201

Re: Ką aš sužinojau apie meilę

Meile tik gamtos triukas per chemine reakcija versti zmones daugintis.
Tavo seneliai tai dare, tavo tevai tai dare, sulauzyk cikla, fokusuokis ant mokslo :::034

202

Re: Ką aš sužinojau apie meilę

Žmonės myli įvairius dalykus, nuo savęs, kitų žmonių, gyvūnų, kitos gamtos iki veiklos sričių, daiktų ir taip toliau, todėl meilė yra jausmas, skirtas atpažinti tai, kas konkrečiam žmogui tinka labai ar labiausiai.

203

Re: Ką aš sužinojau apie meilę

Begėdi, nesikeik. Ne viską, ką pamatai serialuose ir išgirsti dainose, reikia išmokti. :::034

204 (redagavo Valdas 2022-04-02 22:47)

Re: Ką aš sužinojau apie meilę

Kalbant apie meilę ir keiksmažodžius, tai meilė yra - pyp, pyp, pyp, pyp, pyyyyyp.

205

Re: Ką aš sužinojau apie meilę

Best In The World parašė:

Meiles nebuna

Dėl ko tada žmonės kuria santykius, jei būna kad kuris iš jų nevaisingas, o kitas jo nepalieka ir sutinka gyventi neturint vaikų su tuo žmogumi?
Kita vertus. Mano gyvenime tai taip, meilės nėra, nes kai susižaviu kuo nors, neužilgo paaiškėja, kad visiškai nerūpiu, turiu derintis, atitikti kito norus ir t.t. Dabar tai tiesiog žinau, kokius poreikius noriu patenkinti su antra puse, jei kada turėsiu, bet užknisa tie akių pamuilinimai (man muilindavo) žodžiais "aš tave myliu". Apsimetinėti, kad faina akių muilinimą gauti, iki kol atlaukus tinkamą akimirką tiesiai šviesiai paklausti, ar patenkins tokius ir tokius mano poreikius, arba skirstomės na**ui.

206

Re: Ką aš sužinojau apie meilę

Laimes pojuti atitinka - opiumas.
Meiles pojuti - morfijus.
Musu organizme yra inprintai, opiantai, tai savotiskas valdymo mechanizmas idiegtas mumyse. Pojuciai tai chemija, neverta del ju sielotis, nes juos prarade mes kenciame kaip nuo to, kai prarandame galimybe dozei. Tikra meile nenesa skausmo, mums dar iki oi kaip toli.