121

Re: Neiseina niekaip Susirasti Paneles..

anekdotas man sita jusu diskusija big_smile pradinukai geriau sukalbetu, nebent Donatas kazka geriau pakalba, kitiem patariu truputi dar pasisemt patirciu is gyvenimo ir tada ieksokit antros puses smile beje Ninada lia lia zmogus turi buti laisvas nuo pasaulio o antra puse tave tik pririsa prie jo, turi islikti sveiko proto, nes nieko doro gyvenime nepasieksi jei bus prieraisu smile

122

Bitinas parašė:

anekdotas man sita jusu diskusija big_smile pradinukai geriau sukalbetu, nebent Donatas kazka geriau pakalba, kitiem patariu truputi dar pasisemt patirciu is gyvenimo ir tada ieksokit antros puses smile beje Ninada lia lia zmogus turi buti laisvas nuo pasaulio o antra puse tave tik pririsa prie jo, turi islikti sveiko proto, nes nieko doro gyvenime nepasieksi jei bus prieraisu smile

Kalbi lyg jau būtum visą gyvenimą nugyvenęs ir dabar apibendrintum ką pasiekei, ko nepasiekei, ir kas trugdė. big_smile

123

Bitinas parašė:

beje Ninada lia lia zmogus turi buti laisvas nuo pasaulio o antra puse tave tik pririsa prie jo, turi islikti sveiko proto, nes nieko doro gyvenime nepasieksi jei bus prieraisu smile

Matyt nepatyręs esi ir nežinai kaip iš tikro yra. Gali būti laisvas nuo pasaulio ir antra pusė čia nei prie ko. Jeigu suvoki  antrą pusę kaip kokį įkalinimą ar dar kažkas panašaus, tai jau kažkas negerai. Žmogui visada reikėjo ir reikės tos vadinamos antros pusės. Tam prieštarauja tik tie, kurie nesugeba jos susirasti (bet įnirtingai stengiasi ir blaškosi jos ieškodami).

124

Tomas parašė:
Ponaitissss parašė:

Nesistebiu kodel tokios ir lieka vienom. Patylek apie tuos, kurie uzdirba, kad ir svetur. Pati bezdore vietoj darbo ieskaisi kas islaikytu.

+

:::034

O čia faktas ar nuomonė tas + ?

Ponaitis jau seniai aišku, kad nieko normalaus neras, nebent kokią vėplą, jei dar beieško.
Tomas su savo faktais ir totaliu sausumu tik dar labiau patvirtina  :::034 faktą, kad šis mažvaikių portalas pildosi jau ne mažvaikiais sekso ištroškusiais, o tokiais va praspirtais vyriškais, viskuo gyvenime nusivylusiais ir nepatenkintais. Ir kokia moteris gali jumis susidomėti ? Kokią bendramintę čia tikitės rasti ?
Apie mano paieškas šioje dvasinių ubagų karalystėje taip patylėkite, dundukai.
Na,o apie mano uždarbį nepradėk dikusijos. Jei jum visur vaidenasi tik vyrų ieškančios išlaikytinės, tai labai klystat. Niekam tie jūsų minimumai neįdomūs.

125

Ninada lia lia parašė:
Bitinas parašė:

beje Ninada lia lia zmogus turi buti laisvas nuo pasaulio o antra puse tave tik pririsa prie jo, turi islikti sveiko proto, nes nieko doro gyvenime nepasieksi jei bus prieraisu smile

Matyt nepatyręs esi ir nežinai kaip iš tikro yra. Gali būti laisvas nuo pasaulio ir antra pusė čia nei prie ko. Jeigu suvoki  antrą pusę kaip kokį įkalinimą ar dar kažkas panašaus, tai jau kažkas negerai. Žmogui visada reikėjo ir reikės tos vadinamos antros pusės. Tam prieštarauja tik tie, kurie nesugeba jos susirasti (bet įnirtingai stengiasi ir blaškosi jos ieškodami).

tam priestarauja tie kuriem nusisvilpt ant sito pasaulio. niekada nebusi laisvas nuo antros puses kad ir kaip noretum, prades tau knisti prota vos tik baigsi rupintis butimi. antra puse butina tiem kas nesugeba pats savyje izvelgti savo vertes ir paciam sau but fainam smile o tikras gyvenimas prasideda tada kai nieko nesitiki ir jeigu sutinki saves verta zmogu tada ir susisuki i bendra lizda. o kad merginom antra puse svarbesne tai aisku kad taip, namu remontas, buitis, moteriai vienai but per sunku, o vyrams moterys daugiau problemu kelia nei naudos, o padzikint as galiu bet kokia moteri jei uzeina noras, nebutinai turiu su ja kooperuotis smile

126

Tomas parašė:
Ninada lia lia parašė:

O čia faktas ar nuomonė tas + ?
Ponaitis jau seniai aišku, kad nieko normalaus neras, nebent kokią vėplą, jei dar beieško.
Tomas su savo faktais ir totaliu sausumu tik dar labiau patvirtina  :::034 faktą, kad šis mažvaikių portalas pildosi jau ne mažvaikiais sekso ištroškusiais, o tokiais va praspirtais vyriškais, viskuo gyvenime nusivylusiais ir nepatenkintais. Ir kokia moteris gali jumis susidomėti ? Kokią bendramintę čia tikitės rasti ?
Apie mano paieškas šioje dvasinių ubagų karalystėje taip patylėkite, dundukai.
Na,o apie mano uždarbį nepradėk dikusijos. Jei jum visur vaidenasi tik vyrų ieškančios išlaikytinės, tai labai klystat. Niekam tie jūsų minimumai neįdomūs.

Tipiškas neadekvačios, low IQ kalės lojimas smile Višta, ne tavo ubagiškas reikalas ką čia tikiuos rasti. Durniausia boba visam forume pamokslus čia skaito smile

Tokiais  lengvabūdiškais epitetais nesišvaistyk, čia jie iš piršto laužti.
Man rodos, kad aš tau net labai patinku, bet deja...
Tai ko skaitai, jei skaitai, vadinasi net labai įdomu. Pasinaudok mano "pamokslais" gal kokios naudos išpeši. :::027. Nes kiek supratau nelabai čia tau  sekasi...

127

Bitinas parašė:

tam priestarauja tie kuriem nusisvilpt ant sito pasaulio. niekada nebusi laisvas nuo antros puses kad ir kaip noretum, prades tau knisti prota vos tik baigsi rupintis butimi. antra puse butina tiem kas nesugeba pats savyje izvelgti savo vertes ir paciam sau but fainam smile o tikras gyvenimas prasideda tada kai nieko nesitiki ir jeigu sutinki saves verta zmogu tada ir susisuki i bendra lizda. o kad merginom antra puse svarbesne tai aisku kad taip, namu remontas, buitis, moteriai vienai but per sunku, o vyrams moterys daugiau problemu kelia nei naudos, o padzikint as galiu bet kokia moteri jei uzeina noras, nebutinai turiu su ja kooperuotis smile

Tai plevėsos gyvenimas toks, džiginiesi su kuo papuola.  Kur čia tas smagumas ? Vienkartiniai dalykai užvaldę tiek išorinį tiek ir vidinį pasaulį. Gyvenimo pabaigoje tai, kad daug su kuo pasidžiginiai tik slėgs tave, tos, kurios džiginosi su tavimi, tau nepaglostys žilos galvos. Tysosi vienas lovoje visas paniuręs, bambekliu tave visi vadins. Nebent būsi prie babkių ir nusipirksi ir senatvėje globą, bet tai jau dirbtina ir netikra.
Vienintelis šviesulys tavo pasisakyme tai „tikras gyvenimas prasideda tada kai nieko nesitiki ir jeigu sutinki saves verta zmogu tada ir susisuki i bendra lizda“. Visvien giliai pasąmonėje norėtum to vieno Žmogaus.
:::001.

128 (redagavo Bitinas 2016-01-10 16:25)

Ninada lia lia parašė:
Bitinas parašė:

Tai plevėsos gyvenimas toks, džiginiesi su kuo papuola.  Kur čia tas smagumas ? Vienkartiniai dalykai užvaldę tiek išorinį tiek ir vidinį pasaulį. Gyvenimo pabaigoje tai, kad daug su kuo pasidžiginiai tik slėgs tave, tos, kurios džiginosi su tavimi, tau nepaglostys žilos galvos. Tysosi vienas lovoje visas paniuręs, bambekliu tave visi vadins. Nebent būsi prie babkių ir nusipirksi ir senatvėje globą, bet tai jau dirbtina ir netikra.
Vienintelis šviesulys tavo pasisakyme tai „tikras gyvenimas prasideda tada kai nieko nesitiki ir jeigu sutinki saves verta zmogu tada ir susisuki i bendra lizda“. Visvien giliai pasąmonėje norėtum to vieno Žmogaus.
:::001.

jeigu sakai kad poros santykiai del meiles, tai ta meile dirbtine, o tau juk dirbtinumas nepatinka. tikra meile yra besalygiska meile nieko nesitikint atgal, o tokia meile galima tik viskam, viska kas yra mylint besalygiskai, nes mylet kazko vieno besalygiskai neimanoma, o tokia meile stipriausia, as jos ir siekiu, todel mano **** poros santykiai, myliu viska. dabar mano moterys tik zaidimams kaip vaikystej nes su jom labiau kaip su vaikais galima ir pasidzikint, gyvuliniams dalykams, bet einu link to kad ir to atsisakyciau, tai laikinai smile niekas manes gyvenimo pabaigoje neslegs, nes praeities nera, yra tik amzinai besitesianti dabartis, visiskai negalvoju apie praeiti, o ar zilos ar violetines man irgi nelabai idomu, ka cia dar pasakyt, ai pasamoneje gal ir yra kazkur kad noriu to vieno zmogaus, bet as esu pakankamai samoningas kad manes nevaldytu pasamone, nes juk pasamonej surasytas instiktas ir tas kad nereiketu kiekviena karta galvoti kur deti koja einant, taigi paliksiu pasamoneje ko reikia, o kas nereikia valdysiu samone smile o jeigu bambesiu ir manes kazkas nemegs tai cia ju problemos, dar labiau juos mylesiu big_smile o senes bambekles kaip mano patirtis parode tai dazniau buna moterys, diedukai buna labai nuosirdus ir geri smile

129

Tomas parašė:
Ninada lia lia parašė:

Tai ko skaitai, jei skaitai, vadinasi net labai įdomu. Pasinaudok mano "pamokslais" gal kokios naudos išpeši. :::027. Nes kiek supratau nelabai čia tau  sekasi...

Tokių debiliškų komentarų kelis metus nesu skaitęs. Su kitu debilu, Bitinu, sudarot labai gerą debilų porą. Linkiu sėkmės jums bendrame gyvenime be rūpesčių smile Kai smegenų turi nedaug, gyvent turėtų būt lengva smile

gera buti protingu zmogumi kai prisikuri sau problemu ir negali gyventi taip kad tau butu gera, tikriausiai esi laimingas budamas protingas

130

kadangi vyriška giminė jau mini ir vibratorius...tai visada žinojau, kad turit slaptą norą - svajonę slapta niekam nematant pasinaudoti vibratoriumi ir susikišti jį ten kur jum ir pridera ar labiau tinka. dėl to ir neina jums susirasti panelės, kadangi per daug gėjiškų minčių pas jus ir tos panelės jums antroj vietoje po vibratorių ....na ir taip toliau. :::012

131

Tomas parašė:
Ninada lia lia parašė:

Tokių debiliškų komentarų kelis metus nesu skaitęs. Su kitu debilu, Bitinu, sudarot labai gerą debilų porą. Linkiu sėkmės jums bendrame gyvenime be rūpesčių smile Kai smegenų turi nedaug, gyvent turėtų būt lengva smile

na, tik be pavido scenų prašyčeu.
Bitinas dvigubai jaunesnis už tave ir protingesni jo pasisakymai nei tavo :::034
Gėda turėtų būti tokiems suaugusiems vyrams dėl savo rašliavų.
O tokioms vėjavaikėms kaip aš viskas atleidžiama.

132 (redagavo Ponaitissss 2016-01-10 23:35)

Galvojau, kad baisiau uz OLA nieko nebera, bet sita imbecile jau baigia cia isproteti. Stai ka daro netinkamas dukreliu auklejimas ir tv laidos su zurnalais apie izimybes.

133 (redagavo Vytautas 2016-01-10 23:36)

MARIUS parašė:

Sveiki taigi Niekaip neiseina susirasti Merginos esu Nedrasus Vaikinas, gal kokiu patarymu butu..

visi daug prirašė, ir aš noriu kažką parašyt:), karočia:D, BŪK LAIMINGAS:). įsivardyk sau ko tau trūksta iki pilnos laimės, nzn kaip tau, bet man jeigu pavyksta padaryti gerą nesavanaudišką darbą, esu laimingas, o kaip vaistuką ir atsarginį variantą įsidėmėk - mylintis žmogus niekad nesijaučia vienišas ir prie mylinčio žmogaus sveiki paprasti žmonės limpa kaip bitės prie medaus, aišku limpa ir niekam tikusios šūdmusės.

134

Ponaitissss parašė:

Galvojau, kad baisiau uz OLA nieko nebera, bet sita imbecile jau baigia cia isproteti. Stai ka daro netinkamas dukreliu auklejimas ir tv laidos su zurnalais apie izimybes.

Ji viena iš tų, kurios nepradeda normaliai elgtis, kol negauna per ausį.

135

Tomas parašė:
Ponaitissss parašė:

Ji viena iš tų, kurios nepradeda normaliai elgtis, kol negauna per ausį.

Tai jau diskusija apie mane ? Nesureikšminkit manęs taip.:::034.
Grįžkim prie temos apie tai kodėl Mariui (o ne tik ir Mariui) nepavyksta susirasti panelės. Priežastys puikiai regimos pačiuose vyruose, nes tik jų kaltė didžiausia, kad nesugeba rasti.
Su kiekvienu pasisakymu, judu tiesiog patys sau duobę kasatės.
Priežastis bent dvi jau galima įžvelgti dėl nesugebėjimo rasti panelės ir kurti  santykių vien iš poros jūsų pareiškimų.
Tai nesiseka rasti panelės, nes:
1.    Moteris regi agresorių vyre, kuris bado jai asistuoti ir nenori turėti su juo jokių reikalų (Tomo atvejis);
2.    Vyras pastoviai prisimena kažkokią merginą, kurią kažkada sutiko ir ji jam giliai įsirėžė atmintyje ir jis jos trokšta, bet negali turėti, pastoviai prikaišioja lygindamas su ja visas kitas paneles (Ponaičio atvejis).
:::b37.

136

Tomas parašė:
Ninada lia lia parašė:

kadangi vyriška giminė jau mini ir vibratorius...tai visada žinojau, kad turit slaptą norą - svajonę slapta niekam nematant pasinaudoti vibratoriumi ir susikišti jį ten kur jum ir pridera ar labiau tinka. dėl to ir neina jums susirasti panelės, kadangi per daug gėjiškų minčių pas jus ir tos panelės jums antroj vietoje po vibratorių ....na ir taip toliau. :::012

(cenzūra), vibratorių sukūrė vyrai, kad galima būtų  pasakyt "go fak yourself, bitch!".

Tomai, tu nepatingėk ir paskaityk forumo taisykles.
Tik jau nesakyk, kad vyrai kažką sukūrė vardan moterų malonumo ? :::018.
Vibratorius vyrai sukūrė, nes patys nesugeba patenkinti tinkamai moterų & na, ir dar dėl mano prieš tai įvardintos priežasties - slapta turėdami viltį kada nors tą vibratorių panaudoti savo reikmėms. :::034

137

OP, esi is kauno. Pakankamai didelis miestas kad gautum daug merginu. Pvz is vilniaus man facebooke kasdiena paraso kokia grazi, beveik nieko nereikia daryti. Net jeigu ir butum bjaurus, o nesi!!! Tau su minimaliai pastangu neturetu buti sunku rasti pasnekoviu.

As specialiai cia net neatsakinejau i keleta absurdisku mini-offtopic diskusiju.. Bet jei nenori gyventi kitu patarimais kaip knyga, nepasitiki macho mergisiais ar romantiniu filmu persiziurejusiomis ir literotikos persiskaiciusiomis svajoklemis tai pabandyk apversti savo gyvenima aukstyn kojomis. Nes kas dabar neveikia gal tavo atvirksciai pusei suveiks - jei esi drovus, buk akiplesiskas. Jeigu bijai pabuciuoti mergina, tai laizyk jai ausi iki issipletusiais vyzdziais ji uzdes rankas ant papu, jeigu nevedi pokalbiu tapk susiktu dimitriju nagijevu. Jeigu esi dzentelmenas, tapk narcizu sikniumi. Gal surasi kokia eiline lepunele kuri ipratusi gauti demesi is visu sunu, ir ji raitysis kaip gyvate kad gautu tai ko ipratusi - demesio kai suvoks kad ne eiline zuvis uzkibo.  Jeigu esi kietas bicas, tai gal tada rasi kokia kurios saviverte sutrypta ir jai reikia kazko leto ir svelnaus su kuom ji nesigruzintu.

Daznas is musu patys savo patirtimi, nudegdami ar laimedami mokinasi. Galiu duoti simtus patarimu is tusktanciu pokalbiu ir simtu pasimatymu bet tada cia bus shitfest ir visi feminaciai ar popadiniai supuls, ir mano gynejai pesis. Arba bus tingus gangbangas kai turesiu uz kiekviena zodi atsakineti , argumentuoti o tas yra labai tingu kai as tuo metu verciau ziuriu kaip man papu nuotraukas siuncia .

Kita vertus gal tu perdaug isitikines pergale ar del patirties stokos gali klysti ir tai tave nuliudins dar labiau, jausiesi isduotas. Nes tau nesuveike kas veikia kitiems.

138

Ninada lia lia parašė:
Tomas parašė:
Ninada lia lia parašė:

(cenzūra), vibratorių sukūrė vyrai, kad galima būtų  pasakyt "go fak yourself, bitch!".

Tomai, tu nepatingėk ir paskaityk forumo taisykles.
Tik jau nesakyk, kad vyrai kažką sukūrė vardan moterų malonumo ? :::018.
Vibratorius vyrai sukūrė, nes patys nesugeba patenkinti tinkamai moterų & na, ir dar dėl mano prieš tai įvardintos priežasties - slapta turėdami viltį kada nors tą vibratorių panaudoti savo reikmėms. :::034

Praleidau ilga ilga paskaita del vyrai vs moterys valdantys zeme nes nenorejau parasyti zeminancios 15k zodziu litanijos (telefonas paluzo ant 5k zodziu tai meciau ta ideja) bet prasau, zuika; nesnekek is bambos. Trumpas google  parodys kad VIBRATORIAI buvo naudojami  psichems apraminti. Daktarams ar seselems pirstu kanalau uzdegimas budavo ilgai ir daznai kisinejant i psichines. Vibratorius yra vienas is pirmuju automatizuotu irenginiu!
Tai va, vibratorius skirtas tam kad nereiketu dulkinti invalidziu. Kad apramintu ligones; bent cia jo paskirtis pradine buvo.

Dabar tik feminaciai kelia idejas kad kazkoks plastiko gabalas gali jas patenkinti ir todel egzistuoja zaisliukai. Pabreziu zodi; zaisliukai... Vyrai yra jau nebe zaidimas :DDDDDD

139

Nezinau net, pritarti tam zmogui, kuris cia raso apie patarimus ar ne. Kazkur pritariu, kazkur ne. Kiekvienas turime sava patirti, kiekvienas esame skirtingi, kiekvienas su savo pliusais ir minusais. Taip, kuo daugiau pazinciu - realiu susitikimu, kad ir nesekmingu, tai gal ir duoda kazkokia patirti, bet nevisada toji patirtis naudinga. Galima sakyti, kad nenaudinga. Merginos buna skirtingos, ir kiekviena turi savo strategija kaip pazindintis su vaikinu. Didziausia beda yra tik ta, kad merginos visada pradeda nuo trukumu ieskojimu. Na kodel pas dauguma viskas baigiasi pirmu ar antru susitikimu? Gal tikrai vaikinams tada reiketu imtis tos labai durnos strategijos, kad nebuti tokiu, koks yra, o buti tokiu, kokiu tave noretu matyti mergina. Na tarkim, apsimesti kazkuo, juokauti, girtis daug koks saunuolis esi, bet juk taip nefaina buti nesavimi? Neisivaizduoju kaip galima taip bendrauti zinant, kad su tavim bendrauja vien del to, kad esi juokautojas, nors nenoretum gi buti klounu, o tokiu po to jausies, nes del merginos, kol jai tai patinka. Arba skaudu butu zinant, kad del geros isvaizdos, bicepsu, gero darbo, masinos.

140

Jeigu visi butu savimi ir laimingi, nekiltu nei tokiu temu, nei diskusiju, nei desimties variantu.

Esu buves savimi, geru, rupestingu, mandagiu, supratingu vaikinu. Kraujasiurbes ziurkes, nevertos mano demesio vistiek budavo pasikelusios, erzindavo ir verte jaustis siuksle. Nieko neduodavo, apesdavo ir dar uz akiu esdamos mano sokoladus su kazkokiais atmaroskais juokdavosi is manes, mano gerumo.

Nereikia ieskoti problemu savyje. Problemos yra kitos moterys. Tada savo hobi paverciau savo ginklu, tapau simtaveidziu.

Geriau meluosiu i akis, isnaudosiu moteru silpnybes ir per pirma pasimatyma nekaltuole isrengsiu nuogai jos masinoje ir kita diena eisiu su kita mergina negu suvoksiu kad ant mano kaktos yra etikete "FREE FOOD" , mane laiko draugu . dar ziauriau yra zinoti kad kokius tris menesius kol "leidi jai imtis iniciatyvos" (t.y. kol ji susivoks pati ant taves, gerucio, lipti) ji masto apie kitus, tave laiko kaip atsargini varianta, daznai taip ir nesulauki nes tiesiog atsibosti ir ji pasirenka koki kita, greitesni...