141

Re: Neiseina niekaip Susirasti Paneles..

Jeigu butu galima, cia galeciau desimtis pastaruju dienu pokalbiu ikelti kaip valandos begyje su nepazistamomis grazuolemis susitariu del neipareigojanciu (nezinau ka jos masto bet is savo puses) santykiu, kaip savo kuna fotografuoja man. Geriausiai isvis kai mano varda uzsiraso :DDDDD

Svarbiausia ka darai, daryk 110% uztikrintas kad nedvejotum ir butu verzlumas.

142

Vincas parašė:

Jeigu butu galima, cia galeciau desimtis pastaruju dienu pokalbiu ikelti kaip valandos begyje su nepazistamomis grazuolemis susitariu del neipareigojanciu (nezinau ka jos masto bet is savo puses) santykiu, kaip savo kuna fotografuoja man. Geriausiai isvis kai mano varda uzsiraso :DDDDD

tai gal tu tiesiog fiziskai joms patinki todel ir kabinasi tos grazuoles na ir amzius tavo apie 20 metu kai merginoms labiausiai sekso norisi kai jos dar nera turejusios nesekmingu santuoku dar nera sugadintos neigiama patirtimi paskui kokiam 30 metu amziuje viskas buna kiek sudetingiau

143

as sia savaite atstumiau viena 30 m moteri kuri norejo su manim susitikti ir padariau tai samoningai dar su keleta merginu bendrauju kurios yra vienisos turi vaiku bet yra is kitu miestu. zinau kad jei pasiulysiu atvaziuoti i ju miesta tai jos bus nieko pries su manim susitikti bet nenoriu as niekur vaziuoti. del merginos su vaikais ir is kaimo tikrai neapsimoka kazkur vaziuoti

144

Ponaitissss parašė:

Galvojau, kad baisiau uz OLA nieko nebera, bet sita imbecile jau baigia cia isproteti. Stai ka daro netinkamas dukreliu auklejimas ir tv laidos su zurnalais apie izimybes.

man labai patinka OLA ji grazi ir protinga moteris

145

Vincas parašė:

Praleidau ilga ilga paskaita del vyrai vs moterys valdantys zeme nes nenorejau parasyti zeminancios 15k zodziu litanijos (telefonas paluzo ant 5k zodziu tai meciau ta ideja) bet prasau, zuika; nesnekek is bambos. Trumpas google  parodys kad VIBRATORIAI buvo naudojami  psichems apraminti. Daktarams ar seselems pirstu kanalau uzdegimas budavo ilgai ir daznai kisinejant i psichines. Vibratorius yra vienas is pirmuju automatizuotu irenginiu!
Tai va, vibratorius skirtas tam kad nereiketu dulkinti invalidziu. Kad apramintu ligones; bent cia jo paskirtis pradine buvo.
Dabar tik feminaciai kelia idejas kad kazkoks plastiko gabalas gali jas patenkinti ir todel egzistuoja zaisliukai. Pabreziu zodi; zaisliukai... Vyrai yra jau nebe zaidimas :DDDDDD

+

146 (redagavo Karolis 2016-01-11 22:35)

Užėjau į forumą, ir šiek tiek gailiuosi, nes čia susirenka tokia specifinė kompanija, kad galima išprotėt, psichologų daug kam reiktų.

1) Ninada lia lia gana protingai, aiškiai, ir be jokių skaudulių dėsto daugiau mažiau teisingas mintis.
2) Vincas yra antžmogis, bet jis panašiai apie save ir pasisakė. Sakyčiau nužudė savyje žmogų, protingas ir pavojingas.
3) Tomas kalba visiškai apgailėtinai, negebėdamas sukurti santykių kaltų bando ieškoti kituose žmonėse, žemiausio lygio individas, angliškai apibūdanamas tik vienu žodžiu - misogynist.
4) Temos autorius mano nuomone labai toli nuo merginos suradimo, nemoka nei rašyt nei mąstyt, prisidaręs 50 vienodų selfių, ieško laimės merginose, kai laimė slypi visur aplink, kur tik atsisuksi, kokį pasaulį tu parodysi sutiktai merginai? tau gramatikos vadovėlis labiausiai tiktų pradžiai.
5) tas dronų leidėjas be draugų bando savyje palaidot visas mintis apie santykių sukurimą - graudu.

147

Karolis parašė:

Užėjau į forumą, ir šiek tiek gailiuosi, nes čia susirenka tokia specifinė kompanija, kad galima išprotėt, psichologų daug kam reiktų.

tikrai taip) mielai pabendrauciau su grazia psichologe

148

Konstantinas parašė:
Vincas parašė:

tai gal tu tiesiog fiziskai joms patinki todel ir kabinasi tos grazuoles na ir amzius tavo apie 20 metu kai merginoms labiausiai sekso norisi kai jos dar nera turejusios nesekmingu santuoku dar nera sugadintos neigiama patirtimi paskui kokiam 30 metu amziuje viskas buna kiek sudetingiau

Grozis, kaip sakiau daznai yra paremtas geru pirmu ispudziu; aisku as stengiuosi toki padaryti tai ir daznai komplimentu susilaukiu.

Bet vien groziu sunku vilioti, t.y. vistiek reikia sneketi saldziai. Galima ultimatumu iskart zaisti kad iskart susitinkame arba kita gauna mane bet cia loterija.

Mano kuno daznai praso, nesiskundzia juom bet pagyru tik is 60% tesulaukiu, tik 1/10 sako kad man "duotu"  iskarto pasiziurejus i kuna ir truputi pabendravus. Realiai tas pats procentas merginu kurios primygtinai reikalauja nuotraukiu zemiau dirzo; t.y. per maza dalis kad galetum kokias isvadas daryti. Per maza dalis kad net ir apdovanotas galetum savo stiprybe pasinaudoti nes yra taip nuvalkiota ir slykstu kai siuntineja pokalbio pradzioje savo penius vyrukai merginoms :X

Zodziu va mano kunas siai dienai, nieko ispudingo  ziema (t.y. daznas vidutinio sudejimo vyrukas bent pusmeti ar daugiau saziningai lankes sporto sale galetu lengvai mane pasivyti kaip as naturaliai atrodau, 6 ar 7 esu)

http://s8.postimg.org/mo4vik8a9/Rn_L9h2_F.jpg

http://s8.postimg.org/ybyxd3xf5/x_Kof5znl.jpg

Isvaizda padeda bet niekada ji nera pagrindinis dalykas vyrukuose, cia moteru savybe. Geras bendravimas yra auksciau geros isvaizdos. Gal dvi merginos siemet su manimi vien del isvaizdos ar kuno temiegojo...

149 (redagavo Vincas 2016-01-12 01:16)

Zodziu eilinis vidutiniokas kuris nedreba, sugeba vesti pokalbius, plauna dantis du kartus i diena ir po dusu palenda pries pasimatyma turi geru sansu lietuvoje. Kvapas geras yra stiprus pliusas moterims bet vyrai, kaip ir as ; mes neturime uosles, daznai per stiprus musu kvepalai ar slykstaus skonio tai tas gali atsisukti pries.  Nereikia buti geros isvaizdos (genu nepasirinksi), tiesiog tvarkingai rengkis, palaikyk pokalbi ir juokink jeigu gali. Cia butu patarimas temos autoriui. Turetu veikti su dauguma normaliu merginu. Veliau igavus praktikos galima jau zaisti lenktynes kaip greitai per kiek minuciu gali nepazistama mergina suvilioti.

Taciau kol tu gerai uzimsi savo mergina (man pabosta) neturetu tau gresti  merginu keitimas kaip kojiniu. Stengkis sukurti emocini rysi, nes jeigu galvosi kaip as kad visos lengvai yra keiciamos tada tau nebus iniciatyvos gelbeti santykius, merginos dazniausiai bus agresores o tu turesi kelti kompromisus ar vesinti iskulusius gincus.

150

Tomai, siaip nors tas zmogus viska kisa i remus is tikruju kompetentingi psichologai gali labai daug apie zmogu pasakyti is jo rasymo, minciu destymo stiliaus. T.y. nepazinodamas apie mane daug pasakyti, kartais man paciam nuojauta idomiu dalyku pakuzda kad iseis nustebinti pasnekovus.
Gal pasakymas "pavojingas" yra kiek astrokas (pavojingas visuomenei? Nepatyrusioms merginoms?) Taciau jis nera labai toli nuo tiesos nors ir priskiria man klasikinio psichopato savybes. I smurta zmonems nesu linkes. Nes del saltakraujiskumo nekreipi demesio.

Karoli, as nesigailiu "pardaves siela velniui", jeigu tai padeda man gauti norimas moteris; tebunie. Svarbu kad esu patenkintas, kol kas su policija problemu irgi neturejau, neprievartautojas. Geriau negu zaisti lol visa diena ir buti vienisam, kartkartemis nusmaukius nakti. Amerikoje tokie mokyklas saudo....

151

Karolis parašė:

Sutinku su šiuo teiginiu. Ne daug kas ryžtasi pasisakyti forume, gyvenime..... 

Vyrai labai dažnai bijo reikšti savo nuomonę, tokia kokia ji yra. Taigi, dar viena priežastis dėl ko nepavyksta susirasti panelės yra ta, kad vyras neturi tvirtos nuomonės. Moteris, kuri tai pastebi, iš karto tokį pastumdėlį palieka kokiai kitai gerulei.

152

Karolis parašė:

Tomai, tau į vagina smėlio per daug pribirėjo ir trinasi, už tai toks piktas prie kompo sėdi, prasiplauk, alaus atsidaryk, tada sėsk prie klaviatūros.

Kaip ne kartą turėjai pastebėti, Tomas vartoja tik tokius kreipinius: debilė, kalė, višta. O jo iš piršto laužtas išsireiškimas apie vaginas, tiesiog parodo, kad realiai jis nežino kas ta vagina. Vaginos Tomas net nėra matęs.

Jei kuri moteris nori ryte girdėti: "Labas rytas, višta, kelkis, ****, aptarnauk mane, kale", tai Tomas tam yra puikus kandidantas. Griebkit kol nevėlu. :::018

153

Vincas parašė:
Konstantinas parašė:
Vincas parašė:

Grozis, kaip sakiau daznai yra paremtas geru pirmu ispudziu; aisku as stengiuosi toki padaryti tai ir daznai komplimentu susilaukiu.

Bet vien groziu sunku vilioti, t.y. vistiek reikia sneketi saldziai. Galima ultimatumu iskart zaisti kad iskart susitinkame arba kita gauna mane bet cia loterija.

Mano kuno daznai praso, nesiskundzia juom bet pagyru tik is 60% tesulaukiu, tik 1/10 sako kad man "duotu"  iskarto pasiziurejus i kuna ir truputi pabendravus. Realiai tas pats procentas merginu kurios primygtinai reikalauja nuotraukiu zemiau dirzo; t.y. per maza dalis kad galetum kokias isvadas daryti. Per maza dalis kad net ir apdovanotas galetum savo stiprybe pasinaudoti nes yra taip nuvalkiota ir slykstu kai siuntineja pokalbio pradzioje savo penius vyrukai merginoms :X

Zodziu va mano kunas siai dienai, nieko ispudingo  ziema (t.y. daznas vidutinio sudejimo vyrukas bent pusmeti ar daugiau saziningai lankes sporto sale galetu lengvai mane pasivyti kaip as naturaliai atrodau, 6 ar 7 esu)

http://s8.postimg.org/mo4vik8a9/Rn_L9h2_F.jpg

http://s8.postimg.org/ybyxd3xf5/x_Kof5znl.jpg

Isvaizda padeda bet niekada ji nera pagrindinis dalykas vyrukuose, cia moteru savybe. Geras bendravimas yra auksciau geros isvaizdos. Gal dvi merginos siemet su manimi vien del isvaizdos ar kuno temiegojo...

postinti tokias foto yra tiesiog šventvagiška:::520.

154

Ninada lia lia parašė:

postinti tokias foto yra tiesiog šventvagiška:::520.

Noretum jau, ane? xD

155

Pagyvenę jaunuoliai svaigsta. Tik nesusimuškit dėl jos. :::034

156

Donatas parašė:

[
bet kaip norit tos ninados turbut su staciais cia sedet ir seilejates
tomai nemates vaginos ? ninados vagina vilioja labai....matosi.

https://youtu.be/0eXIOK2vOhM

157

daug puikybes, daug pykcio, daug kvailumo, jokio kontruktyvumo ir nieko bendro su realijom (isskyrus dali su vibratoriais). Forumas? Ne. Bobuciu turgus...

158

Konstantinas parašė:
OLA parašė:
Konstantinas parašė:

is dalies OLA teisingai raso. protinga ir gera moteris tikrai motyvuoja vyra siekti daugiau. tik kad tokiu moteru beveik nebeliko ir tai labai liudna. bet kai moterys nemotyvuoja belieka patiems save motyvuoti ir gyventi del saves)

Protinga ir gera moteris neziures i beviltiska vyra, o lietuvaiciai yra beviltiski tik paverk ir padejuot moka kaip jiems sunku, o kam dabar lengva? Zodziu su tokiu poziuriu ir nusistatymu merginos nesuviliosi.:::001

tai jeigu tau lietuviai tokie beviltiski kabink uzsieneti. juk sienos atviros)

Tai zinok mano bendramzes taip ir daro:::037

159

Ponaitissss parašė:

Galvojau, kad baisiau uz OLA nieko nebera, bet sita imbecile jau baigia cia isproteti. Stai ka daro netinkamas dukreliu auklejimas ir tv laidos su zurnalais apie izimybes.

Ai jau gerai jau tavo rasleva tai is vis... ( svelniai rasant) stebina, bet kita vertus ko tiketis is neisaukleto berniuko kuris negauna saldainiu:::745

160

Konstantinas parašė:
Ponaitissss parašė:

man labai patinka OLA ji grazi ir protinga moteris

:::a38