Aš vis tik manau, kad problema yra daugiau ar mažiau abipusė. Taip, nemažai merginų yra laaaabai paviršutiniškos, tačiau ir kai kurie vyrukai sugeba savo neišsemiamu tuštumu nustebint. Keli perlai:
1. Neišpasakytas saldumas, kad būtų galima nusitempt į lovą, o vėliau - kaip dievas duos;
2. Esu sutikus tokių, kurie mano, kad didžiąją dalį garderobo turėtų sudaryt tik apatiniai ar seksualūs chalatai moterims, kuriuos keistų kas naktį (kažkas tokio ir dar geriau: https://www.romantika.lt/seksualus-apat … latai.html). Net rūbų nuotraukas siųst pradeda po kelių normalesnių žinučių ir klaust, ar nešioju panašius. Gašlu, mažų mažiausiai.
3. Negebėjimas užmegzti net elementaraus, turiningo pokalbio. Jei neranda, ką pasakyt, tai pradeda girtis ir pasakot didvyriškas istorijas, kur buvo, kam į snukį užvažiavo ir kodėl nusipirko BMW. Macho sindromas, žodžiu.
Galėčiau dar tęst, bet bėda ta, kad mąstančių ir padorių žmonių rast sunkiau, nei gali pasirodyt. Nesvarbu, ar tai mergina, ar vaikinas būtų. Realybėj tai sunku, jau nebekalbu apie kibernetinę erdvę, kur prisijungia bala žino kas ir velniai žino kokių paskatų vedini