Re: Moterys
Taigi as juokauju...negi nesupranti.Pajuokaut norisi,o nera su kuom...vienas namuose sedziu...gyvybes inest norisi i pokalbi,kad intriga uzsimegztu. Reikia kazkaip pokalbi uzvest kazkam.Tai ir imuosi inicijatyvos...
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Moterys
Taigi as juokauju...negi nesupranti.Pajuokaut norisi,o nera su kuom...vienas namuose sedziu...gyvybes inest norisi i pokalbi,kad intriga uzsimegztu. Reikia kazkaip pokalbi uzvest kazkam.Tai ir imuosi inicijatyvos...
Mano žydų tautybė, kurią primaitinau, negali suprasti. Todėl kolkas geriau pabūsiu nereaguodamas.
Tu fenomenas...idomiausias zmogus cia forume
Labai ačiū. Ar tai tiesa, ar ne - bet malonu.
Tavo mintys idomios,originalios...ne taip kaip kitu kirminu
Ką čia dabar parašius, po tiek komplimentų. Pasistengsiu pratęsti.
Butinai pratesk,ir is kur tiek ziniu...reikia truputi kelmus apsviest.O tai kaip kurmiai..
Manau, suprasi, jei aš parašysiu, kad netikiu tuo, ką man rašo tie, kurių nepažįstu.
Gerai, bet tavim patikėsiu.
Tada tęsiam. Kur tie prakeikti žuvų kukulių konservai. Reikia priversti smegenis dirbti.
Is vis tau pagarba,kad gaisini savo laika su tokiais avinais...stengiesi kazkiek nors pravert jiems akis,diskutuoji...
Tada tęsiam. Kur tie prakeikti žuvų kukulių konservai. Reikia priversti smegenis dirbti.
Super...kiek ironijos..tik buozgalviams to nesuprast
Šiandien galvojau, kodėl švaistau laiką čia bendraudamas. Bet galima ir čia kažkiek pabendrauti. Kol to reikia. Ne taip blogai.
As zinau kodel...zmoniu bukumas,netoliarancija kitokiam..tas uzmusa ir negali tyleti.Tu daliniesi tuo ka myli-savo muzika,moteris..ta kuo gyveni.Kas vienam sukelia sypsena,kitam gali but viso gyvenimo tikejimas...tie,kuriems plaukai auga nuo antakiu ant kaktos to zinoma niekad nesupras.
..
Taip, Toks pasaulis, kad aplinkui yra žmonių, kuriems nepatinka, kurie yra priešiški, ir tų, kurie yra draugai. Viskas tame tvarkoje. Kai reikia kautis, reikia kautis. O kai yra su kuo draugiškai bendrauti - tai taip pat gerai.
Tu dar jaunas-kovoji...paskui uzsidarysi savyje,suprasi kad sirdim neistirpdysi metalo..
https://www.youtube.com/watch?v=iTnfOh00Njg
Tada reikia atsirinkti tinkamus žmones, reikiamos svarbiausios tautybės, ir kitų savybių, ir nereikės per dažnai 'tirpdyti metalo', todėl pavargti kiek reikia, ir kiek reikia pailsėti. Su savais.
Phantastisch
Man ji negraži. Negražios tautybės ar jų rūšys netinka (daugintis).
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Moterys