Valdas parašė:Objektyviausia būtų žiūrėti ir NATO šalių naujienas, ir Rusijos. Aš, pavyzdžiui, pasižiūriu tik youtube NATO šalių informaciją anglų kalba ir Putino, Lavrovo bei Peskovo pasisakymus, bet nežiūriu rusiškų naujienų. O jūs?
Sakė, kad iš 33 milijardų paramos paketo, apie 22 milijardai būtų skirti karinei paramai Ukrainai. Tai dideli pinigai. Iki dabar, nuo Rusijos-Ukrainos karo pradžios, JAV Ukrainai skyrė virš 3 milijardų.
As retkarciais rt.com isijungiu paziuret ka jie bepudrina, o pagrinde fb lock n loaded puslapio naujienos, technologijos.lt tai ten buna ir ka lavrovas pasake ir pan.
Esu bandes ir diskutuot rt.com kai buvo disquss.com komentaru platforma, dabar kazkokia ten kitokia, ir spamo kruva tai nebeimanoma. Bet ir anksciau, nu jie kruva info tik sakydavo bet neirodydavo man.
LDK Vytauto laikais, Lietuva valdė didžiąją dalį Ukrainos. O dabar pyksta, kad Rusija norėtų ją valdyti.
cia kazkoks neimanomas dalykas, as neisivaziduoju kaip lietuva galejo valdyt tokias tautas 
bet pagal wiki nuo 13 iki 18 amziaus
https://lt.wikipedia.org/wiki/Lietuvos_ … tyst%C4%97
wtf, as zinojau kad tokia buvo , bet galvojau kad tik trumpai, nu kaip galejo ji taip islaikyt paverge rusus ir ukrainiecius
o gal gerai cia jiem buvo? Nu neitiketina, mus atrodo visi tik muse, ten rusai, vokieciai, lenkai. O cia buvom tokie diziuliai taip ilgai.