101 (edited by wfx 2017-09-21 23:42)

Re: Daugintis ir dominuoti! Mes tik gyvunai?

ir pamirsk apie ta ofisa, nebebus beprasmiu darbu smile tu net nebeturesi tokios galimybes kad uzdirbtum is oro smile zinau, tai priestarauja viskam ka tu mokykloje ismokai, konkuruot, est kitus del pelno. deja, laikas baiges smile

102 (edited by wfx 2017-09-21 23:45)

ir jau gali ruost kamsti skylei nes imsi lopeta ir eisi dirbt, o ne bitcoinus kalt big_smile

na arba galesi sedet namie ir nieko neveikt, apsiest nutukt ir numirt big_smile robotai tuom pasirupins, galesi nieko neveikt jei nenori big_smile

103

jo sukursi pasauli, kuris nesisuka..
linkiu sekmes

104 (edited by wfx 2017-09-21 23:48)

Alvydas wrote:

jo sukursi pasauli, kuris nesisuka..
linkiu sekmes

nesisuka tai tik tavo fantazija, nenori islyst is to "lokio narvo"

tipo nedirbsi nes negalesi turet daugiau uz kitus, o taip nekompensuosi savo nepilnavertiskumo komplekso big_smile "nebestoves" jei nebegalesi pasipuikuot? big_smile

o pasaulis ir toliau suksis tu zmoniu deka kurie ir dabar dirba, nebesisuks tik tau, nes nenori gaut 1 kredito kaip ir visi big_smile

105 (edited by Alvydas 2017-09-21 23:56)

jei tektu gyvent tavam pasauly, as ikurciau versla. as daryciau sutartis, kur uz darzoviu kilograma gautu lengvus darbus dirbt. kadangi zemdirbyste yra sunkus darbas, niekas ten nebedirbtu. Ateitu laikas, kai mano darzoves igytu verte, nes niekur ju nebeliktu... uz darzove, atsisakytu prabanga veliau..., kuria man atiduotu, nes nevertintu...

106

tai va, pirmas dalykas ka automatizuosim, tai darzininkyste, ir tu verslo nepadarysi, nes neiseis gaut daugiau kaip 1 kredito i diena ir niekam tu ju neparduosi, nes robotai augins maista uz dyka big_smile

107 (edited by wfx 2017-09-21 23:57)

kai ieisim i sia sistema, musu tikslas bus viska robotizuot, kad zmogui visai dirbt nereiktu, tai tik ta pradzia yra siektiek nelogiska, bet geriau neina nieko. zmones stos net i eile kad tik galetu padirbt kazka, prisidet prie autonominio pasaulio kurimo, o tik poto lauks kitas atnaujinimas, kuomet zmones gaus pramogas nedirbdami visiskai, kas tam tikra laiko perioda.

108 (edited by Alvydas 2017-09-21 23:58)

wfx wrote:

tai va, pirmas dalykas ka automatizuosim, tai darzininkyste, ir tu verslo nepadarysi, nes neiseis gaut daugiau kaip 1 kredito i diena ir niekam tu ju neparduosi, nes robotai augins maista uz dyka big_smile

kredito? kodel ne euro, ar bitcoino? sakei nebus pinigu

109 (edited by wfx 2017-09-22 00:03)

tai ir nebus veliau. cia tik pacioi pradzioi jie reikalingi, kad zmones eitu dirbt ir jas iskeist i pramogas big_smile

viskas cia gerai apgalvota jei moki susumuoji viska, numatyt ateiti.

kartais man atrodo kad tu net neskaitei to teksto big_smile

110

kaip kontroliuosi srauta? visi dings is lietuvos kai salta, o man reikes malku, nors pats busiu  lubu dazytojas?

111 (edited by wfx 2017-09-22 00:11)

Alvydas wrote:

kaip kontroliuosi srauta? visi dings is lietuvos kai salta, o man reikes malku, nors pats busiu  lubu dazytojas?

kompas viska skaiciuos, kur kiek ko reikia ir tolygiai skirstis. elektra sildys ir nereiks tau dazyt tu lubu, nebent kaip hobis bus, viska ka imanoma bus stengiamasi automatizuot. vaikai mokykloje jau nuo 6 metu mokinsis kurt robotus, programavimo, medicinos ir pan. sulauke 15 vaikai jau dazniausiai zino ko nori is gyvenimo, tada ir pasirinks sriti kuria slifuot toliau.

112

galvojau robotas atnes big_smile

113 (edited by Alvydas 2017-09-22 00:12)

tai is ko maitinsiuos, jei mano darbas bus dazyti lubas? vogt pas kaimynus, kai bus isvaziave visi atostogu?
kas man ta maista duos?

114

nueisi i parduotuve ir pasimsi uz dyka big_smile

115

kur atiduot reiks savo 20 darbo valandu? jei nebus klientu?

116

programelei tu uzsireginsi, pasirinksi megstamas sritis, prioriteta pazymesi dazytoja ir fsio. poto tik gausi lokacijas kur eit ir ka dazyt, del nieko rupintis daugiau tau nereik. pabusi ryte, nueisi i valgykla pavalgyt ir pedinsi dazyt.

117 (edited by wfx 2017-09-22 00:15)

Alvydas wrote:

kur atiduot reiks savo 20 darbo valandu? jei nebus klientu?

nu kai nebebus klientu, nieko tokio, uz dyka galesi gyvent ar rast kitu veiklu.

118

wfx wrote:

kas ji ten atves? kas keps duona? mechanikai?

119

kas uzims vadovo pareigas? gal visi?

120

Alvydas wrote:
wfx wrote:

kas ji ten atves? kas keps duona? mechanikai?

autonomines furos, traukiniai ar galu gale zmones kurie gaus uz tai kredita kuri poto ismainys i kelione i havajus.