Re: Smagiausios žinutės iš Karštosios linijos
Bus lb.įdomūs ketvirtfinaliai...
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Smagiausios žinutės iš Karštosios linijos
Страницы Назад 1 … 7 8 9 10 11 … 23 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Bus lb.įdomūs ketvirtfinaliai...
Kaip jiems pavyks - taip. Jie nežaidžia labai gerai, bet taktika irgi svarbu. Galima tempti iki lygiųjų. Bet būtų įdomu ir džiugu, kad nueitų kuo toliau.
O kurios ketvirtfinalio varžybos jums įdomiausios?
vis tiek, naudoti kitą žmogumi tik kaip bandomąjį triušį kaupti SAVO patirčiai? ateitis garantuota - kai manysi, kad jau laikas meilei, paaiškės, kad jau tavo eilė būti triušiu :-)
Anna, Jus manes nesupratot.
O kurios ketvirtfinalio varžybos jums įdomiausios?
11 metru. Anglai . super
Man bus įdomu rusų su kroatais ir švedų su anglais.
Man - tik Brazilija - Belgija. Kitų nežiūrėsiu. Gal rusus užmesiu akį - bet jie žaidžia blogai - ir šiaip atrodo kaip nespalvota nuotrauka.
Gerai, jūs bendraukite, o aš jau einu miegoti. Kugelio nesiūlo - tai ko čia būti.
Aš irgi maniau, kad jie įdomūs, bet po aštuntfinalio jau taip negalvoju. Labos nakties visiems...
bet, Laimute, kodėl siūlote rinkti patirtį su bet kuo? taip nerginai ir pasakys - renku patirtį, tu man - niekas? o jei nepasakys, nergina turės vilčių, paskui jai skaudės... su tokia patirtimi abu taps cinikaus ir paskui karčiai juoksus iš tų, kurie ieškos rimtų santykių ..
nebutina su bet kuo. juk isimylime ne viena karta gyvenime, tai kodel sito nedaleisti, o buti vienam kol ateis ta vienintele. ...
Ta vienintelė? Kam reikia vienintelės? Gėjams?
Kai įsimyli, rai ir atrodo vienintelė. Tik kad niekas nenori stengtis įsimylėjimą vesti link meilės. išvis nenori stengtis.
vis partnerystės, bet ir tos žmonėms atrodo per sudėtingos. o pareikšti - aš cinikas, nes man ratukai sukasi, tai... išvis paprasčiausia :-)
Tame ir esmė - atrodo. Kiek laiko trunka tas atrodymas, kai aplinkui pilna moterų ir vyrų, ir tarp jų tinkamų daugintis - užtektinai? Galima stengtis iki meilės, bet reikia turėti galvoje tą faktą. Nors žiūrint, kur gyveni, ir kiek labai žmonės tinka. Kuo labiau - tuo geriau. Gal tada ir vieninteliai gali būti. Kas žino?
Va, ir Valdas atvirai deklaruoja savo poligamiškumą - vištiena, kiauliena ir sūris :-) Visa kita - tik triušiena
Gražu viskas kaip Titanike, bet ten viskas trumpai. Kad ilgai taip gerai būtų - reikia ypač tikti. Verta paieškoti - kas mėgsta jausmų kaifą.
Bet ji - skaniausia!!!
Kai įsimyli, rai ir atrodo vienintelė. Tik kad niekas nenori stengtis įsimylėjimą vesti link meilės. išvis nenori stengtis.
vis partnerystės, bet ir tos žmonėms atrodo per sudėtingos. o pareikšti - aš cinikas, nes man ratukai sukasi, tai... išvis paprasčiausia :-)
maziau skauda kai tik isimyli. jei tai perauga i tikra meile, tai ok, bet daryti spaudimo vienas kitam ir butinai verztis prie tos didziosios meiles...argi verta? daznai, trumpas isimylejimas duoda daugiau laimes, nei Ilgas ir sunkus...o, kai kam, ir nuobodus kelias iki meiles.
nelaikau tai cinizmu. greiciau saves apsauga nuo issiskyrimo skausmo.
Kuo daugiau tautybių - tuo blogiau. Nes reikia pagal visas tikti turėti vaikų. Tada pilna pora. Ir dar kitos savybės.
Jeigu nenori, tai ir nereikia...
Čia replikavau Anuškai.
Netiesa. Gali nenorėti, nors reikia, nes saugosi, nes žino, kaip prieš tai baigėsi, todėl projektuoja ateitį pagal praeities patirtį.
Ištrauka - eilėraštis:
'Projektuoja ateitį - pagal praeities patirtį'.
Netiesa. Gali nenorėti, nors reikia, nes saugosi, nes žino, kaip prieš tai baigėsi, todėl projektuoja ateitį pagal praeities patirtį.
Per aspera ad astra....
Страницы Назад 1 … 7 8 9 10 11 … 23 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Smagiausios žinutės iš Karštosios linijos