Topic: Ką manote apie vyrus, kurie laižo?
Ką tai pasako apie jų įgimtas savybes?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką manote apie vyrus, kurie laižo?
Ką tai pasako apie jų įgimtas savybes?
Atsakymas:
https://www.youtube.com/watch?v=OSdcIFkPQFU
Taip pat, kaip skiriasi vyro įgimtos savybės, jei jis laižo toms, kurias daro per užpakalį, ir toms, kurių ne.
ką ir kam laižo?
šimtus metų daug vyrų laižo užpakalius savo viršininkams. ir tai laikoma norma ☺
ką ir kam laižo?
šimtus metų daug vyrų laižo užpakalius savo viršininkams. ir tai laikoma norma ☺
Tu ir kitos moterys laižai viršininkams ir esi jų 'palydovė' tūkstančius metų, o čia apie *yzdų laižytojų psichologiją.
Tu ir kitos moterys laižai viršininkams ir esi jų 'palydovė' tūkstančius metų, o čia apie *yzdų laižytojų psichologiją.
kiekvienas pirmiausia turėtų pasirūpinti savo psichologija.
ką ir kam laižo?
Haaa savo virsininkui siknos nelaiziau bet teko is darbo iseit, bet ir nesigailiu.
Tai tu susirūpink savo psichologija, o mes padiskutuosime apie tai.
O paaugliai irgi laižo? Kai kurie aišku net neturi galimybės pabandyti. Manau, kad kai gimsta iš nesveikų tėvų, nesveiki vaikai, tokie ir laižo. Ar bent norėtų.
Kalbant apie darbą, kai aš ateinu į naują vietą, neretai ne vienas žmogus išeina iš darbo. Vienoje įmonėje išėjo net 8. Bet taip reikia. Netinkamus pašalinti. Tada malonu pereiti kitur. Kai darbas atliktas. Dauguma nesupranta, kaip tai įvyksta. Kas tai daro. Kas valdo juos. Bet tokie tie Andropovai.
Nežinau nezinau... Skamba kaip zuvu tauku genai....
Nežinau nezinau... Skamba kaip zuvu tauku genai....
tiesiai i desimtuka
Sveiki
Mano vardas Elena Dempasey. Aš esu iš JAV kariuomenės karininko. Tikiuosi, kad pavyks užmegzti santykius, nes būtent čia mes susitinkame pirmą kartą. Perėjau profilį, kuris su jumis gerai kalba šioje svetainėje, ir nustebau pamačiusi jūsų profilį. Noriu tave pažinti. maloniai atsakykite man asmeniniu elektroniniu paštu (elenadempasey4000@gmail.com). Aš taip pat pateiksiu savo nuotrauką apie tai, kas esu. Nekantriai laukiu jūsų, jei jus domina Elena Dempasey.
---jau ir cia amerikonai puola
Taip kaip ten tie laižytojai? Psichologiniai lūzeriai? Ar nieko negalit pasakyti, nes rašau apie jūsų vyrus?
Taip kaip ten tie laižytojai? Psichologiniai lūzeriai? Ar nieko negalit pasakyti, nes rašau apie jūsų vyrus?
tai kokia Tavo teorija siuo klausimu? Tik tai, kad nesveiki is nesveiku tevu sitai daro, ar esi dar daugiau ka nustates, kodel taip yra?
cia vadinasi kai zmogus pirma karta prie interneto atsiseda
kas vapse del tokiu klausimu kurtu forumo temas? xD
Norėčiau jūsų nuomonės. Mano parašytos mintys turi keletą skirtingų reikšmių, priklausomai nuo publikos, bet galvojau, kodėl vieniems yra toks poreikis, o kitiems nėra, ir ką tai rodo apie įgimtas charakterio savybes. Jei galvotume apie tai rimtai. Norėjau sukurti temą ir ji geresnė nei bent dalis dabartinių pagrindinių temų. Tereikia apie tai rašyti.
Norėčiau jūsų nuomonės. Mano parašytos mintys turi keletą skirtingų reikšmių, priklausomai nuo publikos, bet galvojau, kodėl vieniems yra toks poreikis, o kitiems nėra, ir ką tai rodo apie įgimtas charakterio savybes. Jei galvotume apie tai rimtai. Norėjau sukurti temą ir ji geresnė nei bent dalis dabartinių pagrindinių temų. Tereikia apie tai rašyti.
as, pav. nemanau, kad tai susije su igimtom charakterio savybem. juk buna, jog pradinio poreikio nera, bet netycia pabandzius patinka ir tada praktikuojama tai kas patiko. su auklejimu ir su aplinka, kurioje zmogus uzaugo ir vystesi, galetu tas reikalas buti susijes. kai kam tai priimtina, o kai kas net pagalvoti apie tai kratosi.
p.s tai galetu buti ir paprasciausias primityvaus gamtos desnio likutis, kai vyrams, kaip ir kitiems gamtos sutverimams, kyla instinkyvus noras uzuosti moters ovuliacija, gimines pratesimo sumetimais perduodant savo genus.
Ačiū, Laimute. Malonu perskaityti normalų atsakymą. Jei tai neturi nieko bendro su charakteriu, priežastis kita. Jei tai ovuliacijų džiaugsmas, tada turėtų būti daromas per jas. Bet dalis vyrų laižo makštį, kita dalis ne. Kodėl? Aš dažnai įsivaizuoju, kaip laižau, bet nelaižau. Ne todėl, kad galvoju apie tai neigiamai, nes taip negalvoju, bet leidžiant elgtis pasąmonei, ji to nedaro. Nuo ko tada priklauso, kad vieni vyrai laižo, kiti ne? Galbūt reikalinga tinkama makštis, moteris. Gal tai susiję su tinkamumu turėti vaikų? Bet tada visi laižytų toms, su kuriomis susilaukia vaikų. Kažkas tame yra įgimta. Klausimas, koks tai faktorius.
Ačiū, Laimute. Malonu perskaityti normalų atsakymą. Jei tai neturi nieko bendro su charakteriu, priežastis kita. Jei tai ovuliacijų džiaugsmas, tada turėtų būti daromas per jas. Bet dalis vyrų laižo makštį, kita dalis ne. Kodėl? Aš dažnai įsivaizuoju, kaip laižau, bet nelaižau. Ne todėl, kad galvoju apie tai neigiamai, nes taip negalvoju, bet leidžiant elgtis pasąmonei, ji to nedaro. Nuo ko tada priklauso, kad vieni vyrai laižo, kiti ne? Galbūt reikalinga tinkama makštis, moteris. Gal tai susiję su tinkamumu turėti vaikų? Bet tada visi laižytų toms, su kuriomis susilaukia vaikų. Kažkas tame yra įgimta. Klausimas, koks tai faktorius.
sunku pasakyti. padaryk keleta bandymu elgiantis instinktyviai. isjunk pasamone tuo metu ir leisk sau tai daryti, apie ka paglvoji.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką manote apie vyrus, kurie laižo?