu va ir beje dazniausiai vaikinai galvoja grupinis tai m+m+v o jei m+v+v? m?:)

o jei m+v+m+v. va cia tai grupinis ir pats saziningiausias ! big_smile

39

Re: grupinis ar dviese?

Edita, 18 parašė:

o ar tiu noretum savo mylimaja dalintis?:D

Tame ir esme, kad mylimieji negali to daryti manau, o jei jie tai darytu, vadinasi, jie nemyli viens kito..Bet to sexas tarp poru yra vadinamas ne grupinis o svingeriavimas. wink

Grupiniui manau  turetu buti pvz kazkokie tai draugai , pazystami, ar siaip atsitiktiniai bet gan patrauklus viens kitam zmones.

As taj neuzka nesvingiariauciau su savo mylimooju , ir nenoreciau kad jis to noretu, nes tada reiskia, tavo vaikinui nusisvilpt kad svetimas vyras tau kaisioja, o tau -kad taviskis svetima  dulkina tavo akyse-siaubas!

Bet vat kitas dalykas, kai esi single, pvz, susigalvojai sau su drauge kad norit tai isbandyt, susipazysti su pora vaikinuku, pabendrauju, patrauklus, patiko, o jie irgi to nori ir visi y tai ziuri palnkiai su azart bet tuo paciu su pagarba vienas kitam, taj gal ir nieko tada, nera jokiu santykiu, niekas neturi jokiu merginu ar vaikinu, niekas nieko neisduoda, nera kam ko pavydet, tagi, svaigus, draugiskas, jaudinatis nuotykis!!! Gal ir nieko..??? wink big_smile

40

Re: grupinis ar dviese?

otai kaip galima dulkintis nesimylint a:)?rolandai ka toks sugebantis:)