Tema: Ką darytum, jei laimėtum milijoną?
Klausimas užduotas, pasidalinkite savo idėjomis.
P.S. Milijonas yra eurais
Įdomiausiai atsakiusiam žmogui suteiksim VIP statusą!
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką darytum, jei laimėtum milijoną?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Klausimas užduotas, pasidalinkite savo idėjomis.
P.S. Milijonas yra eurais
Įdomiausiai atsakiusiam žmogui suteiksim VIP statusą!
investuociau
nupirkciau sita puslapi ir viska v kibieni fieni paleisciau.
nupirkciau sita puslapi ir viska v kibieni fieni paleisciau.
ai dar pas kiekviena nevedusia,asmeniskai apsilankyciau,vien pasiziuret ant kiek ten ji nevedus.
Ramūnas parašė:nupirkciau sita puslapi ir viska v kibieni fieni paleisciau.
ai dar pas kiekviena nevedusia,asmeniskai apsilankyciau,vien pasiziuret ant kiek ten ji nevedus.
na ir klausimas kaip mažiems vaikučiams ........pirksiu barbę
.
pirma , važiuosiu Į Rokiškį pažiūrėt ,kaip atrodo Ramūnas , po to - į Klaipėdą -kaip atrodo Tinsanis
....o tada , su palengvėjusia širdimi - paaukočiau labdarai ir .....bandyčiau kurti šeimos verslą .. , visą šeimą burčiau į vieną vietą
.....
Išsikeisčiau į litus
Nueičiau į kazino, padvigubint ai nors ką čia smulkintis kokia 10 kartų padidint šią suma O tada kai išeičiau be nieko, toliau gyvenčiau kaip gyvenęs
Ramūnas parašė:Ramūnas parašė:nupirkciau sita puslapi ir viska v kibieni fieni paleisciau.
na ir klausimas
kaip mažiems vaikučiams ........pirksiu barbę
.
pirma , važiuosiu Į Rokiškį pažiūrėt ,kaip atrodo Ramūnas, po to - į Klaipėdą -kaip atrodo Tinsanis
....o tada , su palengvėjusia širdimi - paaukočiau labdarai ir .....bandyčiau kurti šeimos verslą .. , visą šeimą burčiau į vieną vietą
.....
isleisciau
labdarai -tegu uzsidirba patys,,ir netikiu is cia sakanciu kad paaukotu labdarai,,,
Ramūnas parašė:Ramūnas parašė:nupirkciau sita puslapi ir viska v kibieni fieni paleisciau.
na ir klausimas
.
pirma , važiuosiu Į Rokiškį pažiūrėt ,kaip atrodo Ramūnas, po to - į Klaipėdą -kaip atrodo Tinsanis
.....
labdarai:D:D:D:D dar baznyciai :D:D
Statyciau ant raudono
Danguolė parašė:Ramūnas parašė:ai dar pas kiekviena nevedusia,asmeniskai apsilankyciau,vien pasiziuret ant kiek ten ji nevedus.
na ir klausimas
.
.....
labdarai:D:D:D:D dar baznyciai
:D:D
o ką ? ir ten reikia ...o kas palydės pas šv .Petrą
o rimčiau -labdarai tikrai duočiau ( na klausimas kiek , bet tikrai )....buvo mano gyvenime situacija , kai man davė ...turėdami labai mažai , o čia ..milijonas ....gal kam tuo metu labai reiktų -nebūkim abžoros - pinigai kaip iš dangaus -negi gaila
.ir tau Tinsani - jei bėda būtų rimta
.....koks tu nedraugiškas
-iš tavęs matyt nesulauktume
Nusipirkčiau už visus pinigus butų Vilniuje ir visus juos išnuomuočiau Laikui bėgant atsipirktų
tinsanis parašė:Danguolė parašė:na ir klausimas
.
.....
labdarai:D:D:D:D dar baznyciai
:D:D
o ką ?
ir ten reikia ...o kas palydės pas šv .Petrą
![]()
o rimčiau -labdarai tikrai duočiau ( na klausimas kiek , bet tikrai )....buvo mano gyvenime situacija , kai man davė ...turėdami labai mažai , o čia ..milijonas ....gal kam tuo metu labai reiktų -nebūkim abžoros- pinigai kaip iš dangaus -negi gaila
.ir tau Tinsani - jei bėda būtų rimta
.....koks tu nedraugiškas
-iš tavęs matyt nesulauktume
o kodel turetumete sulaukt?-mes nei pazystami,nei draugai nei dar kas ir jokio skirtumo ar beda ar nebeda-aisku sioje temoje viskas juoko forma bet jai realiai : svetimo nereikia bet kas mano tas mano,,nei labdarai nei baznyciai neduociau,,,
Ką aš daryčiau ? Pirmiausia palaukčiau, kol praeis džiaugsmo priepuolis. Tik po to pradėčiau skaičiuoti, kiek pinigų reikia man, mano išlaidoms, t.y. investicijoms, kelionėms ir t.t. Dalį pinigų, žinoma paaukočiau galą su galu nesuduriantiems. Juk kažkada , kažkas padėjo man...
pirma...paeme pinigu ir palikau svitzerios bankai..ir gaus 6% pelnes metai...ir gyvenau normalny..ne trauk
blogai pavydes zmones...............haha...
pirma...paeme pinigu ir palikau svitzerios bankai..ir gaus 6% pelnes metai...ir gyvenau normalny..ne trauk
blogai pavydes zmones...............haha...
sveicarijoj infliacija 2,9% tad is 6%pelnes tau tik 3,1% gausis
Pirkčiau VIP šitam puslapy
Kas tas milijonas siais laikais.... O po 10 metu dar labiau subliuks jis nors skaicius ir tas pats bus...
padeciau i ukio banka....romanovui
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką darytum, jei laimėtum milijoną?