Valdas parašė:Zoologijos sode - ir gyvūnai žiūri į žmones, kurie ateina pasižiūrėti į juos, ar ne?
Ant manęs čia varo taip, kaip jei aš ateičiau prie beždžionės narvo, žvengčiau iš jos, o ji imtų skleisti įvairius garsus, purtydama grotas. Ar tai turėtų man poveikį? Jokio. Nebent būtų dar linksmiau. Tas pats ir su jumis, durniai. ;DDD
Taip taip visi čia durni bet saltinio nei vieno surast ir nesugebejai vis postini bs ir nori jaustis mylimas.
Zinai kodel cia susirinke zmones varo ant taves o ne ant manes? Jo as pripazistu moku buti siknaskyle bet labai smagu buti tokiu. Kaip bebutu siknaskyle as ar ne as bent nenusisneku. As kalbu tiesa ir ja patikrint galima labai lengvai per google per 5 mins.
Zinai ka google ismeta kai ivedi tavo nesamones?
Foruma kur tu skkaideisi kaio cia tik gavai bana.
Th suvoki kad tas googlinimas nieko bendra neturi su mokėjimu?
Tu rasai zodziu junginius pvz " rusu kariu tauta".
Jei tu ivedi i google sia eilute su kabutemis tai google ismeta tik tuos tinklalapius kuriuose butent si eilute zodis po žodžio yra vienam sakinyje.
Zinai ka randa?
Forumus kur ant taves varo.
Ir tu pats puikiai zinai kad nera nieko ten tam googlej nes tu pats viska isgalvojai ir esi kekse kuri nori pasijusti mylima ir svarbi.
Zmogus pries tai labai gerai pasake, bozui gali padet atsisest, tau nepadesi, nes sitos nesamones kurias nusisneki suteikia tau egzistencinė prasme, jauties kitoks.
Tu at this point esi kaip kalinys kur visi imanomi irodymai rodo jog esi kaltas jau neimanoma to paneigti ir tu vistiek sakai ne.
Jei turetum savigarbos bent pasakytum kad pysai prota ir uzsiciauptum.
Nes aš nebezinau ka tu bandai apgauti - nieks tavim nebetiki.
Njeks nera cia toks durnas kad tavim tiket daugiau.