Re: Karas Ukrainoje
Dariau, aš sakau, kad tu nežinai, kodėl vyksta karas Ukrainoje, todėl teigi, kad Rusija tiesiog iš niekur nieko užpuolė niekuo dėtą Ukrainą, ir dar paseki pasaką, kad tai susiję su neapykanta JAV. Kam jiems taip elgtis?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Įvairūs → Karas Ukrainoje
Puslapiai Ankstesnis 1 … 8 9 10 11 12 … 70 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Dariau, aš sakau, kad tu nežinai, kodėl vyksta karas Ukrainoje, todėl teigi, kad Rusija tiesiog iš niekur nieko užpuolė niekuo dėtą Ukrainą, ir dar paseki pasaką, kad tai susiję su neapykanta JAV. Kam jiems taip elgtis?
Susapnavau? Tokio šmeižto nesitikėjau.
Įvesk google Iraq, Afghanistan, Syria casualties ir paskaityk, ar tame dalyvavo bent kai kurios NATO šalys.
iveciau Syria casualties - sutinku, kad dalyvavo amerika, matos greit ivedus. Bet kas kaltas, nu tai belekiek man cia dabar laiko skaityt, na neturiu as tiek jo as amerikos nepriversiu kazko nedaryt net jei ji ten kalta, iseit is nato ne variantas su tokia agresyvia kaimyne pasoneje. O jungtis prie rusijos ir gyvent blogai, neturet tiek teisiu kiek dabar turim, but paciam verciamam pulti kita sali ir mirti bepuolant irgi ne variantas.
CIa jei jau apie sirija, cia atksira tema reiktu kurti kad issiaiksint.
Rusai tai tauta, dabar gal ,bet??? Seip jie mongolų palikuonys.
Čia tik paminėjau trumpai apie tai. NATO dabar dalyvauja Rusijos-Ukrainos kare, kuris be NATO pagalbos vyktų ar ne? Be NATO karinės paramos, ukrainiečiai kariautų su rusais ar ne? Įdomu tai.
Rusai yra rusai. Juos buvo okupavę mongolai-totoriai. Kažkiek jų susimaišė, bet jei ten būtų mongolų palikuonys, virš Rusijos būtų Mongolijos vėliava.
Dariau, aš nesiūlau Lietuvai jungtis prie Rusijos, nes lietuviams labiau patinka germanai ir panašios tautos. Mano įsivaizduojamame variante, Lietuva gerai sutaria ir su NATO, ir su Rusija, Kinija. Bet kol NATO ir Rusija kovoja, to neišeina.
nu tai kaip nezinau, as net kaip sakiau zinau net tavo teigini kodel. Na bet jei nezinau, tai vietoj sakymo nezinau - parasyk kodel gal kazka naujo suzinosiu
ir jei as nezinau, tada ir protingesni uz mane nezino vakaru lyderiai pvz. Tai gali ir juos apsviest tik aisku sito forumo jie neskaitys, kazkaip reik iki ju dasikast tada jau, kad atkreiptu i tave demesi
Nesupratau kaip cia neapykanta JAV ir karas ukrainoje, gali placiau ka norejai pasakyt?
Kam jiems taip elgtis - turi galvoj kam rusam pult ukrainiecius?
Tai del teritoriju, naudingu iskasenu. Ir dar kad toliau informacini kara darytu ir nuteiktu pacius ukrainiecius kovoti pries vakarus.
Čia tik paminėjau trumpai apie tai. NATO dabar dalyvauja Rusijos-Ukrainos kare, kuris be NATO pagalbos vyktų ar ne? Be NATO karinės paramos, ukrainiečiai kariautų su rusais ar ne? Įdomu tai.
Na jei pagalba ginklais ir savanorius karius vadini dalyvavimu, tada taip dalyvauja. Ir kas? Be karines paramos tai, jo butu nekazka ukrainieciam. Butu uzimtas jau kijevas ir pastatytas tas nuverstas ****, kaip jis ten, janukovovicius.
Dariau, aš nesiūlau Lietuvai jungtis prie Rusijos, nes lietuviams labiau patinka germanai ir panašios tautos. Mano įsivaizduojamame variante, Lietuva gerai sutaria ir su NATO, ir su Rusija, Kinija. Bet kol NATO ir Rusija kovoja, to neišeina.
tai gerai, as irgi noreciau kad sutartumem su visais, ir nebutu karo ir okupacijos gresmes. Bet kol yra gresme, nu tai neiseina deja, ir negalime toliau auginti karo masinos kuri paskui atsisukt gali pries mus.
Rusija turi labai daug naudingų išteklių, ir dėl naudingų išteklių, užpuola Ukrainą? Skamba neįtikinamai.
Dariau, rašei, kad jei Amerika kalta, tegul puola Ameriką, o ne Ukrainą. Tai ir pavadinau neapykanta, dėl kurios atseit Rusija turi aiškintis su JAV.
Tai, kad jei NATO norėtų apsaugoti Ukrainą, seniai būtų tam įvedusi NATO kariuomenę, ir jokio karo nebūtų buvę, nes Rusija nesikautų prieš NATO.
Kaip ir minėjau skirk dalyvavima nuo sugriovimo o apie rusija ji seip ar taip jau pavėsyje . Dab visi mato kas per šalis.
Rusija turi labai daug naudingų išteklių, ir dėl naudingų išteklių, užpuola Ukrainą? Skamba neįtikinamai.
kodel ne? Tai kad ir kiek jie turi, kiek dar prastai yra gyvenanciu ten, karine galia yra antra pasaulyje, tai yra dar jiem kur panaudot pinigus
Dariau, rašeo, kad jei Amerika kalta, tegul puola Ameriką, o ne Ukrainą. Tai ir pavadinau neapykanta, dėl kurios atseit Rusija turi aiškintis su JAV.
tai ko tu norejai paklaust - kodel jiem pult amerika? Nu nereik pult amerikos bet jei jau pult nori kakza tai jau geriau tegu puola kaltininka jei toks yra o ne sali kuri nieko blogo nepadare.
Nors irgi cia neaisku, jei yra amerika kalta del kazko, ir ja pultu, ir mes turetume gint, tai irgi negerai. Bet nu pirmiausia tada turi rusija irodyti kad amerika tikrai kalta kazkuo. Apskritai ne karais cia tokie dalykai turi but sprendziami. Nu bet del to ner ko sukt galvos manau, nes rusas neisdris pult amerikos bent jau siuo metu
Andriau, visi Rusijos priešai visada matė Rusiją taip pat, todėl niekas nepasikeitė. Aš manau, kad Rusija - kaip tik pačiame įvykių centre.
Darom ta KARA CIA
Dariau, tame nėra jokios logikos. Pilna išteklių ir pulti valstybę dėl išteklių. O kas nuvertė Janukovičių ir ar prieš tai vyko karas? Ar negeriau taikiai pereiti prie geresnio gyvenimo?
Tai, kad jei NATO norėtų apsaugoti Ukrainą, seniai būtų tam įvedusi NATO kariuomenę, ir jokio karo nebūtų buvę, nes Rusija nesikautų prieš NATO.
na norai tai vieni yra, bet galimybes tai vel kitos. Tai nera ant tiek galinga ta nato. Butu ant tiek galinga tai gal butu ir ivedusi. Bet NATO yra atsargi mano supratimu. Maziausiai cia mum nato teritorijoje reik dar karo. Tai ir ziurejo kad issisukt kad nebutu to karo tokio didziulio.
Dariau, tame nėra jokios logikos. Pilna išteklių ir pulti valstybę dėl išteklių. O kas nuvertė Janukovičių ir ar prieš tai vyko karas? Tai ar negeriau taikiai pereiti prie geresnio gyvenimo?
tai jie neuztenka kaip sakiau tu istekliu, kad ir kiek jie turi.
Nuverte janukoviciu ukrainieciai. Pries tai karo kiek zinau nevyko ukrainoj.
Ziurint kokia situacija. Rusam tai aisku geriau taikiai pereit prie geresnio gyvenimo. Ukrainieciam dabar jau nezinau, cia jau jiem sprest - tas geresnis butu dabar tik kad karo nebutu jei pasiduotu. Bet but pazemintam ir gyventi pagal rusijos/prorusiskus istatymus ir vertybes, tai nera geriau nei kai pagal save kaip norejo gyveno, tai jau jiem sprendimas ir kol kas matos kad tas sprendimas yra kad geriau ne taikiai bet atsikovot savo teritorijas jei jau taikiai neiseina.
Valdas iš komos pabudo .juokdarys bando paruodyt savo nesveika tiesa .
NATO yra labai galinga, daug galingesnė už Rusiją, bet kažkodėl nenorėjo blokuoti Rusijos karinių veiksmų savo karine galia, pasak jų, kad neeskaluoti pasaulinio karo, bet ar Rusija pultų Ukrainą, jei ten būtų NATO kariuomenė? Aš sakau, kad ne.
Nors galbūt nebūtų spėję atvykti, o rusai jau būtų Ukrainoje, tada nieko iš to nebūtų.
Man tai Andriau čia tavo nesveika tiesa. Jei jau taip nori vadinti.
Žinai kaip jautiesi tikriausiai taip ir rašai
NATO yra labai galinga, daug galingesnė už Rusiją, bet kažkodėl nenorėjo blokuoti Rusijos karinių veiksmų savo karine galia, pasak jų, kad neeskaluoti pasaulinio karo, bet ar Rusija pultų Ukrainą, jei ten būtų NATO kariuomenė? Aš sakau, kad ne.
jei ten butu NATO kariuomene, taip gal ir nepultu ,, nors tikimybe yra kad ir maza. Kai vykdavo zapad pratybos, tai irgi nu norejosi tiket kad nepuls ir per daug negalvot. Bet dabar atrodo kad kai vykdavo tos pratybos, tai jie tik ir tykojo progos mus uzpult. Ziuredavo kaip nato reaguos ir jei nebutu reakcijos, tai ko gero butu ir uzpuole. Nes kokio velnio kitaip jiem organzuot tokia puolimo pratybas.
Bet problema - kol ta nato kariuomene Ukrainoj atsirastu - ji uzpultu Ukraina. Nu realiai kas dabar ir vyksta, nes Ukraina sieke narystes nato.
Puslapiai Ankstesnis 1 … 8 9 10 11 12 … 70 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Įvairūs → Karas Ukrainoje