Re: Ką aš sužinojau apie meilę
Vytautui Valdas sako budistai pamiseliai nes jie aklai cituoja knygas, taip aklai kaip valdas pasitiki mokslų
ir siaip kur dingo tavo argumentai? dar niekada nebuvau taves mates tokio sutrikusio
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką aš sužinojau apie meilę
Vytautui Valdas sako budistai pamiseliai nes jie aklai cituoja knygas, taip aklai kaip valdas pasitiki mokslų
ir siaip kur dingo tavo argumentai? dar niekada nebuvau taves mates tokio sutrikusio
Valdas supranta mokslą, o eiliniai budistai, krišnaistai - nesupranta to, ką ten skaito, tik tiki, todėl jei paprašydavau jų paaiškinti tai, apie ką jie kalba, jie tik cituodavo kitą knygos dalį. Bet ten problema vegetariška mityba, nuo kurios smegenys veikia kvailai.
Valdai nesiteisink man, tu vis man bandai irodyt kad kazka zinai bet tu nieko nezinai. Pats juk save pavadinai pamiseliu pavadindamas budistus kurie aklai cituoja knygas pamiseliais, kai pats aklai cituoji moksla
Jau trecia argumenta man davei: nesigaudai molekulese, aklai cituoji moksla ir nesigaudai smegenu veikimo principuose
Tu man teisiniesi kaip idiotas, pilstydamas nesąmones, nes nieko protingo negali parasyti nei apie molekules, nei apie alkoholį, nei apie budistus, nei apie mane, nei apie elon musk, nei apie smegenis, nei net apie eketes. Kažkoks visiskas pamišimas iš tavo galvos belikęs. Užjaučiu tave.
Na bent jau pas tave uzsilikusi zmogui budinga ypatybe kitus matuoti savimi
sveikinu kad bent nesi beviltiskas dar kazkas kanalina pas tave toj masinoj, bet visa vaziuokle manau reiktu keisti, labai neteisingai birbia daugel vietu
O tau reikia keisti tik smegenis. Gerai, užteks gadinti temas. Padarom išvadą, jog esi nukvailėjęs dėl kavos negėrimo mažų mažiausiai, ir rašom į temą.
tai matai man smegenys nelabai ir prasmingos kaip tau as demesio pagalba prie visu prisitaikysiu, o tau jau sudetingesne situacija, tik remontas jau tave isgelbes blogus tepalus pylei tokius kaip kava :DDD
Man labai lengva situacija, nesirūpink. Suprantu, kad tau tavo smegenys nelabai prasmingos, matau tai. Patys geriausi tepalai, Frenkai. Stop. Baigiam šitą cirką.
sprogineja tiristoriai nuo tiesos?
kaip velnias kryziaus tu cia man
Atskiroj temoj, ar tu susigaudai? Tavo melo tranzistoriai tuoj perdegs nuo mano tiesos.
va gerai pasakei kad tavo tiesos nes tavo tiesa tik tau ir tiesa
man tuo ir patinki kad tu pats viska atskleidi
Sužinojau, kad meilei reikia taisyklių, kurios saugotų ją.
suzinojau kad meile nesa liudesi ir skausma o galbut jos isvis nera
O kodėl ji neša liūdesį ir skausmą? Kaip mes mylim, kad taip būna?
O kodėl ji neša liūdesį ir skausmą? Kaip mes mylim, kad taip būna?
nes mes mylim bet musu niekas nemyli
Valdas wrote:O kodėl ji neša liūdesį ir skausmą? Kaip mes mylim, kad taip būna?
nes mes mylim bet musu niekas nemyli
Jeigu tikrai mylim, tai nesiskaudinam. Juk mylimam žmogui norim laimės. Nebent kažkiek nusiviliam savo iliuzijom, paliūdim ir tiek. Atleidžiam, paleidžiam, bet meilė lieka, jeigu ji buvo tikra. Tik tam kitam žmogui mūsų meilės nereikia, juk nepriversim.
Skaudinimasis neišvengiamas, nes:
Meilę poroje ypač vargina tikimas turėti vaikų, nes kuo labiau tinka tam, tuo žmonės skirtingesni, tuo sunkiau mylėti, bet tuo lengviau daugintis. Todėl daugiau meilės, kai mažiau tikimo, kai labiau draugai. Bet tai tinka vėliau, po vaikų turėjimo.
Reikia laikytis elgesio taisyklių, kurios nekenktų meilei. O kas jai kenkia?
Skaudinimasis neišvengiamas, nes:
Meilę poroje ypač vargina tikimas turėti vaikų, nes kuo labiau tinka tam, tuo žmonės skirtingesni, tuo sunkiau mylėti, bet tuo lengviau daugintis. Todėl daugiau meilės, kai mažiau tikimo, kai labiau draugai. Bet tai tinka vėliau, po vaikų turėjimo.
Reikia laikytis elgesio taisyklių, kurios nekenktų meilei. O kas jai kenkia?
Meilei nekenkia niekas. Mylim ir tiek, bet jeigu kitam žmogui mūsų meilė netinka, mes jį paleidžiam ir nuoširdžiai linkim laimės.
Gal, tačiau tie pirmieji trys metai, kai abu euforijoj, to dar nesuprantam, o paskui, kai santykiai gilėja visom prasmėm, daug kas keičiasi ir tuomet arba , arba.
Meilei kenkia daugybė netinkamų veiksmų. Kad gauti pastovų gerą rezultatą, reikia žinoti kaip elgtis, ką daryti ir ko ne, ką ir kaip bei kada.
Man tai ir tie trys metai būdavo euforija, supinta su kančia, o tau vien euforija? Be bendravimo kančių?
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką aš sužinojau apie meilę