Re: Gotai
Jega taisyklyes... Galima drasiai teigti kad tokiom taisyklme ir vadovaujasi tie visi 14-17 metuku "gotai".... perskaito ir priima uz tikra piniga..
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 … 8 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Jega taisyklyes... Galima drasiai teigti kad tokiom taisyklme ir vadovaujasi tie visi 14-17 metuku "gotai".... perskaito ir priima uz tikra piniga..
Neikiek nenustebciau jai tas taisykles parase net negotas:) Ir as galiu panasias parasyti:DD
nu tai aisku, cia tik prikolas..:)
jie kaip menininkai -idomus ir priplauke
na mano sesute tokia truputy yra, va foto
o cia aiste jo??;)
Juvena, 12 parašė:na mano sesute tokia truputy yra, va foto
o cia aiste jo??;)
aha
Man tai si foto fainesne
tai kad ta jusu draugyte y gote nelabai panashi )))))) bent jau mano nuomone...
man taip pat ji i gote ji napanasi,maciau daug panasesniu i gotes ir man jos lb patinka
man ir gotai patinka.. nes jie labai orginalus.. ir nebijo but kitoki nei wisi respectas jiem wisiem...
shita tj gal but tik bando tokia primest.. sheip jei juodai rengies ir pasidazai juodai akis tai dar nereishkia kad tu gote...
as tai uz gotus..man jie patinka..
kada jus usprasti kad jie patys nevino kodel taip elgiasi.. cia tas pats kaip va dabar pradetumem mes kelies rengtis tarkim vien tik raudona spalva, neshioti kepures raudonas o merginos ir dazytis raudonai ir vadintumemes STOPTAI. Tai irgi rashytumet kad "jega, jie varo, jie nebijo ishsiskirti" ??? pradedam STOPTU judejima lietuvoj.. KAS UZ ?
ash uz STOPTUS !!! ;d
musu gertos pleciasi ne dienomis bet valandomis..! kas dar prisijungtu prie gilias senoves tredicijas turincos STOPTU genties???
Rokas o kodel butent raudona?
todiel ka raudona spalva yra JIEGA.. taip apsiregnus mus matys labai daug zmoniu nes raudona svalva labai ryshki... ir jie visis shnekes kokie mes kieti kad nebijom ishsiskirti..
vaikiskos nesamones tie "gotai", mados reikalas. 14-15 meciai susirenka, klausosi tipo "sunkios" muzikos ir dar alu geria... Graudu ziuret.
Jana... o tau trugdo ?
Rokas o salotine netinka? jin tiesiog shwyti.... ;D
Gerda nea... Raudona... jega..
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 … 8 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis