GrožisSveikata parašė:Darius parašė:GrožisSveikata parašė:O mums reikia iškrypusių vakarų draugų? Išjunkit televizorių, negi televizorius valdys jūsų protą ir šalį?
reikia. Kur mes dingsim vieni, kai toks agresorius pasienyje.
Skelk iš kūjo per ekraną, neliks jokio agresoriaus
Gerai butu, paaukociau viena ekrana del tokios geroves 
Žmogau aš tau atspausdinsiu pinigų ir paskolinsiu, ar gražinsi man vėliau su palūkanom, eidamas dirbti realų darbą. Aš tau fake pinigus o tu realų produktą. Matau lengvai apgaunamas būtum. Tas pats vyksta su Eu lėšomis kurios čia atein. Mes spausdinimo mašinėlės neturim o gražint su procentais reikia. Ir jis toliau aklai palaiko aferizmą virš taves paties ir mūsų visos tautos
ne, tai as tau atspausdintus ir grazinsiu. Tu ju dar daugiau prispausdinsi, tai ju verte nukris ir man bus lengviau juos grazint. Tie procentai manau mazesni yra siuo metu nei infliacija. Tai labai patogu grazint.
Nu pvz as turiu busto paskola. Tai kai jie spausdina pinigus, busto kainos kyla, jei man reik grazint, as galiu parduot savo buta ir grazinu paskola ir dar lieka man.
Gyveni principu po manęs nors ir tvanas. Matomai vaikų neturi
Nu gal ne visiskai siuo principu, siuskles va rusiuoju siek tiek. Daiktus jei yra dar jie naudojami, neismetu, parduodu kad ir pigiai arba jei neperka, dovanoju, kad pernaudotu. Bet per daug nepersistengiu. Yra kas daug daugiau zalos be manes gali padaryt, pvz tie didieji zaidejai sukelt branduolini kara. Ir tada visos musu pastangos per niek.
Džirdžas Sorošas, žydų tautybės Vengras, kuris savo šalyje paskelbtas "Persona Non Grata" (epageidaujamu asmeniu. Jis Amerikoj milijonus vartė ir per savo fondus rėmė Tapiną, Miliutę, pagrindinę mūsų žiniasklaidą kaip LNK tv ir t.t ir diktuodavo kokios tendencijos turi būti. Už jo nugaros stovi Black Lives Matter protestai pasaulyje, įdiegti visokio š jaunimui į galvas ir meluoti meluoti meluoti. O tu prisižiurėjas paskui trypčioji dėl įvykių Ukrainoje. Kokius šaltinius skaitai naujienų. Jei delfi, tau jau tavę nežinau af įmanoma beišgelbėti
Pagarba Sorosui, kad jis parklupde anglijos banka.
Dž. Sorosas išgarsėjo 1992 m. rugsėjo 16 d. vadinamąjį Juodąjį trečiadienį, kai jis, būdamas įsitikinęs, kad svaras sterlingų gali būti pervertintas, statė ant šios valiutos (lažybos). Jis pasiskolintus svarus išsikeitė į kitas ES valiutas – Vokietijos markes bei Prancūzijos frankus.
Žiniasklaidoje buvo išplatintas interviu, kuriame Dž. Sorosas pateikė savo nuomonę dėl svaro sterlingo. Finansų rinkos reagavo žaibiškai. ECB turėjo paremti Britanijos valiutą. Tačiau po kiekvienos intervencijos Dž. Soroso pozicijos stiprėjo. Jis privertė Britanijos banką (Centrinis bankas) išimti svarą iš Europos valiutos sistemos (EVS) ir jį devalvuoti. Juodojo trečiadienio metu Dž. Sorosas uždirbo maždaug apie 1 mlrd. dol. ir buvo pramintas tuo, kuris palaužė Anglijos banką (the man who broke the Bank of England).
1993 m. birželį Dž. Sorosas spekuliavo Vokietijos markės (DM) atžvilgiu. Jis paskelbė ketinąs numušti Vokietijos vertybinių popierių (VP) kainą Prancūzijos VP atžvilgiu. Interviu jis skelbė: „Down with the D-Mark !“ (Žemyn „doičmarkę“!).
1993 m. kovą viešai pareiškė, kad kils aukso kainos. Tai išprovokavo atsargų pirkimo bangą. Aukso kaina pakilo daugiau nei 20 proc. (per 4 mėnesius). Pardavęs savo aukso atsargas, Dž. Sorosas susižėrė nemažą pelną.
https://lt.wikipedia.org/wiki/George_Soros
Bankai paprastai yra stipresni, apgauna tuos zmones o jis apzaide banka ju paciu zaidime.
Nezinau apie Miliute, bet apie Tapina nieko blogo negaliu pasakyt. Kiek as matau, tai jis kovoja uz geri. Apsviecia visuomene. Va pvz surenge mitinga kad palaikyt Baltarusijos zmones , kuriuos apgaudineja ju prezidentas fakinis.
LNK as neziuriu, ir nieko negirdejes blogo, nu tai turbut kaip ir visos televizijos tas pats.
Black lives matter nu - teorsikai irgi kilni ideja, kad visi turim turet savo teises, bet jo, ten jau blogai, jie ten jau piknaudziauja. Visur jiem rasizmas, cia sutikciau kad ju nereik remt, o reik juos biski pamokyt, kad nera jie cia kazkokie ypatingesni uz kitas rases, kad cia turetu kaltint viskuo kitu rasiu zmones.
Skaitau delfi, lryta, technologijos.lt. Kartais rt.com nueinu, kad tipo paneigtu ka raso delfi , bet daznai buna ten sunku surast paneigima, buna kad isvis jie neraso tam tikra tema. Nu pvz jie kazka raso delfi apie rusija, tai galeciau kontrargumentu paskaityt bet nerandu kur. Plius dar rt.com daznai trina komentarus, tai ten irgi yra sunkiau bendraut ir isgaut ko reik. Ir siaip maloniau lietuviska turini skaityt del kalbos.
Bet siaip tai pirma kart girdziu kad jis remia Tapina ir apskritai kazka tokioj mazoj saly kad remia, nejau jam cia idomu tokia salis?