51

Re: mmm....britvos.... alpstu del ju...

gal kam patinka 2007 Suzuki Boulevard M109R 1.8 l doch

yra tik visiskai perdarytas (tiuninguots) , zodziu uzdetos dar geresnes dusleros, remas pervirintas (keisti kampai), visos plastmaseles, rankenos, bakas darytas pagal dizainerio uzsakyma ir t.t.
uz savaites turi isvaziuoti is dirbtuviu (darbai uztruko apie puse metu)

cia siaip linkas, kaip siaip toks mocas atrodo originaliai (
2006 Suzuki Boulevard M109R

http://www.cycleconnections.com/articledetail.asp?ID=1033&TypeID=30

na su tokiais pakitimais toks mocas bus retenybe visoje europoje, tad jei kam aktualu...

52

Jeigu berniukai ir Mergaites nenusimanote tai nereijkia nusisneketi ir meluoti Ievai...kiek zinau kiek domejausi.....siaip suzukiai yra neblogi...hondu kai kuriu varikliai nelaiko, Yamaha gamina tik gerus pianinus, kawasaki gerus traktorius gamina...:D o ducati Varstu kibiras.....siaip aprillia nebloga...bet ir ta dvieju kausu skamba kaijp ducati....

53

Giedre, 20 parašė:

Jeigu berniukai ir Mergaites nenusimanote tai nereijkia nusisneketi ir meluoti Ievai...kiek zinau kiek domejausi.....siaip suzukiai yra neblogi...hondu kai kuriu varikliai nelaiko, Yamaha gamina tik gerus pianinus, kawasaki gerus traktorius gamina...:D o ducati Varstu kibiras.....siaip aprillia nebloga...bet ir ta dvieju kausu skamba kaijp ducati....

Idomiai tu domejaisi. Pagal tave visi gamina slamsta. Bet idomu kodel gatvese ju tiek daug, gamintojai jau n metu gamina tuos motociklus ir negirdejau, kad kas vadintu pianinais ir kibirais. Gal pas tave pacia stovi kazkoks stebuklingas fabrikas gaminantis nuostabius aparatus? pasidalink ziniomis.

54

geras varijantas ninja 10 kawasaki smile

55

DAR VIENAS GRABAS MUSU ZEMELEJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!  smile  sad sad sad tongue tongue

56

o man ir mano mazute visai gera

57

niera tokiu jogurtu kurie nebira

58

suzuki hajabusa pati greiciausia 1300turbu 400km/h big_smile tongue

59

man patinka ninja! wink

60

GAliu pavezint kaip prasils orai:)

61

Karolis, 30 parašė:

GAliu pavezint kaip prasils orai:)

idomu paskui ar merginas vesi tiesiai i morga ar normaliai smile

62

Man patinka R1.Mirtis an ratu.Pagreitejimai nerealus.Pirma kart,kai uzlipau,aprasojo stiklas nuo adrenalino.Stabdo nerealiai.Po darbo dienos nerealus budas atsipalaiduot.Viska ispucia.Ispjauni i Gelezini Vilka ir full gas.Patiko Triumph.Stovi salia ir zeme dreba.Ten nesveikas aparatas.

63

man patinka yamaha r6,r1.suzuki gsx.pats artimiausiu laiku planoju pirkt yamaha r6 smile

64

r6 nenusipirkau bet nusipirkau yzf 750 R. gerai eina ir nebyra