Galvosite kad stumiu, archetipus kuriu, stereotipuoju/generalizuoju...
Bet man sunku yra meluoti. I akis nes as nuolat seku veido mimikas ir detales. Esu snekejes ne su viena 16mete kur jau 3-4 bernus isdulkino, dazna mergaite praranda nekaltybe 14-16metu, dazniausiai su klasiokais ar vaikinais is mokyklos. Zinau 14mete kuri atrodo kaip gera mergaite bet 6vaikinus turejo isdulkinusi...
Merginos perka fake pasus, netikslu amziu nurodo visur, meluoja.
Zinokite net tipo "tikincioms" sunku eiti pries pasamone, besibuciuojant karta su viena jehoviste (aka nekalta ir tausos save iki vestuviu tipo) netycia kazkaip netaip pasisuko ant manes atsisedusi, paliete savi rura ir vsio... Uzsidege, pamirso visus dievus ir pragarus (as asmeniskai ateistas). Kita karta susitikus sako "nezinau net kaip paklausti", ir pati atsisedus issiriecia kad ja... Kasytum.
Net neisivaizduoju kur reiketu ieskoti istikimos, patikimos merginos, karta turejau viena kaimiete 8/10, tai ji mane isdave (kol kas dziaugiuosi kad vienintelis atvejas) kai vasarai pusantram isvaziavo i palanga dirbti (ilgiausiai siemet su ja pradraugavau palyginus su kitu buriu) , kai kas antra diena jai skambindavau . T.y. pamirsta betkokius ateities planus ir TAVO NUSIPELNYMUS praeities kad patenkintu save silpnumo akimirka!!!