41

Re: Ar eisit švęst vasario 16 i renginius Vilniuje? :)

tu su manim pakalbek kai visi kiti nusisuks ir neliks jau su kuo  tik atsakyt tau nesugebesiu nes kailiuko siluma man belikusi as esu suo

42 (redagavo Darius 2022-02-19 18:28)

Re: Ar eisit švęst vasario 16 i renginius Vilniuje? :)

Nnnn parašė:

tu su manim pakalbek kai visi kiti nusisuks ir neliks jau su kuo  tik atsakyt tau nesugebesiu nes kailiuko siluma man belikusi as esu suo

big_smile ka tu pavartojes ? smile

43

Re: Ar eisit švęst vasario 16 i renginius Vilniuje? :)

Frenkai, ipilk ir man to pacio, as noriu buti antru zmogum pasaulyje, tikinciu demokratija BY big_smile bet tokiu gerimu nezinau big_smile

44

Re: Ar eisit švęst vasario 16 i renginius Vilniuje? :)

Elle numoja ranka i ta Frenkenshteina smile nafik... persistengi, vaikeli, jau nebeidomu. smile

45

Re: Ar eisit švęst vasario 16 i renginius Vilniuje? :)

Tai kad jie ta prezidenta ir issirenka big_smile as suprantu kad tau sunku tai suvokti ir priimti kai visa laika skaitei tik delfi.

skaitau dar reddit.com/r/belarus . Nu ten kiek atsimenu sako kad ten is tikro dauguma nepalaiko to Lukasenkos. Kad Lukasenka kviete is europos nepriklausomus ekspertus tai to negirdejau. Ir dabar kodel as tuo tureciau tiketi?

O vat kad Bidenas atejo Amerikoj prezidentu tai yra begale irodymu kad neteisetai.
Internete pagooglink rasi pilna faktu.

ai ten man jau gaila laiko ieskot kur faktai kur ne. As neisivaizduoju kaip atskirt. Gal man geriau Bidenas, tas trumpas yra sakes kad nenori but pasaulio policija, o man geriau kai pabuna amerika policija. O tavo nuorodoj tai 56 % jaucias apgauti, tai kad jaucias dar nebutinai reiskia kad yra apgauti smile

Del spalvu - nu tipo tu negali apsirengt raudonom ir baltom spalvom, kur butu panasu i ta veliava. Tai sakau dar tokio negirdejau kad valdzia kur nurodinetu kokiom spalvom rengtis.

Tai Lietuvoj reikia uz ta lova moketi 50 gabalu, o Baltarusijoj nereikia tai kieno cia problema Lietuvos ar baltarusijos kad reik moket 50 gabalu uz lova :DD

Cia yra ligoniu problema smile

O ka Landsbergis pagal tave padare gero Lietuvai neskaitant to kad zinom begale ko jis padare nepataisomo ir katastrofisku pasekmiu Lietuvai

jei apie senaji - tai nu kad prisidejo prie atskyrimo nuo sovietu, buvo lyderis. Nu teko girdet kad apskritai sugriove sovietu sajunga. Nes nuo musu prasidejo griutis, kiti nedriso.

Tai tu man ir atsakyk kaip Amerika galima laikyti demokratija jeigu ten buvo falsifikuojami rinkimai, O Baltarusijoje prezidentas isrinktas teisetai.

jei falsifikuojami, tada ne demokratija. Arba ne tai kad ne demokratija, bet demokratijos lygis prastesnis.

Informacijos ieskot reikia visur placiai internete nesu kazkokiu puslapiu nusistates kad is ten rinkti info.

as tiek neturiu laiko knistis po visur smile plius jei puslapis nezinomas , tai as nepasitikiu juo daznai.

as pabandau rt.com prisidet kad gaut ta kitos puses info, bet kaip sakau tada jau daug laiko susigaista, plius kai nepasitikiu jais, tai sunku yra prisiverst lygiai tiek pat skaityt kiek lt portalus. O zinant kad tai pries Lietuva, nato nusiteikes portalas, tai irgi neprideda motyvacijos skaityt.

46

Re: Ar eisit švęst vasario 16 i renginius Vilniuje? :)

Dariau gerai kad dar ne pagal Vikipedija nors sprendi kuo tiket

Nu kiek as esu skaites wikipedia, tai paprastai tiesa ten. Nors as suprantu kad bes kas bet ka gali parasyt.

o siaip reikia suprast reiskinius o ne jais tiket. Vien todel kad tu sakai kad kodel turetum tiket tu pasakai kad nezinai tu tiesiog tiki arba netiki

nu gerai, as nesuprantu, bet tai cia dauguma nesupranta tada. Tai tegu raso suprantamai. Jei tu taip gerai supranti, tai galetum padaryt ir naujienu portala kur parasytum tiesa smile nereiktu mum knistis. Ir uzsidirbtum smile

Pasiziurek internete informacijos ir rasi apie tai nejaugi as ant taves turiu dirbt, jeigu tau reikia tu ir pasiziurek ir rasi sita fakta.

na tu del saves dirbi, tai jau tau gal nesunku parasyt smile be to juk tu nori kad mes patiketume tavimi, tai tau stai ir motyvacija. As kai noriu kad kazkas manimi tiketu, bandau savo argumentus rasyti.
O internete, tai jei delfi netiesa raso, as nezinau kaip rast tiesa.

Baltarusijoj daugumai patinka Lukasenka, o kas yra demokratija? Daugumos teise.  Lietuvoj Landsbergiu irgi visur daug kas nepatenkinti ir ka?
Tegul kad ir milijonas baltarusiu nemegsta Lukasenkos bet jeigu like 8 milijonai megsta tai ir yra prezidentas ko jus kimbat prie tos Baltarusijos big_smile Juk demokratija daugomos teise, o norima padaryt atvirksciai big_smile
Vat beda atsiranda tada kai mazumos pradeda diktuot salygas daugumai, tada tikrai nera demokratija.

Jei like 8 milijonai megsta, tada kad ir kaip liudna butu, nu nieko nepadarysi. Bet kad sako kad dauguma jo ir nemegsta.

O tu suvoki ta fakta kad jeigu 56 procentai jauciasi apgauti, bet prezidentu isrinktas Bidenas, tai reiskia kad minimum 56 procentai zmoniu uz ji nebalsavo Amerikoje tai kaip jis galejo tapti prezidentu legaliai? :DD pamastyk logiskai o ne tik daryk isvadas tikejimu arba netikejimu big_smile

kaip cia gali logiskai ismastyt kad ten balsavo 56 % apgauti. Man cia kazkokia magija atrodo. Gali tik perskaityt rt.com straipsni ir tuo tiket man atrodo.
Jei raso kad jauciasi 56 % apgauti, nereiskia kad 56 % ir nebalsavo. Reiskia kad kazkas raso kad 56 % jaucias apgauti smile o ar tai yra tiesa ar ne - kitas klausimas.

Sovietu sajungos jis nesugriove, jis gavo nurodymus is paciu rusu ka reikia daryti. Rusai patys nusprende tapti federacija. Didziaja dalim todel nes pralose saltaji kara. Bet jeigu galvoji kad Amerika nesugebejo sugriaut tarybu sajungos, o landsbergis sugriove nu tai seni tu rimtai? big_smile

Tai gal jie patys nusprende nes pamate kad tokie kaip Landzbergis bangas pakele su kruva palaikanciuju, Baltijos kelio akcija galvoji neturejo itakos? Ir paprasta tiesiog nebus islaikyt tos sajungos, o paprasciau turet tik federacija. Net nezinau kodel ji vadinama federacija o ne valstybe. Gal vis del to daug reiskia ka viduj zmones nori? Amerika buvo isorinis veiksnys. Bet Amerika ta palaike irgi. Jei pasaulis nepalaikytu, tai irgi turbut toms valstybems butu sunku atsiskirt o gal ir neimanoma. Nebent jau pati sovietu sajunga tiesiog kratytysi ju, sakytu mes jusu nenorim.
Na logiskai mastykim, kaip tu megsti - kam Rusijai sugriaut sajunga? Tai juk uzteko pakeist sistema visoje sajungoje i tokia kokia yra dabar Rusijoje - butu didele sajunga likus.

jeigu tau pasako kalinys ant melynos spalvos kad tai melyna spalva, o koks mokslu daktaras pasako ant raudonos kad tai melyna, tai vistiek tikesi mokslu daktaru nors nusisneka? Ant kalinio sakysi blemba as tavim nepasitikiu nes tu kalinys?

nu cia toki pavyzdi paemei kur labai lengva pasakyt kuo tikesiu. Nors ir tai pagalvociau pries tai, nes gal man akyse tik atrodo kad tai ne ta spalva, buna optines apgaules. O gal mano akys sugedo smile O gal yra tokia tamsa didele arba objektas labai mazas kad sunku iziuret kokia tai spalva.

47

Re: Ar eisit švęst vasario 16 i renginius Vilniuje? :)

Frenkas parašė:

zodziu eik pasakeles vaikuciam skaityk geriau o ne politika dometis big_smile

jau einu smile

48

Re: Ar eisit švęst vasario 16 i renginius Vilniuje? :)

Vėl tu su ta savo Rusofobija, Dariau. Amerika kiekviena diena George Soroso pagalba, finansuodavo mūsų parsidavusias žiniasklaidos priemones, tam kad varytų tą Rusofobiją, tam kad tokie kaip tu sutiktų mokėti "nalogą" Amerikai.

Moscow confirms it has hit military targets in the country moments after the Kremlin issued an order for a “special operation” in the breakaway Donbass region.

https://www.rt.com/russia/550417-ukrain … 5761381136

tai gal vis del to pagrista mano fobija?

49

Re: Ar eisit švęst vasario 16 i renginius Vilniuje? :)

Frenkas parašė:

Dariau dariau dariau tu mąstyk o ne klausyk ką tau sako televizorius.
Patys gi rusai pult nesugalvo, 8 metus buvo provokuojami.

Baik tu. Juos visad visi provokuoja. Jie tik nieko neprovokuoja. Net jei ir provokuoja, tai nereiskia kad jie nesugalvojo pult. Bet apskritai as sakau kad jie sake kad nepuls. Tai kodel dabar tiki kad juos provokuoja ? Jie sneka beleka. Ai tu netiki, tu supranti, buvau uzmirses.
O as suprantu kad ka jie sako tai yra daznai melas. Kiek jie prisiprovokavo, pabandytu kokia salis juos uzpult, ar tiktu cia pasiteisinimas kad jie provokavo? smile Ar tu pats nesupranti kad cia yra ne pasiteisinimas? Ukraina jau seniai provokuoja, va Kryma uzeme, jau seniai cia isprovokuota Ukraina yra duot atkirti, tik kad pajegu neturi. O dabar rusus provokuoja. Nu ar tu pats supranti ka tu sneki ? smile Ar tu cia juokauji? Nejuokinga jei tu cia juokauji. Jau tokie juokeliai seniai nusibode. Tai arba tau paciam nedaiena, nors tu dediesi viska suprantantis, arba tu nemoki minciu isdestyt suprantamai. O jei nemoki isdestyt, tai nelabai ir pats supranti vadinas.

50 (redagavo Darius 2022-02-25 17:52)

Re: Ar eisit švęst vasario 16 i renginius Vilniuje? :)

Frenkas parašė:

Pamastyk tik viena dalyka per 30 metu rusija nesukele nei vieno karo, o Amerika sukele kara Irake, Sirijoj, Libijoj, Afganistane, Jemene, Pakistane, Somalyje ir dar daugiau. Ar tu aklas ar kas tau yra as nesuprantu big_smile
Kaip kazkas gerai pasake - Amerika karus pradeda, Rusija karus uzbaigia.

o tu gal pats pamastyk ka tu sneki smile man visi beje tie Somaliai yra ****, man jau galva skauda ir nuo artimu saliu, tai somaliais visokiais as jau cia nebeturiu sveikatos rupintis.

51

Re: Ar eisit švęst vasario 16 i renginius Vilniuje? :)

Frenkas parašė:

Jei viskas vyks kaip anksčiau pagal tą patį scenariju tai rusai turetu užbaigti karą ukrainoje kuris buvo 8 metus palaikomas ir kurstomas Amerikos.

Aha... O kur Amerika dabar? Ji neturi jokio noro kariauti. Gal nereikėjo Ukrainai Donbaso kutenti. Dabar turi ką turi.

52

Re: Ar eisit švęst vasario 16 i renginius Vilniuje? :)

Frenkas parašė:

Pamastyk tik viena dalyka per 30 metu rusija nesukele nei vieno karo, o Amerika sukele kara Irake, Sirijoj, Libijoj, Afganistane, Jemene, Pakistane, Somalyje ir dar daugiau. Ar tu aklas ar kas tau yra as nesuprantu big_smile
Kaip kazkas gerai pasake - Amerika karus pradeda, Rusija karus uzbaigia.

o kaip tu manai, ar zeme plokscia ar apvali?

53 (redagavo Darius 2022-02-25 20:23)

Re: Ar eisit švęst vasario 16 i renginius Vilniuje? :)

Frenkas parašė:

Tai palauk ar tu čia ploksciazemis ar aš? big_smile

as tai ne ploksciazemis. Bet gal tu ? smile  nieko cia gedinga, kiekvienas gali tureti savo nuomone smile

54

Re: Ar eisit švęst vasario 16 i renginius Vilniuje? :)

Frenkas parašė:
Fjord parašė:
Frenkas parašė:

Jei viskas vyks kaip anksčiau pagal tą patį scenariju tai rusai turetu užbaigti karą ukrainoje kuris buvo 8 metus palaikomas ir kurstomas Amerikos.

Aha... O kur Amerika dabar? Ji neturi jokio noro kariauti. Gal nereikėjo Ukrainai Donbaso kutenti. Dabar turi ką turi.


Jojo isprovokavo karą kurstydama o dabar nusimuilino big_smile
Geras paveiksliukas paaiskinsntis situacija:
https://pbs.twimg.com/media/FMXCxEXaUAAn4kg?format=jpg&name=large

kad nusimuilino sutinku. Ne tik amerika bet ir daug vakaru saliu. Nu, jei taip ir toliau, tai visas pasaulis gyvensim blogiau, iskyrus kelis kurie yra uzgrobe valdzia ir zemes isteklius.

Kad USA isprovokavo - ne.

55

Re: Ar eisit švęst vasario 16 i renginius Vilniuje? :)

Frenkas parašė:

Kodel nesutinki?

Na nematau kuo provokuoja. NATO pletimasis nera provokacija, NATO pletimasis yra isprovokuotas.

56

Re: Ar eisit švęst vasario 16 i renginius Vilniuje? :)

Kiekviena nepriklausoma šalis gali pati rinktis kurioj sąjungoj nori būt ir pasirodo niekas nenori būt rusų nusikalstamoj oligarchų sąjungoj.

57 (redagavo Darius 2022-02-26 13:52)

Re: Ar eisit švęst vasario 16 i renginius Vilniuje? :)

Frenkas parašė:

Kaip išprovokuotas?

Yra matomas pavojus kad atsitiks taip kaip Ukrainai. Gazdinimais. Melu.

Kiekviena nepriklausoma šalis gali pati rinktis kurioj sąjungoj nori būt ir pasirodo niekas nenori būt rusų nusikalstamoj oligarchų sąjungoj.

Yra deja norinciu, pvz Baltarusija.

58

Re: Ar eisit švęst vasario 16 i renginius Vilniuje? :)

Frenkas parašė:

Kokiu melu ir kokiais gazdinimais?

Argi aklas gali matyti, ar kurčias girdėti? Ar stalui galima ką nors įrodyti? Tik tuščias laiko gaišimas.

59 (redagavo Darius 2022-02-26 22:11)

Re: Ar eisit švęst vasario 16 i renginius Vilniuje? :)

Frenkas parašė:

Kokiu melu ir kokiais gazdinimais?

Gazdinimas - pratybos prie Ukrainos, Lietuvos sienos.
Melai:
- kad tai tik pratybos, puolimo nebus.
- Kad ukrainos kariu nebuvo kryme kai ten tie zali zmogeliukai vaiksciojo. Nors pats paskui sveikino juos uzemus Kryma.
- net saviems meluoja panasu https://youtu.be/KQeJHL6dXu4?t=640 . Kaip cia sako - Ukrainieciai efektyviau ginasi nes jiem tai islikimo klausimas. O tie rusu kariai tai jiem buvo pasakyta kad cia pratybos ir cia yra labai jauni. Nu aisku cia dabar sakysis kad meluoja. Nu gal meluoja, bet gali but ir tiesa manau. As nesitebeciau visai kad Putinas saviskiam pameluotu kad cia tik pratybos, nes gal tie jo kariai jauni irgi nera motyvuoti uzpulti sali ir rizikuoti savo gyvybemis.

60 (redagavo Darius 2022-02-26 23:03)

Re: Ar eisit švęst vasario 16 i renginius Vilniuje? :)

o kariniu baziu statymas prie rusijos sienu nera gazdinimas?
raketiniu baziu statymas prie rusijos sienu nera gazdinimas?

Na NATO nepuola, ji yra gynybinis aliansas. Galima teoriskai vadinti gazdinimu - jei pulsi gausi atgal, tik tiek. Kaip policininkas. Lietuvos policija su ginklu kai vaiksto salia nebijai ar ne? O jei su ginklu vaiksciotu nusikaltelis, tada jau gazdinimas.

ka jus vartojat duokit ir man as irgi noriu matyt koks as afigenas bet nematyt savo nieksybiu, duokit barygos kontakta

nieko ypatingo nevartojam smile paprasta maista smile

as dar karta kartoju as nesu nei uz rusus nei uz vakarus as neutralus ivykiu stebetojas nes as visada noriu suvokt procesus o ne rekt kaip asilas prasipleses marskinius ir kurstyt neramumus kuriuse zus nekalti zmones vardan turtinguju igeidziu.

norai geri.


Frenkai, tu kai moki atskirt ar tai tiesa, nu pasakyk ar siame video yra tiesa ar ne:

https://www.youtube.com/watch?v=SfkzOwoDB2A
as tai nematau cia melo. Tikrai atrodo itikinama kad tie zmones nori ginti savo sali.