Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Активные темы Темы без ответов
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Страницы Назад 1 2 3 4 5 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
РСС
Сообщений с 61 по 80 из 84
- Aiste, 37
- Forumo Naujokas
- Неактивен
Re: kodel beveik visi lietuviai emigruoja butent i londona?
Aciu Evaldai.Vadinasi drasiai galiu palikti Lt. ir keliauti pas mylima zmogu.Man jis sake,kad viskas imanoma,taciau cia,norejau pasitikslinti pasaliniu zmoniu.O tai manasis prikurti gali visko ,kad tik atvaziuociau....:)
- Rimantė, 22
- Forumo Naujokas
- Неактивен
na... mano draugas yr londone... ir ne vienas... ir jie dar jauni, o jau ateiti planuoja su Anglija... as dar nesu buvus londone, bet zadu apsilankyt... ir tikrai planuoju taipogi ateiti su anglija... gal kalta lt vyriausybe?... kad taip masiskai isvaziuoja jaunimas?...
- Marius, 20
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
chia ne vien vyriausybe kalta..anglijoj visaj kitokie zhmones, kitoks bendravimas...man patinka anglijoj, zhadu likti...i lt nebent per atostogas atleksiu ir taj dar nzn, nes visaj netraukia ta lietuva,,,
- Aurytea, 14
- Forumo Naujokas
- Неактивен
na londone yra labaij faijnja but ir gywent butent ten wisi ir waziuoja...:D~~~ tea ir as buwauj.......
- Kristina, 20
- Forumo Naujokas
- Неактивен
visu pirma reikia gyvenime pasistengti mokslus baigti specialybe igyti o tada i uzsieni traukti
- Vilhelmina, 25
- Forumo Naujokas
- Неактивен
visur gerai kur musu nera...
- Evaldas, 22
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
kristina o ka su lt dipolomu darysi???? jo nepropazysta niekas ten tesiog tolietinis popierius o vaziuot i uzsieni dirbt ir mokytis vakariniu vat ir psio:)
- Raimondas, 23
- Forumo Naujokas
- Неактивен
Viskas cia gerai, jai galva ant peciu turi...
- Indre, 14
- Forumo Pradedantysis
- Неактивен
- Edgaras, 31
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
yra vietu graziu Londone, siaip viskas neblogai gyventi galima, svarbu darba susirast pagal specelybe o tai padaryti nera lengava, kiek ieskau jokio darbo pagal spec nerandu.
- Ruta, 26
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
Londone dideli atlyginimai, bet ir pragyvenimas kur kas brangesnis nei visur kitur. O kodel vyksta? Sostine, didesne ir ivairesne darbu pasiula,informacijos daugiausiai apie Londona, jau cia gyvenantys pazistami ir pan. Daug priezasciu gali buti.
- Donatas, 26
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
Evaldas, 22 пишет:kristina o ka su lt dipolomu darysi???? jo nepropazysta niekas ten tesiog tolietinis popierius o vaziuot i uzsieni dirbt ir mokytis vakariniu vat ir psio:)
kai kuriu universitetu jau pripazysta pvz; ISM arba VU
- Lina, 23
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Evaldas, 22 пишет:kristina o ka su lt dipolomu darysi???? jo nepropazysta niekas ten tesiog tolietinis popierius o vaziuot i uzsieni dirbt ir mokytis vakariniu vat ir psio:)
Nesupyk bet prajuokinai ka darys su lt diplomu...Tu kartais nepagalvoje ka darys tie zmones kaip kazkada juos rimtai prispaus kazkas ir reiks gryzti i lt,o ju diplomai negalios pvz anglu diplomai nevisada yra galiojantys ir isvys ju lt ar kur kitur nepriima...Ir vienas dalykas lt diplumas kur baige KTU,Zemke,Vilniaus univerus,yra priimami uzsienyje...
Vienas dalykas tu betkur turesi pereiti kursus su savo aukstosios diplomu,nes kiekviena salis reikalauja puses metu kursu praejimo...
Tikrai zinau kad visos Skandinavijos salys Norvegija,danija,svedija,Suomija ir islandija pripazysta lietuvos diplomus,jie nelabai toleruoja anglu ir airiu ar daugumos kitu saliu..
as taip sakau del to kad gyvenau pati 3metus Norvegijoje,buvo galimybe ten baigti studijas,bet kam jeigu as pabaigus lt mokslus galesiu ten dirbti su savo Diplomu kaip lygi su norvegu...paprasciausiai jus nenorit buti lt ir tiek...
Cia jau manau kiekvieno pasirinkimas,bet kam sakyti ko tikrai nezinai...
- Laima, 48
- Forumo Naujokas
- Неактивен
esu ne jaunykle.i londona atvaziavau 2003m.dirbu ir esu patenkinta.as cia gyvenu o ne egzistuoju.jei lietuvele moketu tokias algas gyvenciau tevyneje...
- Jonas, 19
- Forumo Naujokas
- Неактивен
tdl kad jie nesupranta vieno dalyko , daugiau uzdirbi bet pragyvenimo lygis yra brangesnis nes ce sostine wa tdl ir emigruoja i lnd..
- Zemfira, 21
- Forumo Naujokas
- Неактивен
man londonas asmeniskai nepatinka...aplankyti aisku idomu,bet ne gyventi...gyvenu Kent,netoli londono,jau antri metai,man cia gerai
- Natasa, 22
- Forumo Naujokas
- Неактивен
- Laura, 24
- Forumo Naujokas
- Неактивен
londone gyvenu 3metus ir tuo patenkita i lt net nesinori grysti nei atostogu,kekvienam savo dalia,man cia mieliau nei mano tevyneje!
- Viktorija, 17
- Forumo Pradedantysis
- Неактивен
- Ruta, 26
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
Na nebus taip, kad pabaigi kursus ir gauni iskart darba su puikiu atlyginimu. Jei turi pazistamu, kurie gali padeti toje srityje, tuomet lengviau, bet siaip reikalaujama patirties ir tikrai ne poros menesiu. Nebent kokiam lietuviu ala grozio salone isidarbinsi.
Сообщений с 61 по 80 из 84
Страницы Назад 1 2 3 4 5 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.