1

Topic: ar zmogus savo likimo kalvis?

labai jau daug kalviu teko sutikti.ka manai tu?

2

Re: ar zmogus savo likimo kalvis?

labai labai tu cia placiai uzsimojai.
Kiekvienas perskaites gali savaip interpretuoti ir atsakyti.

3

o kaip siauriau?

4 (edited by marek 2017-03-24 19:25)

laisvos valios kaip ir nera.rinksies kaip padarytas?daug formu temu tuomet galima atmest nes beprasmes gaunas.

5

panasiu i kalvi moteriskiu cia tikrai nemazai smile

6

O tai kalvis kokia nors gyvu padaru rusis, kad atrandat panasumu su moterimis. Bandysiu paspelioti : kad be barzdos, tai jau aisku, siek tiek kosmetikos, graziai akutemis zaidzia...Idomus tie kalviai...
Del likimo esu linkusi abejoti, kazkiek genai, kazkiek esama visuomenine sankloda, dar paveldas, kaip kalviui zaliava. O meistriskumas, ismone, kurybiskumas - kalvio rankose...:::008

7

kuo idomus?kosmetika ir kad akis pavarto?barzda tai privalumas siais laikais.jei kurybiskas,tai kazka nukalsi?

8

taip, žmogus savo likimo kalvis. bet kalvis kalviui nelygu, dauguma supratimo neturi, kas tai yra. įdomiausia, kad būti savo likimo kalviu tai ir reiškia - kalti, kalti, kalti - sunkiai, kasdien, nesižvalgant į kitus - vienas iš sunkiausių darbų smile
o kitas svarbus momentas - kokiu kalviu esi, kokį kūjį turi, žaizdrą, anglis ir žaliavą - va, čia jau lemtis, ji yra tokia, kokia yra smile

9

mano tevas buvo kalvis, padejejas buvau as,
mano tevas kauste arklius, o as kausciau kumeles..
(autorystes nesisavinu)

10 (edited by Anna 2017-03-25 22:08)

EvilS wrote:

Viskas yra lemtis.

ne, ne viskas, žmogus turi teisę rinktis, bet dažnai jos atsisako, nes laisvė susijusi su atsakomybe.
na, kas nori prisiimti atsakomybę už savo nesėkmes? smile
kalta juk aplinka, o ne žmogus - tai politikai, tai darbdaviai, tai kaimynai, o jei ne jie, tai žmona ar vyras, ir išvis - priešinga lytis liks kalčiausia kartu su tais, kurie savo likimą kala patys smile
kiti gi geriau kausto kumeles arba arklius smile

o lemtis - tai charakteris, tėvai, įgimti talentai bei ydos, įgimtos ligos ir pan. Jei daugiau - gal žmogui nelemta sukurti šeimos, bet tuomet jis laimę nusikals ir be jos smile

11

as nekaltas,kaltos smegenys.kodeksas atsaukiamas,zmonos i viesnamius

12

tai kas kaltas jei mano prigimtis tokia?

13

teisme kas kaltas jeigu as gimes zudyti?

14

kas pasirinko tas ir kaltas,

15

laisvos valios nera?

16

Viskam yra ribos, kitaip atsiranda kita kokybe, kaip ir laisve, o cia vel tik savoka, zodis, uz kurio daug visko,tampa nelaisve. Esamom salygom galim rinktis vadinamaja laisve, bet turim zinoti jos riba, kuri irgi kintanti pagal aplinkybes. Vien... zo...Nesuprimityvinkim visko, kaip kad ir labai to noretusi...:::008

17 (edited by marek 2017-03-25 23:10)

neprimityvinam.senas klausimas labai.ypac dabar aktualus elektronikos amziuje.taigi zmogus uzprogramuotas robotas bevalis?matematikos nepridesi?

18

Jus man atrodot toks ussispyres...Robotas yra robotas, o zmogus yra zmogus...Nebent jis besmegenis arba buvo auklejamas vergu...Kol turim smegenu, tai mastom, mastom, kad netaptume robotais, kad neprogramuotu, kas nori ir kaip nori...
Labos nakties, kelsim valanda anksciau...:::008

19 (edited by marek 2017-03-25 23:23)

valia kai as renkuosi zudyti ar ne. ne del karo o del noro.noriu bet dvejoju.jei as robotas as iskart nuzudysiu.igimtos veikos sritys,nezinau.manau viskas islavinama.
i ariuomene velai imama jei imtu anksciau zudytu visi.idealiausias karys nuo vaikystes.

20

Marina ll wrote:

Jus man atrodot toks ussispyres...Robotas yra robotas, o zmogus yra zmogus...Nebent jis besmegenis arba buvo auklejamas vergu...Kol turim smegenu, tai mastom, mastom, kad netaptume robotais, kad neprogramuotu, kas nori ir kaip nori...
Labos nakties, kelsim valanda anksciau...:::008

smegenys ir yra robotas.neuronu tinklas