Re: Lagerfeldo efektas
genai skirti gyvunams ar ne? ar kam as nelabai suprantu apsvieskit mane ka jie reiskia
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Lagerfeldo efektas
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 … 8 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
genai skirti gyvunams ar ne? ar kam as nelabai suprantu apsvieskit mane ka jie reiskia
Čia vyksta genų terapija. Klausimas, ar tautybės, kaip veislės, yra koduotos genais, ar tautybės yra neegzistuojanti įgimta savybė, kurią žmonės išsigalvojo, todėl nėra koduota genais, kaip visos kitos įgimtos savybės?
nu
Kaip genai gali būti skirti gyvūnams?
Čia gi apie Lagerfeldo akinius. Jo pavyzdys sako, kad geriau poreikis tamsai, nei proto tamsa.
nezinau, tikriausiai viskas daug paprasciau nes genialu tai kas paprasta. nieko nera tokio pat kaip kazkas kitas, netgi oras skiriasi, vanduo tai ir ar vandens oro genai skirtingi kazkokie yra ar kaip
nzn jei cia kiekvieno cigono pasakymus pradesim apsvarstinet tai iki nieko nedaeisim
Reiktų pradėti nuo vidurinės mokyklos.
ko ten i ta mokykla kad smegenis praplautu ir paruostu gyvenimui?
Nėra aišku, ar tu tikrai nežinai, kas yra genai, todėl net jei nežinai, pirma pažiūrėk youtube.
Nu stengiasi paruošti.
jeigu as apie kiekviena pavadinima savo organizme pradesiu skaitinet ir dometis, o kiek procesu dar nera ivardinta ir tiek kur ivardinti mokslas nesugeba paaiskint iki galo kas yra tai kam man to reikia
grozines literaturos zanras tas vadinamas mokslas labiau
Tai sužinai, ką gali sužinoti, o ko negali, tai žinai, kad nežinai.
ta ka galiu dabar suzinoti ir suzinociau uz 5 metu sakys kad taip nera, o atrado kad yra kitaip
tai vadovaujuos db bendrinem ziniom kad va skiriasi vanduo, skiraisi medziai, zole, alkoholis, zmones nes toks desnis kad viskas turi skirtis, nes vistiek zmogus niekada nesuzinos ir neistirs iki galo kodel taip yra. tiesiog yra kaip yra geras posakis
Arba nesakys, nes taip būna tik su dalim žinių.
zinios gal reiketu pakeisti zodziu prielaidomis
Manau, kad ištirs. Daug kas yra ištirta iki galo.
Yra prielaidos ir žinios.
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 … 8 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Lagerfeldo efektas