141

Re: Nesiseka su merginomis.....

pala. pala. Eugi, vadinasi, jei kas nors, Jūsų manymu, rašo absurdą, tai galima į juos šaudyti? smile
tai vat, ir turime atsakymą į kitos Jūsų temos klausimą...

142

Re: Nesiseka su merginomis.....

As pasakysiu kitaip. Jeigu zmones megsta rodyti save idiotais, taip pat kritikuoja kitus, tai nereikia idiotams stebetis, kad ir jie kritikuojami.

143

Re: Nesiseka su merginomis.....

Taip, visiškai sutinku smile

144

Re: Nesiseka su merginomis.....

Eugis parašė:

As pasakysiu kitaip. Jeigu zmones megsta rodyti save idiotais, taip pat kritikuoja kitus, tai nereikia idiotams stebetis, kad ir jie kritikuojami.

Nuosaiki savikritika. Užskaitau.

145

Re: Nesiseka su merginomis.....

Gerutė parašė:
Eugis parašė:

As pasakysiu kitaip. Jeigu zmones megsta rodyti save idiotais, taip pat kritikuoja kitus, tai nereikia idiotams stebetis, kad ir jie kritikuojami.

Nuosaiki savikritika. Užskaitau.

Cia nebuvo savikritika ir cia ne apie save rasiau. Na taip, pasirodo jums ir su teksto suvokimu prastai.
Paaiskinu pirmukems ir nebaigusioms mokyklas kitaip. A raso nesamones, A sulaukia demesio is B, o kodel? O todel, kad A pats dave pagrinda, kad apie ji pati A galvotu kaip apie idiota.

146

Re: Nesiseka su merginomis.....

A rašo tai ką nori, kaip kad pagal Jurgį ir kepurė. B rodo dėmesį A , nes jam atrodo, kad reikia parodyt dėmesį A, nes jis panašus į tą Jurgį, kuris yra A. Abu labu tokiu kaltina vienas kitą idiotizmu. C pasiskaito ir patrauko pečiais, nes jam įdomu, ką rašinėja D, o ne A ir B....

147

Re: Nesiseka su merginomis.....

Zodziu, koks klausimas, toks atsakimas. Kokie poelgiai, tokios ir reakcijos. Jei suda mala, tai reiskia saves negaili, nemegsta, negerbia, taip pat ir kitu negerbia. Dazniausiai taip ir buna. Kritika nera nusikaltimas.

148

Re: Nesiseka su merginomis.....

Citata iš Rozmarino įžvalgų
Šiandien šiek tiek vyrams. Atrodo gyvename visuomenėje, kurioje jums pasirinkimas kur kas didesnis nei moterims. Bet man vis tiek dažnai rašo vyrai ir skundžiasi, kad yra vieniši ir niekaip negali sutikti tinkamos moters. Savaime suprantama, iš moterų gaunu tokių laiškų žymiai daugiau. Tačiau šiandien ne apie jas. Pagrindinė santykių problema, kad ten kur viskas labai paprasta, mes darome labai sudėtingai. Patekome į emancipacijos spąstus. Sociumas sako, kad laikai pasikeitė ir dabar visi turi lygias teises. Tačiau gamtos esminių dėsnių niekada niekas nepakeis ir žmogaus prigimtis visada išliks tokia pati. Tai reiškia, kad visada egzistuot medžiotojo ir stirnos principas. Patinas gamtoje yra tas, kuris atneša grobį į namus, yra tas, kurio didesnė fizinė jėga jam leidžia būti saugumo šaltiniu patelei. Normalus, sveikas vyras (dvasine prasme, ne fizine) turi prigimtinį norą tokiu būti. Jis nori dominuoti, siekti, medžioti, o ne būti medžiojamu. Kaip jums toks scenarijus - medžiotojas, kuris laukia, kol jį sumedžios stirna? Kažkas nesveiko, ar ne? Taigi jei jums norisi iniciatyvos iš moters, laukiate, kol stirna jus sumedžios ir dar kruviną grobį atneš prie jūsų namų slenksčio, kažkas jūsų viduje labai serga. Laimei, tai nesunkiai pagydoma. Kalbant apie sveikus santykius (neturiu omenyje moterų, kurių tikslas yra tik pinigai), tai juose visada vyras materijos prasme eis priekyje moters ir ją ves paskui save. Tai neturi nieko bendro su atlyginimo dydžiu, fizinėmis galimybėmis ir pan. Tai reiškia, kad išlaiko pusiausvyrą stipraus ir silpnos principas. Moteris nori labai paprastų dalykų - jaustis saugi. Ji negali jaustis saugi šalia verkšlenančio vyro. Be jokios abejonės, ilgalaikiuose santykiuose pasitaiko įvairios situacijos, vyras irgi yra tik žmogus, jam gali nesisekti, jis gali blogai jaustis. Tai normalu. Aš kalbu šiandien tik apie santykių pradžią ir tinkamos partnerės paieškas.
Taigi esminės vyrų daromos klaidos:

1. Jūs nerodote iniciatyvos ir laukiate jos iš moters. Todėl sulaukiate tik moterų, kurių savivertė tiek kritusi, kad jos jau rodo iniciatyvą pačios. Arba tų, kurios seniai pamiršo, kad yra moterys ir savo siela jau yra vyrai. Taigi pačios yra medžiotojos.

2. Jūs nemokate žiūrėti į moterį. Vyras į moterį turi žiūrėti taip tarsi ji būtų vienintelė jam pasaulyje. Nesvarbu kaip yra iš tikro, bet žmogaus akys yra vienas centrinių dalykų. Jūs galite sakyti, ką norite, bet jūsų žvilgsnis visada bus iškalbingas ir pasakantis kaip yra iš tikro.

3. Jūs nejaučiate noro moterimi pasirūpinti ir laukiate, kad ji atliktų jums mamos, socialinės darbuotojos, psichologės ir pan. vaidmenis. Bet šioms paslaugoms yra profesionalūs specialistai.

4. Jūs nejaučiate pareigos ginti savo moterį. Tokiuose santykiuose niekada neatsiras pasitikėjimas. Moteris, kuri nesijaučia saugi, niekada neleis vyrui dominuoti, nes ji žino, kad gelbėtis visada turės pati. Negalintis dominuoti vyras - jau sergantis medžiotojas. Tas dominavimas iš ties nėra blogas dalykas kaip dažnai pateikiama sociumo. Tai kaip tik būtinas elementas santykiuose. Vyras turi jausti savo jėgą, jausti, kad jis yra pakankamai stiprus. Šalia dominuojančios moters jis niekada negalės taip pasijausti. Sakysite, bet jos pačios gi tapo feministėmis ir nori valdyti mūsų pasaulį. Bet aš jums pasakysiu, kad bet kuri geležinė ledi sudės ginklus ir taps jauki, miela ir globos reikalinga būtybė, jei tik vyras jai leis tai padaryti.

Aš netgi jums pasakysiu, kad jūs galite būti prasčiausiai atrodantis vyras pasaulyje, bet jei tinkamai elgsitės, bet kuri moteris puls jums po kojomis.  Ir daryti reikia labai mažai. Visų pirma vadovautis taisykle - aš viskuo pasirūpinsiu. Ir tai nėra taip sudėtinga kaip sudėtingai skamba. Moters jėga begalinė ir ji iš prigimties puikiai sugeba pasirūpinti viskuo pati. Bet ji su džiaugsmu paslėps savo dygliuotus šarvus kažkur giliai giliai, vos tik vyras jai leis tai padaryti. Bet jis turi nekalbėti, jis turi daryti. Išnaudoti kiekvieną progą kai moteris išsigandusi ir jaučiasi bejėgė. Šiuolaikinės moterys tapo tokios stiprios, kad iš ties jos net nemato reikalo prašyti pagalbos ar dėl kažko verkti vyrams. Jei moteris tai daro - žinokite, tai egzaminas. Dabar kaip tik proga tuo pasinaudoti - prikabinti tą nukritusią lentyną (gali būti, kad jūsų dama tai padarytų pati tris kartus greičiau, bet jūs gausite daugybę karmos taškų vien dėl to, kad parodėte, jog atsimenate, kokie darbai yra vyriški, o kokie moteriški), pakeisti nuleistą padangą, apginti konfliktinėje situacijoje, net jei akivaizdu, kad ji pati visiškai neteisi. Tai leidžia jai pradėt tikėti, kad šalia šito vyro ji gali sau leisti būti silpna. Tai leidžia jums pradėti tikėti, kad štai pagaliau ta moteris, šalia kurio aš tampu be galo stiprus.

Dar viena išskirtinai vyriška savybė - santūrumas. Nevaldomos emocijos yra moterų privilegija. Jos dažniausiai jų ir nevaldo tik tam, kad vyras pasakytų - viskas gerai, tai praeis, aš šalia ir manęs tai neveikia. Tai gali kartotis daug kartų, tačiau kai tik moteris įsisąmonins, kad jos emocinės audros priimamos natūraliai, jai leidžiama būti moterimi, jos prigimtis nėra keičiama, baigsis ir audros, nes nebeliks prasmės joms kilti.

Moterys yra monogamiškos. Jos nori jaustis vienintelės. Deja, vyrų prigimtis yra kitokia. To neįmanoma pakeisti ir taip jau nutinka, kad dažniausiai dauguma vis tiek užsimano patikrinti ar anoje ganyklos pusėje žolė nebus žalesnė. Dažniausiai tai visai nereikšminga. Tačiau moteris to suprasti nėra pajėgi. Todėl jei jau nuklydote kur trumpam, niekada nepamirškite, kad jūsų teisybė ir priežastys niekam neįdomios ir nereikalingos. Jums gal ir norisi palengvinti sąžinės naštą, tačiau tai santykiuose paliks randus, kurie niekada nenustos mausti. Jei nesugebate savęs valdyti, bent jau leiskite savo partnerei visada, bet kokiomis aplinkybėmis jaustis išskirtine ir jūsų akyse aukščiau bet kurių kitų. Ne visi pajėgūs suvaldyti lytinius instinktus, tačiau pagarba yra būtina.

Ir nesakykite, ką aš gausiu mainais arba aš stengiausi, o ji buvo tokia ir anokia vis tiek. Moterys gali gyventi vienos, vyrui būtinas tikslas. Ir jo tikslas visada bus moteris. Kad vyras sėkmingai funkcionuotų, kažką darytų, siektų,pasiektų, jis turi turėti dėl ko tai daryti. Jam nereikia tų sumedžiotų mamutų, jei jis neturės kam pakloti grobį po kojomis, jei nebus, kas žiūrės susižavėjusiomis akimis į jo pasiekimus. Moteris visada yra vyro įkvėpimo šaltinis. Už kiekvieno sėkmingo vyro, visada stovėjo protinga moteris. Sveiki santykiai tiek vyrams, tiek moterims visada tampa tuo tramplinu į sėkmę, kūrybinį įkvėpimą ir svarbiausia - dvasinę ramybę.

Gero sekmadienio smile

https://www.youtube.com/watch?v=koJlIGDImiU

149

Re: Nesiseka su merginomis.....

Mokslininkai įrodė, kad lb.retai būna 100% vyrai ir 100% moterys. Abeji hormonai svyruoja iš prigimties ir gyvenimo eigoje ir tai natūralu. O tie visi vaidinimai tikrų vyrų ar moterų, tai laikina vaidyba ir tiek. Reikia būti savimi ir žmogų sutiksi pagal save su kuriuo bus gera būti. Vyriškesnė moteris susiras moteriškesnį vyrą ir jis jai bus pats geriausias ir gražiausias ir atvirkščiai. Kokios čia problemos...jokių.

150

Re: Nesiseka su merginomis.....

Sulamita, kam tiek neteisybes prirasei? Ar galima vadovautis zmogum, kuris apibendrinimus daro apie ta rusi vyru, kurie jam raso laiskus ir skundziasi.. Ar bent vienas protaujantis zmogus tokius vadina vyrais? Todel ir isvados maziausiai kvailos. Galima ir pavyzdziais.. koks protingas vyras vaikysis stirna po miskus??  Juk ne progesas svarbu, o rezultatas, surast maisto. Efektyviausias budas yra sunaudojant maziausiai energijos ar kitu pastangu. Todel protingas vyras pasisleps kokiam krume, pakabins ant sakos morka ir palauks, kol stirna pati ateis. Bet argi moteri perkalbesi? Joms patinka meluoti pacioms sau, patinka, kai meluoja joms.. komplimentais vadina. Ai, dzin

151

Re: Nesiseka su merginomis.....

Nemylit jūs žmonių, Antanuk, nemylit...

152

Re: Nesiseka su merginomis.....

vardan ilgo Antano pasisakymo dar daugiau galiu panašių apibendrinimų paieškoti ir pacituoti :-)

153 (redagavo Laimute 2019-02-03 23:10)

Re: Nesiseka su merginomis.....

...kokie bebutu vyrai, viena yra tikra...jie nepaliauja "seklinti" moteru iki pat mirties. kol jauni, daro tai naturaliu budu. kai nebegali to daryti naturaliai, "seklina" jas verbaliai ir vizualiai. primityviai grazu, naturalu wink

154

Re: Nesiseka su merginomis.....

Pasakysiu taip: jei nesiseka su merginomis, tai ir nesiseks. Kalbu iš savo patirties. Kai man buvo 22 - 23 metai buvau aktyviose paieškose, susirašinėdavau su panelėmis internetiniuose pažinčių portaluose. Buvau radęs draugavau, bendravau, po kiek laiko kažkokios trintys, kažkokie konfliktai, kažkokie nesutarimai, tada išsiskyrimas. Bandžiau antrą, trečią, ketvirtą, penktą, šeštą kartą ir vėl rezultatai kartojasi. O kai viskas kartojasi, tai tiesiog praeina noras daugiau kažką bandyt. O koks tikslas, jei rezultatas toks pats??? Dabar man 42 metai. Kuri į mane žiūrėtų rimtai? Visos tik ir bando pasišaipyt, kad esi toks ar anoks, tai dėl to nieko ir neturi. Tai tada velniop viską, būsiu vienas, bet laimingas ir darysiu tai ką mėgstu, o į kitus nekreipsiu jokio dėmesio. Taip darau jau kelis metus ir žinokit sekasi. wink
O temos autoriui pasakysiu: nesisielok, kad esi vienišas, nes taip gal dar ir geriau. Santykiai su merginomis nebūna lengvi. Aukotis turi abu, jei aukojasi vienas - nieko gero nebus. Tokių kaip Tu yra ir daugiau. Susirask kokią Tave dominančią veiklą, aukštyn nosį ir pirmyn. Šiais laikais daug pasikėlusių merginų, kurios pačios nelabai žino ko nori.

155

Re: Nesiseka su merginomis.....

jei su visom nesiseka...tai negi visose beda? O kuris pripazins, kad beda manyje?

156

Re: Nesiseka su merginomis.....

Būtent, aš irgi pagalvojau, kad , jeigu su niekuo nepavyksta susibendrauti, tai mūsų problema...

157

Re: Nesiseka su merginomis.....

O argi aš kažką kaltinau??? Nesakau, kad būtent kaltos merginos, tik sakau, kad santykiuose turi būti suinteresuotos abidvi pusės, jei kiekvienas žiūrės tik savęs - nieko gero nebus.

158

Re: Nesiseka su merginomis.....

Nagli, tau tikrai 42? Ir nuotrauka tavo?

159

Re: Nesiseka su merginomis.....

Kodel jeigu nesiseka, tai reikia pirmiausia kaltinti save? O gal tikrai verta susimastyti del tos aplinkos? Del to, kad merginos labai pasikeite, ju vertybes, kad po to atsiranda tiek daug vyru, kuriems nesiseka?

160

Re: Nesiseka su merginomis.....

Eugis parašė:

Kodel jeigu nesiseka, tai reikia pirmiausia kaltinti save? O gal tikrai verta susimastyti del tos aplinkos? Del to, kad merginos labai pasikeite, ju vertybes, kad po to atsiranda tiek daug vyru, kuriems nesiseka?

savęs kaltinti nereikia. tuo labiau - kitų.
žmogus turi būti laisvas. o laisvė reiškia viena - atsakomybės prisiėmimas sau. šimtąjį kartą pakartosiu - rinkitės merginas iš kitos grupės, nes dabar toks įspūdis, kas specialiai renkatės tik tas, kurios Jums absoliučiai netinka, o Jūs - joms. Merginos išmintingesnės, supranta tą neatitikimą ir iškart Jus ignoruoja smile Kad ir kaip banaliai nuskambėtų, pabandykite rinktis merginą pagal jos savybes, o ne pagal išvaizdą smile