41

Re: Naujieji Lietuviai?

fainus jie

42

Na, asmeniskai man "NL"  patinka, prikolnos dainos, paklausai-nuotaika pakelia:D

43

idomus zmones esat, jei jums nuotaika gali pakelti tik keiksmazodziai ir isvis debiliski tekstai... smile na bent jau toks ispudis susidaro, paskaicius kaip kuriu zmoniu komentarus smile

44

taip taip man taipat nepatinka;)

45

NL RULEZZZZZ!!!!!! zmones, jei keiksmazodziu dainos nepatinka, yra ir nekeismazodziu daineliu smile vat taip, ir visai be reikalo rasyti zinute ai krc smile NL RULEZZZZZZ!!!!!!

46

smile
kas ka nori ,tas ta atranda big_smile
kam gana akytes paganyt ,tas wertins ...
kam muzikos reix ... tas .. na neformatas irgi iwertins wink
taip kad ... jei yra ,wadinasi reikia smile

47

na jo.. bet man pikta, kad kuo didesnis sh (kuo pigesne muzika), tuo ji labiau pas mus garbinama... na nevien pas mus.. visoje Europoje... LT United tai labai gerai visiems irode smile

48

Amm nu kazhinauw apie tuos NL ,nu kitos neblogos tai tokios visay ;>~

49

Linksma muzika, kad ir Donce Kebabas:) Na trikrai ne blogiau nei ta Dolce Gabana:D

50

gera ta grupe NL ir gerso ju dainos big_smile

51

Artūras, 19 parašė:

idomus zmones esat, jei jums nuotaika gali pakelti tik keiksmazodziai ir isvis debiliski tekstai... smile na bent jau toks ispudis susidaro, paskaicius kaip kuriu zmoniu komentarus smile

Galbut tos dainos ir debiliskos, bet kartais visai smagu ju paklausyt.  Pvz "NL" gabalu dazniausiai klausau, kai bunu su kompanija, arba tiesiog siaip diena, kai nesinori jokiu rimtu daineliu apie gyvenima, meile (kokios dazniausiai ir buna). Ir tai juk visai nereiskia, jog klausau tik tokios muzikos. Vakarais, kai norisi daugiau pamastyti ar pasvajoti, mano kambary "NL" tikrai neisgirsi:)

52

NL muzika skirta pasilinksminimams geroje kompanijoje wink
reikia gi kartais zmonems pakvailioti ir padainuoti big_smile

53

NL albumus jau galite nuspirkti daugelyje MaXiMU ir kitose Muzikos Prekiu Parduotuvese, ir su viduje esanciu KODU patekti y Fan Kluba ;-)

54

o man taj patinka NL big_smile visai neblogaj pavaro.. big_smile:-D

55

Justinas, 18 parašė:

NL albumus jau galite nuspirkti daugelyje MaXiMU ir kitose Muzikos Prekiu Parduotuvese, ir su viduje esanciu KODU patekti y Fan Kluba ;-)

jo jau prisipirkom albumu ir patapom didziausiais fanais wink big_smile big_smile big_smile big_smile

56

treciarusis komercinis meslas ... ir cia ne mano nuomone o faktas...

57

Skipas, 19 parašė:

treciarusis komercinis meslas ... ir cia ne mano nuomone o faktas...

is pirsto lauztas faktas as tau pasakysiu wink

58

prikols i viskas...neimkit i plaucius;)

59

o imkit i burna.;D

60

NL geraj smile Smagios, gyvenimiskos dajnos... man patinka:D~