Konstantinas parašė:Vincas parašė:Jeigu butu galima, cia galeciau desimtis pastaruju dienu pokalbiu ikelti kaip valandos begyje su nepazistamomis grazuolemis susitariu del neipareigojanciu (nezinau ka jos masto bet is savo puses) santykiu, kaip savo kuna fotografuoja man. Geriausiai isvis kai mano varda uzsiraso :DDDDD
Svarbiausia ka darai, daryk 110% uztikrintas kad nedvejotum ir butu verzlumas.
tai gal tu tiesiog fiziskai joms patinki todel ir kabinasi tos grazuoles na ir amzius tavo apie 20 metu kai merginoms labiausiai sekso norisi kai jos dar nera turejusios nesekmingu santuoku dar nera sugadintos neigiama patirtimi paskui kokiam 30 metu amziuje viskas buna kiek sudetingiau
Grozis, kaip sakiau daznai yra paremtas geru pirmu ispudziu; aisku as stengiuosi toki padaryti tai ir daznai komplimentu susilaukiu.
Bet vien groziu sunku vilioti, t.y. vistiek reikia sneketi saldziai. Galima ultimatumu iskart zaisti kad iskart susitinkame arba kita gauna mane bet cia loterija.
Mano kuno daznai praso, nesiskundzia juom bet pagyru tik is 60% tesulaukiu, tik 1/10 sako kad man "duotu" iskarto pasiziurejus i kuna ir truputi pabendravus. Realiai tas pats procentas merginu kurios primygtinai reikalauja nuotraukiu zemiau dirzo; t.y. per maza dalis kad galetum kokias isvadas daryti. Per maza dalis kad net ir apdovanotas galetum savo stiprybe pasinaudoti nes yra taip nuvalkiota ir slykstu kai siuntineja pokalbio pradzioje savo penius vyrukai merginoms :X
Zodziu va mano kunas siai dienai, nieko ispudingo ziema (t.y. daznas vidutinio sudejimo vyrukas bent pusmeti ar daugiau saziningai lankes sporto sale galetu lengvai mane pasivyti kaip as naturaliai atrodau, 6 ar 7 esu)
Isvaizda padeda bet niekada ji nera pagrindinis dalykas vyrukuose, cia moteru savybe. Geras bendravimas yra auksciau geros isvaizdos. Gal dvi merginos siemet su manimi vien del isvaizdos ar kuno temiegojo...