You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Moterys (Page 16 of 31)
Pages Previous 1 … 14 15 16 17 18 … 31 Next
You must login or register to post a reply
RSS topic feed

- Deivil
- Užblokuotas
Re: Moterys
Valdas wrote:Deivil wrote:Valdas wrote:Luoša kalė, pista galva, lojanti ant visų iš eilės. Dūchų dūchas. ;D
Įdomu tai, kad kai valgau kiaulių mėsą ir jos riebalus, man patinka vokietės ir lietuvės. O kai valgau kiaulių kepenis (jų paštetą) - šveicarės. Ir, anuo atveju, skaitant žodyną, vienodai svarbūs ir vokiečių, ir lietuvių kalbų žodžiai. O kiaulių kepenų pašteto atveju, nebežiūriu į lietuvių kalbą, jos poreikio nėra
Ka ten apie duchus sakei?
Kazkaip neisgirdau xD
Dūche, mėgsti negirdėti, ką apie tave sako, nes negali pakelti tiesos, zalūpaveidi? ;D
Valdas yra autistas
Niekas jo nemyli
Sedi cia kaip daunas
Iseit is cia nenori.
Postina autizmo genus
Mokslo nepagristus
Pabandyk ji suvartyti
Greit naujos anketos eis jis kurti
Postina bjauriu bobu foto
Vistiena virskina gerai
Nepamirsta ikelt ir popso
Juk del visko kalti zuvu taukai
Stai ir turim du.cha ieskok lt.
Kurio zodziai - wtf

- Valdas
- Forumo Aktyvistas
Ai, ir šūdų nuo*isa, neskaitei, ką aš valgau? Mano vokietis sako, kad tokius lochus, kaip tu, Švarcnegeris išsprogdintų savo tanku vienu šūviu. SSkrisdamas gabalais gal dar spėtum suloti AU-Au-au... ;D

- Valdas
- Forumo Aktyvistas
Deivil wrote:Valdas wrote:Deivil wrote:Įdomu tai, kad kai valgau kiaulių mėsą ir jos riebalus, man patinka vokietės ir lietuvės. O kai valgau kiaulių kepenis (jų paštetą) - šveicarės. Ir, anuo atveju, skaitant žodyną, vienodai svarbūs ir vokiečių, ir lietuvių kalbų žodžiai. O kiaulių kepenų pašteto atveju, nebežiūriu į lietuvių kalbą, jos poreikio nėra
Ka ten apie duchus sakei?
Kazkaip neisgirdau xD
Dūche, mėgsti negirdėti, ką apie tave sako, nes negali pakelti tiesos, zalūpaveidi? ;D
Valdas yra autistas
Niekas jo nemyli
Sedi cia kaip daunas
Iseit is cia nenori.
Postina autizmo genus
Mokslo nepagristus
Pabandyk ji suvartyti
Greit naujos anketos eis jis kurti
Postina bjauriu bobu foto
Vistiena virskina gerai
Nepamirsta ikelt ir popso
Juk del visko kalti zuvu taukai
Stai ir turim du.cha ieskok lt.
Kurio zodziai - wtf
Dūche, originaliau, nes jau pasimetei. ;D

- Deivil
- Užblokuotas
Valdas wrote:Ai, ir šūdų nuo*isa, neskaitei, ką aš valgau? Mano vokietis sako, kad tokius lochus, kaip tu, Švarcnegeris išsprogdintų savo tanku vienu šūviu. SSkrisdamas gabalais gal dar spėtum suloti AU-Au-au... ;D
tu rasyt nemoki autiste dar poezija kuri poros sakiniu ilgumo per dvi eilutes.
Tu nesi gudresnis uz 5toka.

- Deivil
- Užblokuotas
Tu kaip tie 13 meciai
"tu duchas nes tu lochas o tu lochas nes tu duchas"
Va visi tavo teiginiai, durniau tu niekas ant manes nevarys nes niekas nera toks durnas kad tokiais argumentais neegzistuojanciais remtusi.
Bet visi varo ant taves nes buvo pateikta pilna argumentu del ko tu duchas ir visi buvo legit.
Gimei autistas, autistas ir padvesi.
306 Reply by Valdas 2018-09-22 15:06 (edited by Valdas 2018-09-22 15:07)

- Valdas
- Forumo Aktyvistas
Deivil wrote:Valdas wrote:Ai, ir šūdų nuo*isa, neskaitei, ką aš valgau? Mano vokietis sako, kad tokius lochus, kaip tu, Švarcnegeris išsprogdintų savo tanku vienu šūviu. SSkrisdamas gabalais gal dar spėtum suloti AU-Au-au... ;D
Bet už tave gudresnis, nuo*isa. ;D Taip, kad dusk na*hui, begalve ste rva. Autistas kū*va jobanas. ;D
Nepastebėjai, kad kai rašai, ten apie save, pistasnuki triperi? ;D

- Deivil
- Užblokuotas
vienintelis budas kaip tu mane galetum suvartyti jei tu irodytum moksliskai kad kazka suvirskinus tu pradedi tautas kazkokias megti xD
Bet faktas tas kad to niekada neirodysi nes tai yra nesamone ir tokie dalykai ne tik kad neegzistuoja nera jokiu saltiniu kuriais galima butu remtis kad daryt tokias durnas isvadas.
Taip kad is taves galima isspysinet kiek nori, esi zluges ir pralaimejes bet koki ginca dar jam neprasidejus.

- Valdas
- Forumo Aktyvistas
Deivil wrote:Tu kaip tie 13 meciai
Va visi tavo teiginiai, durniau tu niekas ant manes nevarys nes niekas nera toks durnas kad tokiais argumentais neegzistuojanciais remtusi.
Bet visi varo ant taves nes buvo pateikta pilna argumentu del ko tu duchas ir visi buvo legit.
Nesistenk, nuo*isa, nes nieko tai nereiškia, šūdo gabale. ;D

- Deivil
- Užblokuotas
Valdas wrote:Deivil wrote:Valdas wrote:Ai, ir šūdų nuo*isa, neskaitei, ką aš valgau? Mano vokietis sako, kad tokius lochus, kaip tu, Švarcnegeris išsprogdintų savo tanku vienu šūviu. SSkrisdamas gabalais gal dar spėtum suloti AU-Au-au... ;D
Bet už tave gudresnis, nuo*isa. ;D Taip, kad dusk na*hui, begalve ste rva. Autistas kū*va jobanas. ;D
Nepastebėjai, kad kai rašai, ten apie save, pistasnuki triperi? ;D
Tu uz suni nesi gudresnis, taip kad manes su savim nelygink.

- Valdas
- Forumo Aktyvistas
Deivil wrote:vienintelis budas kaip tu mane galetum suvartyti jei tu irodytum moksliskai kad kazka suvirskinus tu pradedi tautas kazkokias megti xD
Bet faktas tas kad to niekada neirodysi nes tai yra nesamone ir tokie dalykai ne tik kad neegzistuoja nera jokiu saltiniu kuriais galima butu remtis kad daryt tokias durnas isvadas.
Taip kad is taves galima isspysinet kiek nori, esi zluges ir pralaimejes bet koki ginca dar jam neprasidejus.
Tu jau seniai suvartytas, dūche jobanas. ;D Dabar aš tik šiaip pasilinksminu, kale uždūchinta. ;D

- Deivil
- Užblokuotas
Valdas wrote:Deivil wrote:Tu kaip tie 13 meciai
zinoma valdai, is ten kur tu atejes niekas nieko nereiskia.
Matematika yra tik mitas.
Pala..
Gal as klydau?..
Nejaugi tu esi PYTERIS PENAS IS "NIEKADOS" salies? xDDDDD

- Deivil
- Užblokuotas
Valdas wrote:Deivil wrote:vienintelis budas kaip tu mane galetum suvartyti jei tu irodytum moksliskai kad kazka suvirskinus tu pradedi tautas kazkokias megti xD
Tu jau seniai suvartytas, dūche jobanas. ;D Dabar aš tik šiaip pasilinksminu, kale uždūchinta. ;D
Palauk as dar nesuvirksinau grybuku kad galeciau svaigt apie tautu genus.
Ironiska ir juokinga kad mano sakinys logikos turi priesingai nei tavo xD
313 Reply by Valdas 2018-09-22 15:11 (edited by Valdas 2018-09-22 15:12)

- Valdas
- Forumo Aktyvistas
Deivil wrote:Valdas wrote:Deivil wrote:Tu kaip tie 13 meciai
Pala..
Gal as klydau?..
Dėjau by*į aš ant tos tavo matematikos, balvone jobanas. Jei tau ką nors būtų galima paaiškinti, kad suprastum, tai būtų verta, o dabar tau tinka tik tokie žodžiai, tik juos tu ir supranti, trip eri b*et. ;D

- Deivil
- Užblokuotas
Valdas wrote:Deivil wrote:vienintelis budas kaip tu mane galetum suvartyti jei tu irodytum moksliskai kad kazka suvirskinus tu pradedi tautas kazkokias megti xD
Ir kur tu mane suvartei?
Tu bent supranti kaip "suvartymas" veikia?
As zinau ir galiu uztikinti kad tu kazkam pasakes kad "tu duchas nes tu lochas" automatiskai nesuvartai.
Suvartymui reikalingi argumentai kuriuos as turiu o tu ne.
Taip kad esi my little bi*tch.
315 Reply by Deivil 2018-09-22 15:13 (edited by Deivil 2018-09-22 15:13)

- Deivil
- Užblokuotas
Valdas wrote:Deivil wrote:Valdas wrote:Nesistenk, nuo*isa, nes nieko tai nereiškia, šūdo gabale. ;D
Pala..
Gal as klydau?..
Dėjau by*į aš ant tos tavo matematikos, balvone jobanas. Jei tau ką nors būtų galima paaiškinti, kad suprastum, tai būtų verta, o dabar tau tinka tik tokie žodžiai, tik juos tu ir supranti, trip eri b*et. ;D
Tos mociutes pacios sake kad jos nipanimajish ka tu cia nusisneki

- Valdas
- Forumo Aktyvistas
Deivil wrote:Valdas wrote:Deivil wrote:vienintelis budas kaip tu mane galetum suvartyti jei tu irodytum moksliskai kad kazka suvirskinus tu pradedi tautas kazkokias megti xD
Ironiška tik tai, kad tu esi šūdagalvis dalbajobas, kuris čia ateina apgailėtinai paloti. ;D
Autiste tu kūr va jobanas. ;DDD

- Valdas
- Forumo Aktyvistas
Deivil wrote:Valdas wrote:Deivil wrote:zinoma valdai, is ten kur tu atejes niekas nieko nereiskia.
Pala..
Gal as klydau?..
Tos mociutes pacios sake kad jos nipanimajish ka tu cia nusisneki
Niekam neįdomu, kas ką pasakė. Tu čia močiutėm nesidangstyk, nevykėli. ;D

- Deivil
- Užblokuotas
Valdas wrote:Deivil wrote:Valdas wrote:Tu jau seniai suvartytas, dūche jobanas. ;D Dabar aš tik šiaip pasilinksminu, kale uždūchinta. ;D
Ironiška tik tai, kad tu esi šūdagalvis dalbajobas, kuris čia ateina apgailėtinai paloti. ;D
Va mociutes jusu Valdukas visame grazume.
Didziuokites ir mylekite ji.
Gal kas nori padaryt paslauga pasauliui ir kaip brisiu pririst Valda prie medzio ir tiesiog paaukoti kulka? Nu nesikankintu zmogus ir proteviam gedos nedarytu.
319 Reply by Valdas 2018-09-22 15:19 (edited by Valdas 2018-09-22 15:20)

- Valdas
- Forumo Aktyvistas
Deivil wrote:Valdas wrote:Deivil wrote:Palauk as dar nesuvirksinau grybuku kad galeciau svaigt apie tautu genus.
Va mociutes jusu Valdukas visame grazume.
Didziuokites ir mylekite ji.
Gal kas nori padaryt paslauga pasauliui ir kaip brisiu pririst Valda prie medzio ir tiesiog paaukoti kulka? Nu nesikankintu zmogus ir proteviam gedos nedarytu.
Čia gi kita tautybė, nuo*isa, nematai? Neskiri? ;D Tau kūrva urode aiškinti ir aiškinti. ;D 'Močiutės matote', pyzdalaižys lobanas. ;D
Kokių dar kulkų, mažvaiki kliedintis. Slėpkis na*hui su tokiom svajonėm, kretine b*et. ;D
320 Reply by Valdas 2018-09-22 15:22 (edited by Valdas 2018-09-22 15:24)

- Valdas
- Forumo Aktyvistas
Iš tavęs čia toks cirkas, idijote, kad net šeštadienis prašviesėjo. ;D
Bet ką tu geriau supranti, nei tokį bendravimą, trip eri b let. ;D
Pages Previous 1 … 14 15 16 17 18 … 31 Next
You must login or register to post a reply