841

Re: Dvasinis tobulejimas

Deivil, aš pasiduodu. Beviltiška. Jam jau niekas nepadės. Tu, kaip nori, bet aš jį ignoruosiu. Jau man net juokas nebeima. Anksčiau bandžiau dar jį užstoti... tipo kitaip mąstantis... Bet jis taip šlykščiai keikiasi ir toks piktybinis... Fui.

842

Kai parašysi, kuo skiriasi piemuo Matijošaitis, avis Adamkus ir vilkas Paksas - galėsim 'bendrauti' toliau. O dabar tu esi tik dū chas 'mokslininkas', kuris neradęs info tarp deb ilų, kurie gali jos neturėti, nieko nebegali suprasti. Kūr va lochas begalvis. ;DDD

843 (2018-10-12 09:45 отредактировано Valdas)

Laimute пишет:

Deivil, aš pasiduodu. Beviltiška. Jam jau niekas nepadės. Tu, kaip nori, bet aš jį ignoruosiu. Jau man net juokas nebeima. Anksčiau bandžiau dar jį užstoti... tipo kitaip mąstantis... Bet jis taip šlykščiai keikiasi ir toks piktybinis... Fui.

Durne, ką apie tave galima daugiau parašyti. Tikiuosi daugiau man nieko nerašysi. ;DDD
Keiksmažodžiais man labai patinka kartais papildyti bendravimą. ;DDD
Kad daugiau nematyčiau tavo durnų žinučių, supratai? ;DDD

844

Valdas пишет:

Tu p yd ere, pasižiūrėk, kas rašo apie tai, ir pasižiūrėk į žmones, dūc he mokslininke. Nes jei nėra apie tai parašyta, tai tu lieki be galvos, šū dų auka. ;DDD

Nu mes jau sita debunkinom kad cia nera žmogaus rusis visų pirma. Visu antra yra dafiga skirtingu archetipu ir jie su genetika neturi nieko bendra. Na ir trečią sitas veikalas tokio pat mokslinio lygio kur yra tie testai internete kur "suzinok koks tavo spirit animal". Ir is akivaizdziu klausimu priskirtų vienam ar kitam padarui pagal mainstream pasako kad esi koks nors ten triusis nes megsti morkas.

Not science based - nieko neiidei.
As toki irgi galiu parasyt apie tai kad vieni žmonės yra rozetes kiti kistukai vieni priima i sikna kiti pavaro per sikna
Vadinas dabar yra rozeciu ir kistuku rusys.
Ka ne? Same shit

845

Kiek galima kartoti, tūpa beždžione. ;DDD

Žmonių rūšys:

Piemenys
Žyniai
Vilkai
Šunys
Avys

Įsidėmėk, tri peri begalvi. ;DDD

846

Laimute пишет:

Suprantu tave. Siaip geriausia butu jei mes kaip nors visi susitartume ta prasme pvz visi detu jam amžina ignor arba pvz as ji esu reportines daug kart bet adminai nieko nedaro. Gal jei visi reportintumem arba parasytume administracijai asmeniskai ji pasalintu na ir viskas.

Ir nereikia buti naiviai "kitaip mastantis" tai nereiskia kad gerai mastantis.
Viskas su juo buvo aišku nuo pat pradžių maciau kad kausas yra.

847

Ar tu bent suvoki, nuop isa nupjauta galva, kiek dar mokslininkai nežino, ir kiek nėra užrašę? ;DDD

848 (2018-10-12 09:50 отредактировано Deivil)

Valdas пишет:

Kiek galima kartoti, tūpa beždžione. ;DDD

Žmonių rūšys:

Piemenys
Žyniai
Vilkai
Šunys
Avys

Įsidėmėk, tri peri begalvi. ;DDD

Kartok tu kiek nori savo fantazijas.
Not science based - bye bye

849

Suprasti turėtum tik nebent tai, kad esi durnas. Jo, geriau nebendrauk su manim, nes tavo beždžionės narvo intelektas - niekur iš ten neišeis. ;DDD

850

Tai pyzdink iš čia deb ile, beždžionės galva. Not science based? Deb ile - ar žinai kiek visko dar yra not science based? ;DDD Kūr va deb ilas visiškas. ;DDD

851

Valdas пишет:

Ar tu bent suvoki, nuop isa nupjauta galva, kiek dar mokslininkai nežino, ir kiek nėra užrašę? ;DDD

Mokslininkai nežino bet tu žinai?
Tu vienas?
Tu kur va i vaikam skirta mįslė su atsakymu pačioj misleje atsakyt nesugebi.
Ka tu baiges?
Proto pisima ar psichinius gydymo kursus is kur tave paleido nes nebegydomas?

Tu net nesuvoki kaip teorijas formuluoti

852 (2018-10-12 09:58 отредактировано Valdas)

Bet reikia surimtėti, o ne šaipytis iš tavęs, tūpa galva. ;DDD

Kai parašysi, kuo skiriasi piemuo Matijošaitis, avis Adamkus ir vilkas Paksas - galėsim 'bendrauti' toliau.

853

Valdas пишет:

Bet reikia surimtėti, o ne šaiytis iš tavęs, tūpa galva. ;DDD

Kai parašysi, kuo skiriasi piemuo Matijošaitis, avis Adamkus ir vilkas Paksas - galėsim 'bendrauti' toliau.

Skirias tuo kad visi jie buvo protingesni uz tave

854 (2018-10-12 09:57 отредактировано Valdas)

Aš vienas? Ką tik sužinojai, kad ne aš vienas, ir teigi, kad aš vienas. ;DDD
Grossman retired from the military as a professor of military science at Arkansas State University
https://en.wikipedia.org/wiki/Dave_Grossman_(author)

Tai tada kiek kartų jie protingesni už tave, gali įsivaizduoti? ;DDD

855 (2018-10-12 09:59 отредактировано Valdas)

Kas tu esi, palyginus su Dave Grossman? Tavo nuomonė yra kaip beždžionės. ;DDD
Dūc has šūdagalvis. ;DDD

856 (2018-10-12 10:07 отредактировано Valdas)

Patyręs Military Science Professor'ius sako, kad yra žmonių rūšys, o dūc has begalvis - loja, kad nėra. ;DDD
Dave Grossman went on to become a professor of psychology at West Point.
Tikiuosi žinai, kas yra West Point. ;DDD

857 (2018-10-12 10:23 отредактировано Deivil)

Valdas пишет:

Aš vienas? Ką tik sužinojai, kad ne aš vienas, ir teigi, kad aš vienas. ;DDD
Grossman retired from the military as a professor of military science at Arkansas State University
https://en.wikipedia.org/wiki/Dave_Grossman_(author)

Tai tada kiek kartų jie protingesni už tave, gali įsivaizduoti? ;DDD

Bet tu ir debilas kokiu reta.

Ne jis neatrado ir netiki i jokias zmoniu rusis.

Visu pirma

Rūšis (lot. species) – taksono rangas, mokslinės klasifikacijos kategorija. Svarbiausias organizmų evoliucinio giminingumo sistemos struktūrinis vienetas.

„Rūšies“ sąvoka yra gana problemiška. Gana nesunkiai apibrėžiama lytiškai besidauginančių organizmų rūšis:

Paprastai rūšį bandoma apibrėžti kaip visumą vienos kilmės individų, pasižyminčių panašiomis morfologinėmis, fiziologinėmis, biocheminėmis, ekologinėmis bei etologinėmis ypatybėmis, užimančių tam tikrą teritoriją (arealą), turinčių panašų kariotipą, galinčių tarpusavyje kryžmintis ir duoti vislius palikuonis.

tuo tarpu

Archetipas (sen. gr. arkhetypos = αρχή 'pradžia' + τύπος 'pavyzdys') – originalus modelis, idealus pavyzdys, prototipas, kolektyvinės pasąmonės vaizdinys, nepriklausomas nuo individualaus pažinimo, kopijuojamas visos visuomenės, sudarantis žmonijos psichosocialinės sanklodos pagrindą. Bendrai suprantamas, universalus simbolis. Pasireiškia ir per religinius pasakojimus, mitus, folklorą, stereotipus, literatūrą, kalbą, sapnus. Tačiau nei mitas, nei religija pilnai neapima archetipo prasmės, tik iš dalies jį paaiškina.

Ismok skirtumus autiste.
Net jei tas Dave pasakotu man apie rusis niekam nerupetu nes jis nera biologas. Rusiu tyrinejimas yra biologijos mokslo sritis. Ir tai yra gan ironiska ir gan parodo tavo zema intelekta nes tu bandai viska su genais susieti taciau rodai psicholognius veikalus kuriuose kalbama apie zmones METAFORISKAI

Metafora – leksinio stiliaus figūra, tropas, kai, remiantis daiktų panašumu, vieno daikto vardas, savybės priskiriamos kitam. Kiekviena metafora yra tam tikras palyginimas, bet vienanaris – pasakomas tik vienas narys (su kuo lyginama), o kitas narys (kas lyginama) nutylimas. Praleistąjį narį atkuria vaizduotė.

ir skirsto zmones tik dalinai pagal ju elgesio charakteristikas, kas vel gi neturi nieko bendra su genetika nes jis savo interviu pasakoja kaip savo knygom bando pakeisti esama situacija del gun violance ir pan.
Kas rodo jog tai nera genetiska nes genu nepakeisi. Jei pats netiki pamegink uzaugti aukstesnis paziuresiu kaip tau pasiseks.

Nu ir viskas.
Nieko cia tokio genialaus nepasakiau tik tai kas akivaizdu paprastam elementariam zmogui ir supisau kai suni tave ant argumentu.
Dabar gali eit jau kurt naujos anketos.

858

Valdas пишет:

Patyręs Military Science Professor'ius sako, kad yra žmonių rūšys, o dūc has begalvis - loja, kad nėra. ;DDD

859

;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

860