Тема: Kur turistaujate šią vasarą?
Kur Jūs leidžiate savo atostogas? Gal radot nuostabią atgaivos oazę Lietuvoje ar iškeliavot į svečias šalis?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Pramogos (Žaidimai, Anekdotai, Kelionės...) → Kur turistaujate šią vasarą?
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Kur Jūs leidžiate savo atostogas? Gal radot nuostabią atgaivos oazę Lietuvoje ar iškeliavot į svečias šalis?
Atostogų šiemet neturiu, bet dažnai savaitgaliais važiuoju prie jūros ir aplankyti dar nematytas vietas.
Per šias atostogas aplankiau Bulgariją, Prancūziją ir Graikiją
Man traukia gamta, lietuva.su baidarem smagu xiauriai.dar plius i varzybas nuleki
Aš tai šią vasarą Lietuvoje leidau, todėl domėjausi kuo daugiau pramogų kurias galima būtų išbandyti čia. Aptikau tokius pramoginių kelionių organizatorius ''Vaiduokliai'', teko pasinaudoti keliomis jų organizuojamomis ekskursijomis (plaukimas baidarėmis, ekskursijos ''Nuodėmių miestas'', ''Alaus kelias'' Vilniuje). Labai įdomios,informatyvios ekskursijos už prieinamą kainą. Patiko tiek man, tiek mano draugams, todėl beveik kas mėnesį susiplanuojam po vieną ekskursiją, kol kas nusiskundimų neturėjome.
Pirma stotele Londonas, muziejei,meno galerijos,ir kitos izimios vietos.Ir kiek veliau Italija,Roma.Pamatyti Romos imperijos likucius.
Kaime su šakėm rankose
ezerai vilniuje - salotes, balzio, zalieji. Palanga. Tevu sodyba kaime, yra prudelis, karosai gerai kimba, alus
Dar Trakai - plaukiojimas vandens dviraciu.
Praeitą vasarą praėjau pusę Ispanijos. Šią vasarą bandysiu užkariauti Š. Italiją iki Romos
dzichadas sirijoje
Trip'as su mašinomis po Europą bus
Praeitais metais atradau, kad visai puiki vieta - Korfu sala Graikijoje, dar vadinama graikiškais havajais. Iš vis poilsis Graikijos salose (Kretoje, Kose, Santorini, Nisyros) man labai patiko
Planuoju i Turkija
Gal kas zinot kur daugiausia atostogauja vienisos moterys? Pietu kryptim, zinoma. Nemegstu siaures
nemačiau kad čia kelionių agentūros siūlytų kąnors į "for singles", tai sunku atsakyt vokiečiai turi tokių paslaugų, tai galima surast
Vokieciai nedomina, ju yra 10 proc. labai graziu, kurios save deivem laiko, todel tik milionieriu iesko, ir 90 proc visai baisiu, kurios nedomina. Vidurinio degmento nera visai, idomi tauta Be to /ich liebe dich/ skamba kaip kareiviska komanda, visai romantiskai neskamba
Kad jos pačios milijonierės, o gražių yra ;D kai ilgiau pagyveni kitaip atrodo
Pagyvenau nemazai as toj vokietijoj. Visos grazios moterys ten ruses arba turkes
Aš turistavau ir atidariau sezoną per https://baidnuoma.lt - Tikrai šauni baidarių nuomos paslauga. Likau patenkintas ir rekomenduoju.
Aš tai šią vasarą Lietuvoje leidau, todėl domėjausi kuo daugiau pramogų kurias galima būtų išbandyti čia. Aptikau tokius pramoginių kelionių organizatorius ''Vaiduokliai'', teko pasinaudoti keliomis jų organizuojamomis ekskursijomis (plaukimas baidarėmis, ekskursijos ''Nuodėmių miestas'', ''Alaus kelias'' Vilniuje). Labai įdomios,informatyvios ekskursijos už prieinamą kainą. Patiko tiek man, tiek mano draugams, todėl beveik kas mėnesį susiplanuojam po vieną ekskursiją, kol kas nusiskundimų neturėjome. So fun
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Pramogos (Žaidimai, Anekdotai, Kelionės...) → Kur turistaujate šią vasarą?