Re: Oooops egzaminai...
Ir kas keisciausia toks poziuris gana teisingas...
todel kad zmones su aukstuoju ishsilavinimu yra labiau vertinami..
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Studijos (Universitetai, Aukštosios, Kolegijos…) → Oooops egzaminai...
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Ir kas keisciausia toks poziuris gana teisingas...
todel kad zmones su aukstuoju ishsilavinimu yra labiau vertinami..
Nu tai cia tai taip, bet ka as zinau..Kokio velnio reik stot bele kur, o paskui visa gyvenima skustis "kaip as to nemegstu ir nekenciu.."? Pvz as jau tvirtai zinau kur bandysiu stot, ir jei man nepavyks, tada bandysiu kitamet. Nenoriu pinigu i bala ismest, jei istociau kur man nepatinka ir po metu mesciau..:)
atejo ir praejo
matiekos bandomaji neislaikiau....
bandomasis dar nieko
kaip iskaitos?
matiekos bandomaji neislaikiau....
tai zenklas,kad reikia siek tiek labiau pasistengti ir ideti daugiau triuso,negailek laiko moxlams,ypac dabar....sekmes...:D
asiu uz sekme man jos tikrai prireiks
asiu uz sekme man jos tikrai prireiks
daugiau pasitikek savimi.....viskas bus gerai...:D
Vaiva, 17 parašė:asiu uz sekme man jos tikrai prireiks
daugiau pasitikek savimi.....viskas bus gerai...:D
as neturiu pasitikejimo savimi ne lasiuko...visa problemike
joa, prasidejo egzai supratau kad gresia pakartotine sesija, macikos walstybini wisa padariau, kzkokius ats gawau, kai parode kaip reikejo daryt supratau kad nieko gero;D ryt eisiu interpretacija rasyt nors net nzn kox jos planas turetu but:p
joa, manes irgi ryt interpretacija laukia.. valstybine!! o del plano tai galeciau padet jei reikia
vienokiu ar kitokiu atveju ketinu isvaziuoti, tik sesija nulems ar as isvazuosiu ir gryzsiu rudeni ar liuksiu neribotam laikui
o mane tai nervas ima del valstybiniu egzaminu.. kiek korupcijos, kiek neteisybes..... truksta zodziu...
siaubas koks **** uzvire sejs metajs, butinaj ir as turejau y visa taj papult. ner tejsybes sitoj skylej, ner ir niekad nebus.
Na bent jau musu sulia tikrai netyles, ir mes darysim viska ka galim, kad suzlugdyt ir pakeisti dabartine sistema. Mum ne dzin, kas bus su musu ateitim! p.s. paneles, i piketa ateisit?
ei, ar jums tiktu tox pasiulymas,kad nelaikytume,ir mums uzskaitytu metini pazymi???mmmm???:)
mielu noru, bet birzelio 8 d. teks perlaikyt.
na jeigu sukiltu jaunimelis,netektu.....:D
amm..na tam yra dar mum paskutinis sansas - pakartotine sesija! o as tai siemet jei niekur neistosiu, tai eisiu dirbt ir kitais metais laikysiu matiekos egza, kurio nelaikau siemet, tada gal bus didesne tikimybe ir didesnis pasirinkimas kur stot. vat taip vat.
O kodel sakai, kad neistojai.Ar jau zinai matiekos rezultatus??O gal Vln jus ten visi viska greiciau suzinot?O mes provincijoj paskutinius siaudus gaunam??
sakau JEI neistosiu! o matiekos nelaikiau siemet.
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Studijos (Universitetai, Aukštosios, Kolegijos…) → Oooops egzaminai...