Re: HARIS POTERIS
Na,pamenu.
| |||||||
|
|
ForumasJūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis. HARIS POTERIS (Puslapis 2 iš 2)Puslapiai Ankstesnis 1 2 Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis Žinutės [ nuo 26 iki 42 iš 42 ]Re: HARIS POTERISNa,pamenu. Re: HARIS POTERISSimona, 17 parašė:
ar tau negaila dumboldoro? Re: HARIS POTERIS..nelabai.. Re: HARIS POTERISman tai kazkaip visa knyga neteko prasmes atrodo neliko hohsvardo Re: HARIS POTERIS..o kurioj čia dalį Re: HARIS POTERISSimona, 17 parašė:
6oj Re: HARIS POTERIS
Re: HARIS POTERIS
Re: HARIS POTERISman tai patiko perskaiciau visas 7 ir labai tuo dziaugiuosi Re: HARIS POTERIS{erskaicau 1 yr apsisniorau tokis sudas skaityt net bloga Re: HARIS POTERISMan asmeniskai, net netraukia tokios knygos kurios ant bagos, pamenu kai pusbroliui man teko skaityti, kaskiek.. tai taip neidomu man buvo... zinoma kad jau isaugau ta amziu kad patiktu tokios knygos, bet cia tokios atsiprasant nesamones... Re: HARIS POTERISVaiva, 20 parašė:
Neatsiprasant ,o tikros nesamones Re: HARIS POTERISPrie ko Haris Poteris ir kultūra??? Re: HARIS POTERISJei kas norit, parduodu Hario Poterio knygas, per puse kainos Re: HARIS POTERISŠalia G. G. Markezo "100 metų vienatvės" ar A. Miuntės "Knygos apie San Mikelę" perskaičiau ir "Harį Poterį". Ir ką... Man ŽIAURIAI patiko. jeigu jau Coelho skaitom ar knygas apie tai, kaip vienuoliai pardavinėja ferarius, tai Poteris juo labiau vertas vietos temoje apie kultūrą. nereikia nurašyti to, ką skaito VAIKAI. Jų literatūra irgi kultūra. Re: HARIS POTERISKnygos neskaičiau, bet žiūrėjau filmą, patiko. Re: HARIS POTERISsorrry for my engl. i,m italiano ..i like herry potter ..is nice romanzo Žinutės [ nuo 26 iki 42 iš 42 ]Puslapiai Ankstesnis 1 2 Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis |
|
|||||
|
|
|
||||||
| © 2010 UAB "Ieškok komunikacijos". Visos teisės saugomos. Taisyklės | Kontaktai : info(eta)ieskok.lt | Reklama : reklama(eta)ieskok.lt | |||||||