Re: Kas naujo 2018 m.pavasario madoje
norisi naturaliu drabuziu, gaila gyvunu...sunku rasti kompromisa.
Tarkim iš natūralios avių, ožkų ar kt.vilnos...
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Kas naujo 2018 m.pavasario madoje
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
norisi naturaliu drabuziu, gaila gyvunu...sunku rasti kompromisa.
Tarkim iš natūralios avių, ožkų ar kt.vilnos...
vilna, linas man problemos nekelia, bet va odiniai batai ( kitokiu nesiot tiesiog negaliu) , avies kailio zieminis paltas..negaliu to pakeisti jokia sintetika. va ir gaunasi sazines konfliktas .
vilna, linas man problemos nekelia, bet va odiniai batai ( kitokiu nesiot tiesiog negaliu) , avies kailio zieminis paltas..negaliu to pakeisti jokia sintetika. va ir gaunasi sazines konfliktas .
Naminis gyvūnas ir yra tam sukurtas, kad tenkintų žmogaus poreikius. Be žmogaus jis neišgyventų, tai ir sąžinė neturėtų graužti. Man gaila laukinių gyvūnų, nes jie savarankiški ir laisvi padarai...
2018 jau užmaršty, gal keičiam į kas naujo 2019 metų madoje? Kokios suknelės, batai, akcentai – karščiausios mados tendencijos.
https://www.nuotaka.com/ilgos-progines-sukneles/
2018 jau užmaršty, gal keičiam į kas naujo 2019 metų madoje? Kokios suknelės, batai, akcentai – karščiausios mados tendencijos.
https://www.nuotaka.com/ilgos-progines-sukneles/
O tai prie ko čia vestuvinės suknelės? Ar jos irgi kas metus vis keičiasi?
kokia siu metu spalva?
Koralų raudona, bent jau taip teigiama internete.
Koralų raudona, bent jau taip teigiama internete.
tuomet busiu ne madinga. nemegstu sios spalvos
Argi būtina būti madinga ?
Šiaip yra pakankamai daug atspalvių koralinės. Pasteliniai - ne tokie ryškūs ir visai gražiai žiūrisi. Žinoma, tokia spalva gal atšilus orams labiau tiks
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Kas naujo 2018 m.pavasario madoje