Re: Karas dėl taikos?
pastitraukti ? lool ... prisimenat nuo ko prasidejo sitas marazmas , kai buvo ivygdytas vienas is pirmu teroro aktu ? ten papludymyje ? ten dirbantis animatorius .... jis sau gyveno ramiai ejo i darba kiekviena diena kalbejo su zmonemis ir tt . nu normalus bicas tol kol neatejo isakymas istraukti kalasnikova ir saudyti viska ! taip pat asitiko ir prancuzijoje taip pat atsitiks bet kur ,isis plinta kartu su migrantais ir jis yra visur ! Taigi tu pasitrauki o jie sau ramiai bet kokia diena kai tu sedi restorane gauni dovanu kulka i galva ...
as gyvenu italijoj ,uzvakar kalbejau su vienu egiptieciu .Paklauusiau ka galvoji apie jivikius prancuzijoj? "esu patenkintas" as ..... jis "taip uzdarys visas sienas tarp europos saliu ir pasibaigs migracijia" pagalvokit tas egiptietis turi italijos pilietibe jo religija staciatikis net ne islamao ir jis patenkintas kad eur zmones mirsta nes nes sustos musulmanu migracija ,nors pats migravo kaip ir jie. Kur problema ?man tai kad saudo ir sprogdina nelkaltus europiecius , ivikiai prancuzijojie man tas pats kas saudytu Italijoj arba Lietuvoj ...
cia italijoj vienoje mokykloje buvo tylos minute tarp moksleiviu buvo keli musulmanai kaip manot jie eme ir isejo is klases . Kitas pavyzdys Turchijoje vykstantis futbolo runktynes buvo paskelbta tylos minute buvo taip tylu kad girdejosi Alah Akbar ir BUUUU .http://www.ilmessaggero.it/PRIMOPIANO/ESTERI/fischi_tifosi_durante_turchia_grecia/notizie/1685776.shtml
Visi jie gyliai sirdyje dziaaugesi kad mus zudo baznycias isprogdino architekturinius paminklus taip pat , krykscionius nugalvino kaip ir kitos nu zodziu ten nieko neliko . Taigi isis ten oviektivu jau nebeturi ju tikslas dabar uztersti europa kad ji liktu nebegyvenama gauti is moldavijos radioktyviniu medziagu ( jau arestavo keleta dalyviu ,norejiusiu parduoti radioktyvias medziagas ) dar noretu panaudoti ebola buvo nekarta italijos ziniasklaidoje pamineta ,manau nepanaudojo nes ebolos vakcina turi tik europos salys . Sakysit rasistas esu !?? negimiau rasitu o tapau nemano kalte kad esu krykscionis o ne musulmanas. Nenori daugumos musulmanu salys isvalyti alquaida-isis is savo saliu tai isnaikinti visus su temonuliarinem bombom iki paskutinio . Kaip sake man vienas zmogus "juos negalima musti jie tiktai usioziuoja ir prisimisna kad ji musei uztai bandys tave uzmusti !"
Palikti tik tuos kas kariauja pries juos visi kiti kaip temos autorius rase "sulyginti su zeme" neimanoma su jais kalbeti nes jie kalba naikinimo kalba ,kad jie suprastu reikia paiskinti jiems kitaip .