Valdas пишет:Aš vienas? Ką tik sužinojai, kad ne aš vienas, ir teigi, kad aš vienas. ;DDD
Grossman retired from the military as a professor of military science at Arkansas State University
https://en.wikipedia.org/wiki/Dave_Grossman_(author)
Tai tada kiek kartų jie protingesni už tave, gali įsivaizduoti? ;DDD
Bet tu ir debilas kokiu reta.
Ne jis neatrado ir netiki i jokias zmoniu rusis.
Visu pirma
Rūšis (lot. species) – taksono rangas, mokslinės klasifikacijos kategorija. Svarbiausias organizmų evoliucinio giminingumo sistemos struktūrinis vienetas.
„Rūšies“ sąvoka yra gana problemiška. Gana nesunkiai apibrėžiama lytiškai besidauginančių organizmų rūšis:
Paprastai rūšį bandoma apibrėžti kaip visumą vienos kilmės individų, pasižyminčių panašiomis morfologinėmis, fiziologinėmis, biocheminėmis, ekologinėmis bei etologinėmis ypatybėmis, užimančių tam tikrą teritoriją (arealą), turinčių panašų kariotipą, galinčių tarpusavyje kryžmintis ir duoti vislius palikuonis.
tuo tarpu
Archetipas (sen. gr. arkhetypos = αρχή 'pradžia' + τύπος 'pavyzdys') – originalus modelis, idealus pavyzdys, prototipas, kolektyvinės pasąmonės vaizdinys, nepriklausomas nuo individualaus pažinimo, kopijuojamas visos visuomenės, sudarantis žmonijos psichosocialinės sanklodos pagrindą. Bendrai suprantamas, universalus simbolis. Pasireiškia ir per religinius pasakojimus, mitus, folklorą, stereotipus, literatūrą, kalbą, sapnus. Tačiau nei mitas, nei religija pilnai neapima archetipo prasmės, tik iš dalies jį paaiškina.
Ismok skirtumus autiste.
Net jei tas Dave pasakotu man apie rusis niekam nerupetu nes jis nera biologas. Rusiu tyrinejimas yra biologijos mokslo sritis. Ir tai yra gan ironiska ir gan parodo tavo zema intelekta nes tu bandai viska su genais susieti taciau rodai psicholognius veikalus kuriuose kalbama apie zmones METAFORISKAI
Metafora – leksinio stiliaus figūra, tropas, kai, remiantis daiktų panašumu, vieno daikto vardas, savybės priskiriamos kitam. Kiekviena metafora yra tam tikras palyginimas, bet vienanaris – pasakomas tik vienas narys (su kuo lyginama), o kitas narys (kas lyginama) nutylimas. Praleistąjį narį atkuria vaizduotė.
ir skirsto zmones tik dalinai pagal ju elgesio charakteristikas, kas vel gi neturi nieko bendra su genetika nes jis savo interviu pasakoja kaip savo knygom bando pakeisti esama situacija del gun violance ir pan.
Kas rodo jog tai nera genetiska nes genu nepakeisi. Jei pats netiki pamegink uzaugti aukstesnis paziuresiu kaip tau pasiseks.
Nu ir viskas.
Nieko cia tokio genialaus nepasakiau tik tai kas akivaizdu paprastam elementariam zmogui ir supisau kai suni tave ant argumentu.
Dabar gali eit jau kurt naujos anketos.