Re: Daugintis ir dominuoti! Mes tik gyvunai?
Dantuku feja sukure pasauli ir mes visi gyvename gigantiskame dantyje pastatytam is mazu dantu
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Daugintis ir dominuoti! Mes tik gyvunai?
Dantuku feja sukure pasauli ir mes visi gyvename gigantiskame dantyje pastatytam is mazu dantu
Negali to paneigt
to neirodysi kaip ir joks pasaulio didis protas, nes dievas istiesu yra ir negali to paneigt
Kaledu senelis is tikrųjų yra ir negali to paneigt
as ir esu jis
Jei bent kiek mokslo butum mates -teiginiai kuriu neimanoma patikrinti yra blogi teiginiai.
Dievas yra - imanoma patikrinti?
Ne
Vadinas dievo nera.
Kaip ir sniego zmogaus.
Loxneses.
Vaiduokliu.
Ir tavo smegenu
taip galbut taip ir yra, esam atome ir tiek nes tai tik simuliacija, todel tai imanoma
Jei bent kiek mokslo butum mates -teiginiai kuriu neimanoma patikrinti yra blogi teiginiai.
Dievas yra - imanoma patikrinti?
Ne
Vadinas dievo nera.
Kaip ir sniego zmogaus.
Loxneses.
Vaiduokliu.
Ir tavo smegenu
lygei taipat negali paneigt kad jo nera
ir deja, imanoma patikrint kad jis yra, bet tau dar toli iki to
Nera racionalaus pagrindo teigti kad yra dievas kaip ir ner racionalaus pagrindo teigti kad mano rusy gyvena vienaragis.
Jei butu pedsakas legit kuris leistu abejoti kazko egzistavimu tada būtų galima kelti hipoteze kad egzistuoja kazkas.
Tu negali paneigti kad mano rusy negyvena vienaragis nematomas skraidantis ir galintis teleportuotis i kita dimensija, vadinas jis egzistuoja?
Idiotas b.let.
5 mecio logika
Mano suo logiskesnio mastymo uz tave o as suns neturiu
Tu negali paneigti kad mano rusy negyvena vienaragis nematomas skraidantis ir galintis teleportuotis i kita dimensija, vadinas jis egzistuoja?
Idiotas b.let.
tai kad as turiu vienaragi ir pats, ir jie gali saudyt is lazeriu per savo raga.
zmogaus, tu vis dar neirodei kad tai yra realybe pilstai is tuscio i kiaura kaip koks isprotejas mazvaikis, bet nieko neirodai. taigi sakyk, nuo ka viskas prasidejo?
Mano suo logiskesnio mastymo uz tave o as suns neturiu
kaip ir loginio mastymo neturi
Tu atrofas as tau pasakiau kaip mokslas veikia tau cia nieko neirodymas.
Krc xD
Matos kad gyveni simuliacijoj, bet tik tu vienas
Tai ir gyvenk toliau deb.ile,
As paskaitas turiu realiam gyvenime.
ar tu pats savo akim matei ta bigbang? ar kasnors zino atsakyma kodel taip buvo ir isvis ar tai logiska, pats egzistavimas, jo neturetu but, bet kazkaip esam, o kodel, niekas nezino
Tu atrofas as tau pasakiau kaip mokslas veikia tau cia nieko neirodymas.
Krc xD
Matos kad gyveni simuliacijoj, bet tik tu vienas
Tai ir gyvenk toliau deb.ile,
As paskaitas turiu realiam gyvenime.
smegenu plovimo paskaitais? stivit prie lentos ir sprendziat pagal velnio parasytus duomenis kaip visata veikia
laimyngo atsitiktinumo deka, niekas nevyksta, cia dievo darbas buvo bet tu kazkaip su savo tesla galvoje tuom patikejai, kad tai laimingas atsitiktinumas. man idomu, koki tu bruda rukai?
Atrofe tu jau praknisai as nezinau kaip tau paaiskint bet as moksline akademine esme isdesciau grista logika o tu ebandai dar teigti kad as logikos neturiu xD
Nu zopa koks mulkis.
Lyg maždaug logika subjektyvi xD
Yra aiskiai apibrezta viskas ir tu tuos apibrezimus aplenki dideliu spinduliu kas rodo kad tu neturi logikos
jei bent truputį pagalvoti, tai akivaizdu - mrfake ir wfx - laimingiausi šio forumo nariai ir ne tik forume
belieka palinkėti po 10 metų kiekvienam iš jų pasiimti po Nobelio (ar analogišką) premiją
Taip zinoma dievas yra ir dar as pi.sau tavo mama
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Daugintis ir dominuoti! Mes tik gyvunai?