21 (redagavo Arvydas 2022-03-15 22:23)

Re: Kaip išjungti poreikį

Galima ir masturbatorių vyrams įsigyti. Yra dabar tokių. Lėlė gal ir nieko, bet ją prižiūrėti reikės. Šie visi dalykai mėgsta aukštą higienos palaikymą. Lėlė reikš daug rūpesčių, ten ir plaukus ir viską prižiūrėti, na kaip ir tikrai moteriai, ją rengti, tepti specialiais tepalais ir panašiai.

Rutina nemaža, nekalbant kur ją padėti, nors gal kaip eilinį manekeną.

Šiek tiek apie tai mąsčiau ir kartą beveik ją nusipirkau, tiksliau nusipirkau, tačiau pardavėjas iš Aliexpress po to pareikalavo papildomų pinigų, jau po pirkimo, už pristatymo išlaidas, dėl ko prasidėjo ginčas, kuris tęsėsi kokius 4 mėnesius, kurį po to laimėjau, nors ir labai nenorėjo kinas pasiduoti.

Tai taip ir lėlės negavau, bet visus pinigus atsiėmiau. Tačiau, po to puikiai ištyrinėjau visą lėlių rinką ir išanalizavau pardavėjų patikimumo vertinimo įvairius kriterijus. Pirmiau reikia labai gerai su atsiliepimais apie juos susipažinti.

Tačiau, mane atbaido ta visa priežiūra. Paprastai, man tik užmigt šis dalykas trukdo, o prieš miegą nusikalus, jau kai akys merkiasi dar nešti lėlę kur į vonią plauti, neįsivaizduoju.

Aišku, gal papuoštų kambarį toks manekenas, tačiau ta visa rutina atbaidanti.

22

Re: Kaip išjungti poreikį

Ieva parašė:

Visi tipiški bet kurios priklausomybės simptomai. Reikalinga psichologo pagalba.

Ieva. Pirma pagooglink angliškai, kiek procentų vyrų ir moterų masturbuojasi bei kaip dažnai, tada kaip dažnai vyrai ir moterys kokio amžiaus mylisi dėl mylėjimosi, ir sudėjus suprasi, kad jei man reikia psichologo, tai beveik visiems reikia psichologo, o tai reiškia, kad psichologo nereikia.

Reikia tiesiog kuo paprastesnio būdo iš karto išjungti poreikį, kad jis netrukdytų, nes man nepatinka jį kęsti (kažkam gal patinka) kuris dažnai įsijungia visiems šia prasme funkcionuojantiems žmonėms, tai yra, 99,99%?

23 (redagavo Valdas 2022-03-15 22:08)

Re: Kaip išjungti poreikį

Frenkas parašė:

Nepatarciau pas psichologa kiek girdziu jie tik slopina bet negydo kitaip pelno nenesi. Nustosi vaistus gerti vel prasidės

Teisingai. Jokių psichologų ir vaistų šiuo atveju nereikia.

24 (redagavo Valdas 2022-03-15 22:17)

Re: Kaip išjungti poreikį

Aš noriu rasti fiziologiškai veiksmingą būdą, kuris iš karto išjungtų poreikį masturbuotis ir mylėtis, kurie visiems suprantamai yra normalūs poreikiai, bet man reikia juos išjungti bet kada, nes noriu išbandyti gyvenimą be sekso ir be masturbacijos. Daug metų ir sužinoti, koks jis bus. Nes jau prasimylėjau ir pasimasturbavau užtektinai. Tiesiog todėl.

Skirtingo seksualumo žmonėms, tie poreikiai įsijungia skirtingai dažnai.

Galiu jums pasakyti, tik dar nežinau kodėl, bet kava kolkas šimtaprocentinai veikia. Net po vieno gurkšnio, smegenys iškart išjungia sekso poreikį. Jei taip bus visą laiką, tai taps atradimu, kuris išspręs šių abiejų veiklų valdymą.

25

Re: Kaip išjungti poreikį

Moralės normų aukštinimas, šaltas dušas jeigu Mahatma Ghandi receptas, sportas va, daug sportuoti, iškraut tą energiją, bet nežinau ar pilnai išjungs. Dar gal kokia meditacija. Ta prasme, galima atrasti aukštesnius aspektus, vystyti save dvasiškai, mentališkai, kad biologinių poreikių svarba nublanktų. Nors jie pilnai kažin ar dings. Pilnai nebent gal chirurginėmis priemonėmis galima pašalinti. Kažkas tokio. Nebūtinai visai. Gal hormonai, bet tai gali vesti į kitokią orientaciją.

26 (redagavo Valdas 2022-03-15 22:30)

Re: Kaip išjungti poreikį

Šaltas dušas nemalonu, bet galėtų būti veiksminga. Sportuoti su poreikiu mylėtis sunkoka. Meditacija, pagalvojau, gal yra kokia jogos poza, kurią padarius iškart išsijungtų. Ar koks kvėpavimo pratimas. Būtų įdomu žinoti daug skirtingų veiksmingų būdų.

Yra jogai, kurie tikrai žino. Pavyzdžiui, indas Sarvesh Shashi, milijonierius jogos studijų tinklo įkūrėjas ir vadovas, jau gal 10 metų nesimasturbuoja ir nesimyli, tikrai žino, kaip tai valdyti.

27

Re: Kaip išjungti poreikį

Nu va, kaip dažnai būna, žmogus ir taip žino atsakymą į savo klausimą, o klausia tik tam, kad pasitvirinti.

28 (redagavo Arvydas 2022-03-15 22:33)

Re: Kaip išjungti poreikį

Masturbacijos problema, kad ji gali daug laiko suvalgyti, jeigu daryti tai ranka, o pvz. su masturbatoriumi tai vyksta greitai ir tauposi laikas big_smile Nu čia jeigu taip visai pragmatiškai žiūrėti į problemą. Tik po to jį reikia išplauti. Jie labai sudėtingai ir ilgai džiūva. Nes išardyti jų dažniausiai neina ir vanduo lieka viduje gerai praplovus su dušo žele ir panašiai. Po to tas reikalas, kad jį pilnai išdžiovinti užtruks kelias savaites ir greičiausiai žmogus juo vėl naudosis dar pilnai jį neidžiovinęs.

29

Re: Kaip išjungti poreikį

Dar tik tikrinu atsakymą, Arvydai. Todėl noriu sužinoti kitus būdus, jei tas būdas nepasitvirtintų.

30 (redagavo Valdas 2022-03-15 23:53)

Re: Kaip išjungti poreikį

Aš tai galiu greitai baigti su ranka, ypač žiūrint į seksualios dalinai ar visai nuogos moters video ar nuotraukas, ar būnant su labai seksualia man moterim. :::034

Sugalvojau. Kas nors iš jūsų, kai imsite masturbuotis ar jau ruošitės tai daryti, ar tiesiog atsiras noras mylėtis, pabandykite išgerti kavos ir parašykite, ar veikia.

'Coffee increases your serotonin and dopamine levels'.

Kadangi sekso ir masturbacijos metu, išskiriamas didelis dopamino kiekis ir jei dėl jo, atliekami šie veiksmai, tai išgerta kava padidina dopamino kiekį, todėl poreikis mylėtis ir masturbuotis - iš karto išsijungia.

'In general: high serotonin = low sexual behavior, and low serotonin = high sexual behavior. This is all in males, though some research in females suggests that similar effects may be in play'.

31 (redagavo Frenkas 2022-03-16 00:03)

Re: Kaip išjungti poreikį

Improves Mood and Focus - Cold exposure increases levels of norepinephrine and dopamine in the bloodstream by as much as 530% and 250%, respectively. Low levels of norepinephrine have been linked to poor mood, brain fog, and lack of focus. Cold exposure may lead to you feeling happier, more energized and productive!

Cold showers wake up your skin receptors, which causes increased activity to the brain. This can increase the serotonin levels that help improve mental acuity and relieve depression symptoms.

32 (redagavo Frenkas 2022-03-16 00:16)

Re: Kaip išjungti poreikį

siaip jeigu tavo tikslas pakelti serotonina tai kaip arvydas minejo sportas+meditacija taip pat stiprus irankiai. Ir as manau kad ne vien tik del cheminiu dalyku o dar ir todel kad abu uzsiemimai ugdo tavo valia, demesio kontrole.
Taip lengvai katik pagooglinau radau tokia info apie kava del serotonino:


While coffee may be an integral part of your morning or workday, Assar warns against an overreliance on it since caffeine withdrawal can drain your serotonin levels. Pay attention to your intake if you notice your mood has been dipping.

"Although many experience a temporary boost in energy and mood, chronic and excessive coffee consumption eventually contributes to serotonin depletion and can negatively impact your mental health and well-being in the long run," says Assar, including sleep, mood, and energy levels.

nebutinai tai tiesa tiesiog pats isivertink

33 (redagavo Valdas 2022-03-16 01:03)

Re: Kaip išjungti poreikį

Šaltą dušą galima pabandyti, prie jo priprasti. Dėl kavos, miegą ji sutrikdo maždaug 3 valandomis atidėdama užmigimo laiką, ir tai yra labai blogai, todėl nebent užtektų dušo. Norėčiau negerti kavos dėl visų jos nuodingų skrudinimo medžiagų ir miego laiko sugadinimo, bet be jos smegenys pusiau miega. Ir mane neramina tas faktas, kad geriausi pasaulyje, tokie kaip Elon Musk, Jeff Bezos, Bill Gates, Warren Buffett ir tikriausiai visi iš top nežinau kiek, ją geria kas dieną. Kaip ir tai, kad daugiausiai kavos vidutiniškai vienam gyventojui išgeria visose geriausios gyvenimo kokybės pasaulio valstybėse. Dėl to nenoriu nustoti jos gerti ir nenoriu pakeisti arbata, nes jos poveikis ne toks pat. Ne toks pat ir kofeino gėrimų poveikis. Tai vienintelė priežastis, dėl kurios būtų logiška ją gerti, nepaisant kenksmingumo. O sportuoti aš sportuoju. Meditacija tiktų žinant, ką daryti, kas būtų veiksminga, esu meditavęs. Taip, tikslas yra sužinoti, ar serotoninas su dopaminu, o gal vienas iš jų, yra atsakymas apie tų veiksmų nedarymo valdymą. Ačiū už info.

34 (redagavo Frenkas 2022-03-16 02:27)

Re: Kaip išjungti poreikį

geriausi pasaulyje kuo? pinigu kiekiu? big_smile
ziurint kokie kieno tikslai, man zmogaus gerumas ar kaip pavadint matuojamas laimes o ne pinigu kiekiu.
Turi pinigus kaip iranki bet vistiek nesi laimingas tai kas is to, na ok tebunie ten koks patogus gyvenimas vadinkim bet nesi laimingas tai ka?
Juk pinigai tik irankis laimei pasiekti, gal pvz kokiam bomzui isviso pinigu nereikia ir jis laimingas be jokiu irankiu, tai kuris cia sekmingesnis skaitosi? big_smile
as paziurau i tavo isvardintus asmenis na as tikrai negaleciau ju pavadinti laimingais, tu matai juos laimingais? big_smile

35

Re: Kaip išjungti poreikį

Valdas parašė:
Ieva parašė:

Visi tipiški bet kurios priklausomybės simptomai. Reikalinga psichologo pagalba.

Ieva. Pirma pagooglink angliškai, kiek procentų vyrų ir moterų masturbuojasi bei kaip dažnai, tada kaip dažnai vyrai ir moterys kokio amžiaus mylisi dėl mylėjimosi, ir sudėjus suprasi, kad jei man reikia psichologo, tai beveik visiems reikia psichologo, o tai reiškia, kad psichologo nereikia.

Reikia tiesiog kuo paprastesnio būdo iš karto išjungti poreikį, kad jis netrukdytų, nes man nepatinka jį kęsti (kažkam gal patinka) kuris dažnai įsijungia visiems šia prasme funkcionuojantiems žmonėms, tai yra, 99,99%?

Esmė ir yra tame, kad jeigu po tam tikrų veiksmų žmogus jaučiasi blogai, save kaltina, bjaurisi, tai ir yra patologinė priklausomybė. Nebūtinai seksualiniai dalykai, pvz.bjauru, kad persivalgiau, ar pasigėriau ir pnš.
Kodėl atsiranda priklausomybės? Tai jau kitas dalykas, koks sutrikimas glūdi žmogaus psichikoje ir kodėl jam reikalinga to sublimacija? Vargu ar be specialisto pagalbos išsivers. Dviratis atrastas, kam jį išradinėt ir gaišt laiką.
O jeigu žmogui gera, tai kaip jis gyvena, nuteikia jį džiaugsmingai, tai puiku. Taip ir su seksualiniais dalykais. Viskas su saiku.

36

Re: Kaip išjungti poreikį

Valdas parašė:

Šaltas dušas nemalonu, bet galėtų būti veiksminga. Sportuoti su poreikiu mylėtis sunkoka. Meditacija, pagalvojau, gal yra kokia jogos poza, kurią padarius iškart išsijungtų. Ar koks kvėpavimo pratimas. Būtų įdomu žinoti daug skirtingų veiksmingų būdų.

Yra jogai, kurie tikrai žino. Pavyzdžiui, indas Sarvesh Shashi, milijonierius jogos studijų tinklo įkūrėjas ir vadovas, jau gal 10 metų nesimasturbuoja ir nesimyli, tikrai žino, kaip tai valdyti.

Mylėjimasis yra pasidalijimas, dovana kitam, atsidavimas, atidavimas. Jeigu žmogus patologinis egoistas, jam žinoma to nereikia. Jis pats sau geras draugas. Taip ir tas jogas.

37 (redagavo Valdas 2022-03-16 09:04)

Re: Kaip išjungti poreikį

Frenkas parašė:

geriausi pasaulyje kuo? pinigu kiekiu? big_smile
ziurint kokie kieno tikslai, man zmogaus gerumas ar kaip pavadint matuojamas laimes o ne pinigu kiekiu.
Turi pinigus kaip iranki bet vistiek nesi laimingas tai kas is to, na ok tebunie ten koks patogus gyvenimas vadinkim bet nesi laimingas tai ka?
Juk pinigai tik irankis laimei pasiekti, gal pvz kokiam bomzui isviso pinigu nereikia ir jis laimingas be jokiu irankiu, tai kuris cia sekmingesnis skaitosi? big_smile
as paziurau i tavo isvardintus asmenis na as tikrai negaleciau ju pavadinti laimingais, tu matai juos laimingais? big_smile

Sveikumu, protingumu, rezultatais savo srityse, pinigais, laimingumu, viskuo, ką jie daro savo veikloje sudėjus, jie yra geriausi. Kodėl tu galvoji, kad jie nelaimingi? Ar tu bent klausei interviu su jais? Visi tie išvardinti yra laimingi. Sukūrę tiek visko sau ir kitiems, įgyvendindami tai, ką yra gimę daryti geriausiai, turėdami šeimas, pinigus, viską. O tu čia skiedi, kad jie nelaimingi, ir tik dėlioji šypsenėles, nusišnekėdamas, kad reikia negerti kavos ir vietoj to lysti po šaltu dušu. Kuris bomžas laimingas, ką tu čia kliedi. Nusišneki ir tiek apie visa tai. Tiek iš tavo paistalų čia, neveikiančia galva. :::034

38 (redagavo Valdas 2022-03-16 09:24)

Re: Kaip išjungti poreikį

Ieva, kam reikia mylėtis ir masturbuotis, tie tą ir daro. Kam ne - ne. Abu variantai teisingi ir žmonės renkasi kaip jiems geriau.

Laimingi patys sau yra tie, kurie masturbuojasi. Laimingi sau ir vienam žmogui yra tie, kurie mylisi su vienu žmogumi. O tie, kurie nesimasturbuoja ir nesimyli, yra laimingi ir sau, ir visiems daugybei žmonių, su kuriais jie bendrauja tiesiogiai, ir kurių gyvenimai priklauso nuo ar yra kaip nors susiję su tuo žmogumi. Visa energija, visas veiklumas, kurie kitu atveju sunaudojami seksui ir masturbacijai - naudojami visiems kitiems žmonėms ir ne tik žmonėms, todėl davimas yra maksimalus.

39

Re: Kaip išjungti poreikį

Elon musk prisiaugino plaukus tikrai ne iš laimės, o gates ačkarikas, na tikrai yra sveikesniu žmonių ir laimingesniu kuriem to nereikia. Jeigu jie dabar laimingi kam jiem dėt tiek laiko ir pastangų į kažką tuo metu kol tiesiog gali buti laimingas? big_smile  esu daug prigrybaves smagiai gyvenime ir tikrai yra bomzu laimingesniu nei kazkokie gates, musk ir to paskutinio nežinau negirdėjęs nesidomėjes big_smile

40 (redagavo Valdas 2022-03-16 19:44)

Re: Kaip išjungti poreikį

Kadangi jie yra pačiame viršuje savo srityse pasaulyje, tai matyt, kad svarbiausia smegenų sveikumas, protingumas ir dydis, nes akivaizdu, kad tokie nesveikumai, kuriuos išvardinai, jiems netrukdė ten atsidurti ir būti iki dabar, taigi, neturi esminės reikšmės. Todėl, kad jie yra laimingi, dirbdami savo mėgstamiausią darbą, kurį jie dirba su malonumu, kurį dirbdami, jie ir pasiekia tokius rezultatus. Jei pažiūrėtum interviu su jais, suprastum tai. Nesutinku, kad yra bomžų, laimingesnių už juos. Bomžai būtų daug laimingesni, jei pasiektų ką nors daugiau ir turėtų visko daugiau. Paskutinis yra geriausias visų laikų investuotojas, akcijų ir įmonių pirkėjas, kuris prieš pandemiją buvo pirmas, antras, trečias, ketvirtas turtingiausias pasaulyje per praėjusius 20 metų, ir dabar yra penktas.
https://www.forbes.com/real-time-billio … 1f8aca3d78