1

Tema: Automobilio gabenimas į Lietuvą

Sveiki,
Noriu parvežti nevažiuojantį auto iš prancūzijos, auto pakankamai senų metų, reikia patikimų pervežėjų. Turit ką rekomenduoti? Labai dėkingas už rekomendacijas ir patirtis.

2

Re: Automobilio gabenimas į Lietuvą

Mes darbe tarptautines siuntas vezame per siramis.lt   gal ir su privaciais asmenimis jie dirba, pasiklauskite

3

Re: Automobilio gabenimas į Lietuvą

r ieškote išskirtinio aksesuaro, kuris įteiktų jūsų išvaizdai elegancijos šviesą? Tada mūsų tradiciniai šakočiai yra būtent tai, ko jums reikia! Pasižymintys puikia kokybe ir elegancija, mūsų šakočiai tinkami tiek specialiems renginiams, tiek kasdieniam dėvėjimui.

Kodėl verta pasirinkti mūsų šakočius?

Aukštos kokybės medžiagos: Kiekvienas mūsų šakotis yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, užtikrinančių ilgaamžiškumą ir patogumą.
Įvairios spalvos ir stiliai: Pasirinkite iš įvairių spalvų ir stilių, kad galėtumėte rasti tobulą šakotį, atitinkantį jūsų asmeninį skonį ir stilių.
Unikalus dizainas: Mūsų šakočiai pasižymi unikaliu dizainu, kuris prideda išskirtinumo jūsų aprangai ir padeda išsiskirti iš minios.
Kaip įsigyti mūsų šakočius?

Norėdami įsigyti mūsų šakočius, tiesiog susisiekite su mumis per el. paštą arba telefonu, ir mes su malonumu padėsime jums pasirinkti tinkamiausią variantą. Taip pat galite apsilankyti mūsų internetinėje parduotuvėje, kur rasite pilną mūsų šakotų asortimentą. https://kontena.lt/40-sakociai