Re: KNYGOS
Visos siaubo knygos:D kur uzgniauzia kvapa man kaip tik, nors siaip knygu nelabai skaitau
gal zinai kokiu geru siaubo knygu skaitytu?:) ir ash noriu
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → KNYGOS
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Visos siaubo knygos:D kur uzgniauzia kvapa man kaip tik, nors siaip knygu nelabai skaitau
gal zinai kokiu geru siaubo knygu skaitytu?:) ir ash noriu
tada imk styven king knygeliu... ten tai ir storis...
bet mano mama sako kad ten geriausios siaubo knygos... ir dar filmus kuria ish ju...
as perskaitau knygas gaila tik nepamenu ju atorius visada Heroinas man labiausiai patiko..
antanas skema - balta drobule ;]
Siga>> na nesakychiau, kad labai jau baisios knygos . bent jau man didelio ispudzhio nepaliko :V. per daug fantastikos.
Vilius>> achiu, kad priminei ketinau paskaityt .
Na man tai patinka viska is Simon.R.Gryne serijos, aisku viskas fantastika bet labiausia patiko "Selinanti mirtis" gryna fantastika
Gediminas jei nori neblogos siaubo galiu is sito pacio rasytojo pasiulyt "Haukas ir Fisher" serija, neblogos knygutes, daug kraujo ir baubu visokiu, siaip siaubo fentazi silpnu nervu zmonems nerekomenduojama
Na man tai patinka viska is Simon.R.Gryne serijos, aisku viskas fantastika
bet labiausia patiko "Selinanti mirtis" gryna fantastika
![]()
Gediminas jei nori neblogos siaubo galiu is sito pacio rasytojo pasiulyt "Haukas ir Fisher" serija, neblogos knygutes, daug kraujo ir baubu visokiu, siaip siaubo fentazisilpnu nervu zmonems nerekomenduojama
![]()
wow, aciu! pasidomesiu. o gal zn nete kokiu nors kraupiu istorijeliu kur galima rast??
paulo Coelho tai tikrai knygos yra su gilia mintim man labai patiko ... Alchemikas ypac
nedaug skaitau bet dievu miskas tikrai gera knyga
neskaitau knygu...nebent vadoveli:DDD bet jo heroinas nebloga knyga...
Alchemiko nesupratau, gal dar neesu suauges, nepernesu detektyvu. Domiuosi fantastika
wow, aciu! pasidomesiu. o gal zn nete kokiu nors kraupiu istorijeliu kur galima rast??[/quote]
Nus kad nelabai, bet pamirsau pridet, kad si serija ne tik siaubo fantastika, bet tuo paciu ir detektyvo tipas padarytas
Alchemiko nesupratau, gal dar neesu suauges, nepernesu detektyvu. Domiuosi fantastika
hmz.. na jei jau tokiam amziuje "Alchemika" tamsta priskyrete detektyvui, tai tada as be komentaru... ;D
as daug esu skaiciusi kol mokaisi viena is kraupiausiu ,,dievu miskas" na idomesne buvo dzeko londono ,,Baltoji iltis",,,Juru vilkas" man patinka nuotykines knygos daug siuolaikines fantastikos esu perskaiciusi apie indenus patinka ypac vokieciu rasytojos Lizolote Velskof ar kaip ten taisyklingai rasosi jos vardas ten rinkinys apie indena Harka nuo vaikystes iki pat gyvenimo pabaigos idomi tikrai....Paskui lietuviska Skomanto knygos apie lietuvos kunigaikscius ir didvyrius zodziu is lietuvos istorijos...Is romenu istorijos legendu gera knyga ,,Sizifas"ir daug kitu..Skaitau visas kas man rekomenduoja...
Jo Haris Poteris gera knyga tikrai jai nori paskaityti fantastine knyga siulau Hary Potery
sia nors lb senokai skaiciau ibet patiko ,,isilauzelis“,,keliaujanciu kelniu seseryje“sios knygos paugliams....
Coelho 11minuciu...
kazin ar yra komiksu megeju skaityti???
Ar kam patinka Lazerevo knygos... Rimtos knygos ir daug ko galim pasisemti is jo rasymo...
nu nzn...siaip yra nemazaj idomiu knygu,bet wiena is paskutiniu man lb patikusiu-a. Sebold "numyletieji Kaulai"
siaip per daug newercianti mastyti knyga,bet gana idomi,liudnoka,pagrindine tema-mirtis....tj wat
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → KNYGOS