Re: Smagiausios žinutės iš Karštosios linijos
Pirmiausia jie siekia naudos sau. Išlaikyti savo esamą padėtį.
Grįžtant prie baltųjų žirgų princų - lai šiuos tavo žodžius įsikala į galvelę princų laukėjos :-)
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Smagiausios žinutės iš Karštosios linijos
Pirmiausia jie siekia naudos sau. Išlaikyti savo esamą padėtį.
Grįžtant prie baltųjų žirgų princų - lai šiuos tavo žodžius įsikala į galvelę princų laukėjos :-)
Šiandien 20:31 miražas (80 m.)
3
Jeigu moterys galėtų skaityti mano mintis, tai arba gaučiau į snukį, arba gaučiau..
Šiandien 11:07 Petriukas (29 m.)
1
Tipo nera cia tokiu biski pagerianciu ciuceluP.S .Samanes turiu
Tave vien paskaicius galima apsinest
Laimute,
manau, kad pabėgs - nes čia tiek miražų ir viražų, tiek veidrodžių ir smauglių, kad reikia turėti atitinkamų savybių, norint čia jaustis gerai. Pvz., būti tokiomis Moterimis kaip Laimutė ir Paslaptis Arba būti smalsia ir naivia, kaip aš
man sove tokia mintis, Anna...va mes bendraujame, provokuojame...kai ka netgi supykdome….ar neturetume mes jaustis zu tai atsakingos? tarkim, mes supykdem kazka...o kas jeigu tas kazkas ims smurtauti savo aplinkoje noredamas atreaguoti, nuleisti gara, islieti pykti. si mitis man neduoda ramybes.
Laimute,
labai stengiuosi nieko nesupykdyti ir neišprovokuoti. Jei taip netyčia gaunasi - bent jau mintyse nuoširdžiai atsiprašau. Ir ateityje su tuo žmogumi bendrauju atsargiai ir minimaliai.
bent man taip atrodo
Laimute,
labai stengiuosi nieko nesupykdyti ir neišprovokuoti. Jei taip netyčia gaunasi - bent jau mintyse nuoširdžiai atsiprašau. Ir ateityje su tuo žmogumi bendrauju atsargiai ir minimaliai.
bent man taip atrodo
jo...reikes ir man buti atsargesnei su savo issireiskimais...neduok Dieve, jei del to kas nors ivyktu ir nukentetu nakaltas vaikas ar moteris...gyvunas pasipainiojes po kojomis. antra vertus, smurtautojams dideles priezasties tam nereikia, gal as per daug tai i galva imu
Iš kitos pusės - jei žmogus čia išlieja pyktį ir pasmurtauja žodžiais, tai jo lieka mačiau realybei.
Tarsi internetinės psichologinės įtampos surinkimo pagalvės
Iš kitos pusės - jei žmogus čia išlieja pyktį ir pasmurtauja žodžiais, tai jo lieka mačiau realybei.
noretusi, kad taip ir butu.
Arba šiukšliadėžės:)
Anna wrote:Iš kitos pusės - jei žmogus čia išlieja pyktį ir pasmurtauja žodžiais, tai jo lieka mačiau realybei.
Tarsi internetinės psichologinės įtampos surinkimo pagalvėsArba šiukšliadėžės:)
na, aš lieku prie savo nuomonės :-)
aš išvis jūsų nekalbinau, ko čia prisipisot
aš išvis jūsų nekalbinau, ko čia prisipisot
...kenteeeek... nera daugiau prie ko
Šiandien 12:52 meskute (29 m. Kaunas)
Karšta?
sveiki esu ***s ir *** turiu savo zavesio.skaitau geriau subot ant bangu negu dauzitis i ***su be zalingu ***ksma bunu ir *** greit atlaidi.auginu 3 padikusius vaikucius.kuriems labai truksta tecio meiles silumos gero zodzio kartais ir *** man kad vakarais laukt gristancio zmogucio po darbo aptart dienos ivykius pasijuokt pasigincit ir vel susitaikit l...
...va tep, va reikia vyrus gundyti.
Šiandien 12:52 meskute (29 m. Kaunas)
Karšta?
sveiki esu ***s ir *** turiu savo zavesio.skaitau geriau subot ant bangu negu dauzitis i ***su be zalingu ***ksma bunu ir *** greit atlaidi.auginu 3 padikusius vaikucius.kuriems labai truksta tecio meiles silumos gero zodzio kartais ir *** man kad vakarais laukt gristancio zmogucio po darbo aptart dienos ivykius pasijuokt pasigincit ir vel susitaikit l......va tep, va reikia vyrus gundyti.
baisu begciau nuo tokios
meskute (29 m. Kaunas)
3 vaikai
Kalbos:Lietuvių, Rusų
Išsilavinimas:Vidurinis
Ūgis:164 cm
Svoris:97 kg
Kūno sudėjimas:Stambus
as manau kad mastanciam vyrui sios informacijos uztenka kad sudaryti ispudi apie moteri
meskute (29 m. Kaunas)
3 vaikai
Kalbos:Lietuvių, Rusų
Išsilavinimas:Vidurinis
Ūgis:164 cm
Svoris:97 kg
Kūno sudėjimas:Stambusas manau kad mastanciam vyrui sios informacijos uztenka kad sudaryti ispudi apie moteri
… koks Tu besirdis...nemegsti ant bangu suptis ?...subot ant bangu
Konstantinai, tai reiskia, kad lengvai gali jai 4 vaika suorganizuot
Konstantinai, tai reiskia, kad lengvai gali jai 4 vaika suorganizuot
as jums uzleisiu si malonuma)
Šiandien 17:39 Gerda (25 m. Kėdainiai)
Karšta?
Papildyma, €€€€€ ir balta BMW. Aciu
atkreipkime demesi, no ko pradeta….Papildyma
Šiandien 18:07 Ricardo (28 m. Vilnius)
1
Gerda, tavo du iš trijų reikalavimai visiškai pateisinami, bet jau su tuo papildymu tikrai užsimojai per aukštai!
geras
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Smagiausios žinutės iš Karštosios linijos