51

Re: nervai

Nervai...? Hm... Dažnai sukyla nervai žaidžiant(pvz. krepšinis,futbolas...).. Tai tiesiog emocijos ir t.t. Pora kartų buvau pratrūkęs.. smulkiai nepasakosiu.
Kaip jų išvengti? Hm.. kartais nereiktu nervų vengti, kaip tik reikia naudotis tuom(kaip kažkas čia rašė). Kartą susinervinau visai bereikalo, buvau namuose, Sukilo nervai, net nežinau ką daryti... tuo momentu pasiklausiau muzikos, sukilo meilės potrūkis..kaip ne keista.. Griebiau telefoną ir parašiau draugei, jog reikia susitikti ir t.t. Nuleido mane ant žemės, viskas pagerėjo. Siūlau jums taip pat gauti meilės jei tik imanoma. smile Žinau, kad tokiu momentu(sukile nervai, paskui liūdesys) neatsiranda žmonių kurie galėtu jums duoti meilės ar bent šilumos.. Bet reikia stenktis:) Žinoma, nervai nera gerai, jų reikia vengti smile
Sekmės! smile

52

jei labai susinervinu tada issilieju dazniausiai ant kitu..arba stengiuos nusiraminti iseitant pasivaikscioti ir padeda:)

53

As kai susinervinu, stengiuos kitiems neknist proto, nes ir man paciam nepatinka, kai kitas nervuojas ir man knisa prota. Einu pasportuot arba koki seriala paziuret.

54

ausinukas su tau patinkancia muzika ir  geri 6-7 km begimo, ir nebebera nervu wink