Laimute parašė:Deivil parašė:Kam liko sveiko proto tie visi nepernesa ir varo ant valdo tiek karstosiose zinutese tiek forumuose.
O jei dar kazkuriai is jusu mociutem pagarba liko tai pasakydamos kad jum patinka valdas tai pasistatet i atrofuotu dundukiu padeti.
Mažuti, aš tiek nugyvenau... Mačiau daug ko, tačiau kokia mano erudicija bebūtų, aš niekada nebijosiu atsistoti nei prie vargšų, nei prie turtingų (intelekto prasme). Man nebaisu prisiliesti prie jų "vidaus" koks jis bebūtų. Manęs nei žemina silpnesnė, nei aukština stipresnė erudicija. Mano nuomone, nėra neįgalių... Jie tik truputį kitokie,o tai paįvairina pasaulį ir moko mus pakantumo.
Zinoma yra neigalieji, tam net ir moksliniai terminai yra ir ligonines yra ir specialybes tuos neigaliuosius tiriancios.
Bet cia ne prie ko ta baime atsistoti prie kazko pasikelti ar pasikvailinti.
Jus visos tiesiogine to zodzio prasme sakot kad melas gerai.
Jusu elgesiui pavyzdys butu jeigu kazkas trankytu galva i siena ateiciau ir sakyciau joo jega kad trankai galva i siena.
Tipo kazkuri ten mociute sake kad jei nebutu trines jis anketu tai dabar butu forumo legenda.
Kiek reikia smegenu lasteliu tureti kad tai laikyti uz pasiekima? Nenuostabu kad dabar gejus visi myli ir svencia." Kuo esi degradaves labiau tuo labiau maladiec."
Tas bezdzionzmogis net vertybiu neturi kiek budavo forumo temu ir kiek jis pats minejes yra jam svarbiausia yra imerkt. Negi kas nors nuosirdziai mano kad kam nors tokio vyro gali isvis reiketi kuris cia sedi nezinia kelenti metai ir juodai totaliai nusisneka? Jam virs 30 jau jis net ir nemanau kad jis pats kazko cia iesko, jam ieskok yra pramoga nes priklausomas ir atrofuotas.
Isivaizduoju kaip valdo zmona (tai yra jo ranka jei ji moketu kalbeti) atsilieptu apie ji -
" mano vyras pats sauniausias, geria, ruko, pysa visas is eiles, yra priklausomas nuo ieskok.lt kuria ir trina istisai anketas, istisai nusisneka apie genus, neturi loginio mastymo ir pasizymi silpnu protu, nera baiges daugiau nei vidurines - py zdiec pats geriausias vyras xD"
Ant kiek reikia buti protiskai neigaliam apskritai ta prasme kad ji megti.
Man visa sita situacija primine sita video
https://www.youtube.com/watch?v=iKcWu0tsiZM
Valdas butu "Sunshine" o jus mociutes ta mokytoja ir tie z kartos studentai.