Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Активные темы Темы без ответов
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Страницы Назад 1 2 3 4 5 … 9 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
РСС
Сообщений с 41 по 60 из 177
- Elžbieta
- Forumo Vanagas
- Неактивен
Re: Kampelis metalo muzikos gerbėjams
Marina пишет:Šiaip jau saugokit ausis, jaunuoliai.
Geriau UFO - Belladonna...
Lietuvoje vykstančiuose mažesniuose metalo koncuose sunkiai tu tas ausis pasaugosi. Mūsų garsistai blogesni negu blogi. Beveik po kiekvieno konco kuriame esu čia buvusi, išskyrus po Maidenu ir Apocalypticos, man ausyse visada spiegdavo. Ko niekad dar nebuvo po koncų, kurie vyko užsienyje. C;
- Nnnn
- Forumo Vanagas
- Неактивен
Marina пишет:Šiaip jau saugokit ausis, jaunuoliai.
Nelabai as jau ir jaunuolis,tuoj 50m...turiu ir anuku
- Paslaptis
- Forumo Fantomas
- Неактивен
Mantė пишет:Marina пишет:Šiaip jau saugokit ausis, jaunuoliai.
Lietuvoje vykstančiuose mažesniuose metalo koncuose sunkiai tu tas ausis pasaugosi. Mūsų garsistai blogesni negu blogi. Beveik po kiekvieno konco kuriame esu čia buvusi, išskyrus po Maidenu ir Apocalypticos, man ausyse visada spiegdavo. Ko niekad dar nebuvo po koncų, kurie vyko užsienyje. C;
Supratau. Visada maniau, kad viskas priklauso nuo decibelų...
- Elžbieta
- Forumo Vanagas
- Неактивен
Marina пишет:Mantė пишет:Marina пишет:Šiaip jau saugokit ausis, jaunuoliai.
Viskas priklauso nuo to, kaip garsistai tuos decibelus sutvarko, nes pvz per vieną koncertą Kauno Lemmy klube jie taip užgarsino būgnus, kad net nemalonu klausytis buvo.
- Paslaptis
- Forumo Fantomas
- Неактивен
Mantė пишет:Marina пишет:Mantė пишет:Lietuvoje vykstančiuose mažesniuose metalo koncuose sunkiai tu tas ausis pasaugosi. Mūsų garsistai blogesni negu blogi. Beveik po kiekvieno konco kuriame esu čia buvusi, išskyrus po Maidenu ir Apocalypticos, man ausyse visada spiegdavo. Ko niekad dar nebuvo po koncų, kurie vyko užsienyje. C;
Viskas priklauso nuo to, kaip garsistai tuos decibelus sutvarko, nes pvz per vieną koncertą Kauno Lemmy klube jie taip užgarsino būgnus, kad net nemalonu klausytis buvo.
Būtent, jeigu viršija normą, o jos dydį reikėtų pžrt.internt., tai pažeidžiamas klausos nervas, o jis neatsistato.
- Elžbieta
- Forumo Vanagas
- Неактивен
Marina пишет:Mantė пишет:Marina пишет:Supratau. Visada maniau, kad viskas priklauso nuo decibelų...
Būtent, jeigu viršija normą, o jos dydį reikėtų pžrt.internt., tai pažeidžiamas klausos nervas, o jis neatsistato.
Būtent.
Kiek žinau užsienyje netgi visos studijos tam yra, bet čia Lietuvoje niekas tokių net įsteigti nesivargina, tad ir turim tokius mėgėjus garsistus, kurie nelabai nusimano kokios ten normos turi būt
- Nnnn
- Forumo Vanagas
- Неактивен
Mantė пишет:Marina пишет:Mantė пишет:Lietuvoje vykstančiuose mažesniuose metalo koncuose sunkiai tu tas ausis pasaugosi. Mūsų garsistai blogesni negu blogi. Beveik po kiekvieno konco kuriame esu čia buvusi, išskyrus po Maidenu ir Apocalypticos, man ausyse visada spiegdavo. Ko niekad dar nebuvo po koncų, kurie vyko užsienyje. C;
8 metus gyvenu Londone,megstu klubuose paklausyt rock,metal,blues,reggae muzikos...megstamiausias mano CLUB 100,Oxford streete.Cia nebrangus iejimas i mazai zinomu atlikeju koncertus[o ju tokiu idomiu buna,kad ohoho....],bet apsilanko ir zvaigzdes.Kazkada cia grojo Sex Pistols,The Rolling Stones,Metallica...Viskas uzfiksuota nuotraukose ant sienu...
- Paslaptis
- Forumo Fantomas
- Неактивен
Mes dar daug turim tos savos nepakartojamos tradicinės saviveiklos visose srityse...
- Paslaptis
- Forumo Fantomas
- Неактивен
P.S. Kokią nuomonę turit apie Velnio akmenį, Mante ?
- Elžbieta
- Forumo Vanagas
- Неактивен
Marina пишет:P.S. Kokią nuomonę turit apie Velnio akmenį, Mante ?
Nekokia, labai komercinis festas, kuriame lankose daug marozų. Praeitais metais galvojau varyti vien tik dėl Satyricon, bet dėl vienos grupės mokėti ~40 eurų dėl vienos dienos kažkaip neapsimoka. O atsiliepimai labai dviversiški. Važiuočiau nebent jie išties pasistengtų ir sukviestų geras grupes. Kilkim Žaibu tą daro labai sėkmingai.
- Paslaptis
- Forumo Fantomas
- Неактивен
Supratau. Ačiū.
- Elžbieta
- Forumo Vanagas
- Неактивен
Nėr už ką
- Pūkis Baisuolis
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
- Tomas
- Forumo Karalius
- Неактивен
teisinga tema - metalo gerbejai tegu stoja i kampa!
- Elžbieta
- Forumo Vanagas
- Неактивен
Tomas пишет:teisinga tema - metalo gerbejai tegu stoja i kampa!
O kam mums stoti į kampą?
Temos pavadinimą sugalvojau tokį, nes kampelis skamba labai mielai ir jaukiai.
- Paslaptis
- Forumo Fantomas
- Неактивен
Laikykis, Mante...
- Elžbieta
- Forumo Vanagas
- Неактивен
Marina пишет:Laikykis, Mante...
Tai kad čia nėra dar prieš ką laikytis
58 Ответ от Dainius 2018-02-28 21:58 (2018-02-28 21:59 отредактировано Dainius)
- Dainius
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
Kas dar neprisijunge junkites i FB grupe Metaloholikai
https://www.facebook.com/groups/metaloholikai/
- Elžbieta
- Forumo Vanagas
- Неактивен
Dainius пишет:Kas dar neprisijunge junkites i FB grupe Metaloholikai
Biškį apmirusi grupė. Prisijungčiau, bet kadangi mažai fb ir taip reiškiuosi, tai deja
- Dainius
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
Mantė пишет:Dainius пишет:Kas dar neprisijunge junkites i FB grupe Metaloholikai
Biškį apmirusi grupė. Prisijungčiau, bet kadangi mažai fb ir taip reiškiuosi, tai deja
Kas apmirusi? Metaloholikai?:)
Сообщений с 41 по 60 из 177
Страницы Назад 1 2 3 4 5 … 9 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.