Re: Karas Ukrainoje
Matai kaip, net nebuciau pagalvojes kad jei esi kaltas pakinta tavo molekuline sandara! Taukų rusiu genu teorija tokia plati eina sau! Visai kaip kalafijoru genai!
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Įvairūs → Karas Ukrainoje
Страницы Назад 1 … 30 31 32 33 34 … 70 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Matai kaip, net nebuciau pagalvojes kad jei esi kaltas pakinta tavo molekuline sandara! Taukų rusiu genu teorija tokia plati eina sau! Visai kaip kalafijoru genai!
Kaltų nebūna. Visi nekalti. Taukuotas meškuti.
Laimutė пишет:Valdas пишет:Esmė yra tikėti. Kas žino, ar tam ir kituose žemėlapiuose, pažymėta teisingai, ar melagingai. Taip ir su naujienom. Ką žinosi, kiek ko susitarę meluoja, o kiek sako tiesą. Būtų protingiau užsiimti kuo kitu, bet taip gerai padaryta, kad įdomu toliau tuo domėtis.
Valdai, nu žinai, kai pagalvoji, kad tuo tarpu ten žūsta nekalti žmonės, tai tie spėliojimai kas tiesa, o kas melas atrodo iš viso labai žiauriai.
Ar tikrai žūsta nekalti žmonės? O gal jie kalti? Gal visada žūsta tik kalti? Reiktų apie tai gerai pagalvoti, kad suprasti viską, sudėti viską į vieną visumą, ir galiausiai suprasti, kad kaip ir visais kitais atvejais, viskas ten vyksta teisingai. Nes jei galvosime, kad ne, tuomet turėsime manyti, kad mūsų atominė, molekulinė sandara yra neteisinga, kaip ir visa kita sandara bei visos jėgos, kurioms veikiant kiekvienas individas ir jų visuma elgiasi būtent taip, tuo metu. Bet sandara ir jėgos yra teisingos, todėl ten viskas vyksta teisingai. Viskas visur vyksta teisingai. Tai sunku suprasti, kai patiriamos kančios, bet tai vienas iš galimų rezultatų, kurio tiems žmonėms dabar reikia. O mums reikia taikos, todėl dabar gyvename taikoje.
Taip. Iš dalies sutinku, kad jau pastūmėti įvykiai vyksta sava eiga su visomis iš to išplaukiančiomis pasekmėmis, tačiau labai sunku stebint iš šalies. Netgi sunkiau nei tiems, kurie randasi įvykių centre.
Valdas пишет:Laimutė пишет:Valdai, nu žinai, kai pagalvoji, kad tuo tarpu ten žūsta nekalti žmonės, tai tie spėliojimai kas tiesa, o kas melas atrodo iš viso labai žiauriai.
Ar tikrai žūsta nekalti žmonės? O gal jie kalti? Gal visada žūsta tik kalti? Reiktų apie tai gerai pagalvoti, kad suprasti viską, sudėti viską į vieną visumą, ir galiausiai suprasti, kad kaip ir visais kitais atvejais, viskas ten vyksta teisingai. Nes jei galvosime, kad ne, tuomet turėsime manyti, kad mūsų atominė, molekulinė sandara yra neteisinga, kaip ir visa kita sandara bei visos jėgos, kurioms veikiant kiekvienas individas ir jų visuma elgiasi būtent taip, tuo metu. Bet sandara ir jėgos yra teisingos, todėl ten viskas vyksta teisingai. Viskas visur vyksta teisingai. Tai sunku suprasti, kai patiriamos kančios, bet tai vienas iš galimų rezultatų, kurio tiems žmonėms dabar reikia. O mums reikia taikos, todėl dabar gyvename taikoje.
Taip. Iš dalies sutinku, kad jau pastūmėti įvykiai vyksta sava eiga su visomis iš to išplaukiančiomis pasekmėmis, tačiau labai sunku stebint iš šalies. Netgi sunkiau nei tiems, kurie randasi įvykių centre.
O kodėl turi būti sunku? Kodėl mes turime įsijausti į tai, įsivaizduoti tai kaip savo kančias, vietoj to, kad mėgautumėmės savo geru gyvenimu? Jie kaunasi ten vieni su kitais, jiems ten to reikia. O mes galim švęsti ir džiaugtis. Tegul eina tartis, jei nenori mirti. Bet nori. Jie nori kautis ir mirti vietoj susitarimo. Reikia tai suprasti.
Beje. Vakarienei valgiau virtus kalafijorų genus. Labai skanu. Dar buvo brokolių, morkų, kiaulių ir karvių pieno sūrio su nuodingu kalcio chloridu genai. Fainai. Tiesa, ir vištos virto kiaušinio genai. Savo kiaušiniais tai reikia pasirūpinti. Kitaip jais pasirūpins ranka arba moteris. Kas kam geriau.
Mana Karas suu jum VISADA ALWAYS
Pasirodo, kad rusų rezervistai turi patys sau nusipirkti kūno apsaugos priemones. Kraupu, kai matai kaip jie vyksta į frontą susitaikę su likimu, visi girti... Kanonenfutter
va taip jiem ir reik. Kur jie buvo n metu kai putinas vadovavo? Kas palaike ta putina? suprantu kad ne visi , bet dauguma manau. Tai dabar ta dauguma kaip nacija tegu patys ir srebia savo kose ka prisivire. Gal pagaliau supras kokia bloga valdzia turi ir imsis kazka daryt. O jei kazka darys kad nuverst, paremsim.
Tegul eina tartis, jei nenori mirti. Bet nori. Jie nori kautis ir mirti vietoj susitarimo. Reikia tai suprasti.
o ka tu susitarsi su rusu? kol jam i galva kulkos neduosi tol jis nepasisalins. As tai neisivaizduoju kaip galima kazka sitoj situacijojs su rusu. Kada jie taps silpnesni, tada pasidarys ir sukalbamesni. Tada ir tartis bus imanoma. Dabar deja su ju protu, tai reik dar daug darbo padaryt ir zmones turi zut. Dabar bent pagal tas naujienas jei ten tiesa, pradejo ukrainieciai spaust juos lauk, tai jie bent jau kalba apie susitarimus, bet pirma turi isvest karius is ukrainos kaip minimum, tada kalbetis apie nuostoliu atlyginima, nors zmoniu mirtys tai neikainojamos turetu but, cia as nezinau, visa rusija su visais resussais turetu atiduot ukrainai ir tai kadangi zmoniu mirtys neikainojamos, tai neapirktu ju zuciu nu bet nors kazkas butu. Dalis rusijos resursu vakarams turetu atitekt irgi nes vakarai investavo i ukrainos gynyba irgi.
Laimutė пишет:Pasirodo, kad rusų rezervistai turi patys sau nusipirkti kūno apsaugos priemones. Kraupu, kai matai kaip jie vyksta į frontą susitaikę su likimu, visi girti... Kanonenfutter
va taip jiem ir reik. Kur jie buvo n metu kai putinas vadovavo? Kas palaike ta putina? suprantu kad ne visi , bet dauguma manau. Tai dabar ta dauguma kaip nacija tegu patys ir srebia savo kose ka prisivire. Gal pagaliau supras kokia bloga valdzia turi ir imsis kazka daryt. O jei kazka darys kad nuverst, paremsim.
Tegul eina tartis, jei nenori mirti. Bet nori. Jie nori kautis ir mirti vietoj susitarimo. Reikia tai suprasti.
o ka tu susitarsi su rusu? kol jam i galva kulkos neduosi tol jis nepasisalins. As tai neisivaizduoju kaip galima kazka sitoj situacijojs su rusu. Kada jie taps silpnesni, tada pasidarys ir sukalbamesni. Tada ir tartis bus imanoma. Dabar deja su ju protu, tai reik dar daug darbo padaryt ir zmones turi zut. Dabar bent pagal tas naujienas jei ten tiesa, pradejo ukrainieciai spaust juos lauk, tai jie bent jau kalba apie susitarimus, bet pirma turi isvest karius is ukrainos kaip minimum, tada kalbetis apie nuostoliu atlyginima, nors zmoniu mirtys tai neikainojamos turetu but, cia as nezinau, visa rusija su visais resussais turetu atiduot ukrainai ir tai kadangi zmoniu mirtys neikainojamos, tai neapirktu ju zuciu nu bet nors kazkas butu. Dalis rusijos resursu vakarams turetu atitekt irgi nes vakarai investavo i ukrainos gynyba irgi.
Ne, Dariau. Neteisinga galvoti, kad su rusais nesusitarsi. Daugybė tautų susitaria ir labai gerai sutaria su rusais. Bet yra priešiškos tautos, kurios nenori susitarti, kurios nori kautis. Tos ir kaunasi. Aš manau, kad jie netaps silpnesni. Jie taps dar stipresni. Kiekvienas karas, kuriuo rusai buvo užpulti, pradedant nuo Napoleono, padarė juos dar ir dar stipresniais, galingesniais. Bus matyt.
Beje. Vakarienei valgiau virtus kalafijorų genus. Labai skanu. Dar buvo brokolių, morkų, kiaulių ir karvių pieno sūrio su nuodingu kalcio chloridu genai. Fainai. Tiesa, ir vištos virto kiaušinio genai. Savo kiaušiniais tai reikia pasirūpinti. Kitaip jais pasirūpins ranka arba moteris. Kas kam geriau.
nu cia dabar... (?)
kartais man atrodo, kad tu dvilypis. kartais samprotauji nuosekliai ir graziai, o kartais... va sitaip, kaip cia parasei. nei juoktis, nei verkt
Laimutė пишет:Pasirodo, kad rusų rezervistai turi patys sau nusipirkti kūno apsaugos priemones. Kraupu, kai matai kaip jie vyksta į frontą susitaikę su likimu, visi girti... Kanonenfutter
Dariau, tu mastai protu, o as sirdimi. as esu mama ir man nesvarbu kas kaltas. man skauda sirdi uz visus zuvusius, nesvarbu kurioje barikadu puseje jie bebutu. visi jie kazkieno sunus, broliai, tevai, anukai...
man sunku mastyti galva, nors ir zinau, kad nieko nepakeisiu.
Valdas пишет:Beje. Vakarienei valgiau virtus kalafijorų genus. Labai skanu. Dar buvo brokolių, morkų, kiaulių ir karvių pieno sūrio su nuodingu kalcio chloridu genai. Fainai. Tiesa, ir vištos virto kiaušinio genai. Savo kiaušiniais tai reikia pasirūpinti. Kitaip jais pasirūpins ranka arba moteris. Kas kam geriau.
nu cia dabar... (?)
kartais man atrodo, kad tu dvilypis. kartais samprotauji nuosekliai ir graziai, o kartais... va sitaip, kaip cia parasei. nei juoktis, nei verkt
Čia buvo papildomas priedas. Tai nesvarbu, patinka ar ne. Daug kas daug kam nepatinka. Kiekvienas turi išreikšti save, galvoti, dėstyti mintis taip, kaip jam reikia.
Nekis tos orkus išpjaus jei ne dab tai pabaiks partizanai ,nes ten anė dar žaidžiasi ima i nelaiswe
Graži svajonė. O realybė tokia, kad tos teritorijos jau prijungtos prie Rusijos ir jie pasistengs, kad ten neliktų nei vieno kovotojo bei partizano. Kaip jie nugalės rusus ten?
Na sio metu atrodo kad tu tik sawajoji eik isiplauk galva ir atsipūsk
Pasižiūrėk į užkariautų teritorijų žemėlapį, vykstančią mobilizaciją.
Geriau papasakok, kaip jie nugalės rusus, kurie mobilizuoja 300000 karių?
NBC News interviu, įdėtas prieš 3 dienas.
Aleksandras Lukašenka apie Vladimirą Putiną ir Baltarusijos poziciją karo Ukrainoje atžvilgiu.
https://youtu.be/lrmdGBCZILY
Darius пишет:Laimutė пишет:Pasirodo, kad rusų rezervistai turi patys sau nusipirkti kūno apsaugos priemones. Kraupu, kai matai kaip jie vyksta į frontą susitaikę su likimu, visi girti... Kanonenfutter
Ne, Dariau. Neteisinga galvoti, kad su rusais nesusitarsi. Daugybė tautų susitaria ir labai gerai sutaria su rusais. Bet yra priešiškos tautos, kurios nenori susitarti, kurios nori kautis. Tos ir kaunasi. Aš manau, kad jie netaps silpnesni. Jie taps dar stipresni. Kiekvienas karas, kuriuo rusai buvo užpulti, pradedant nuo Napoleono, padarė juos dar ir dar stipresniais, galingesniais. Bus matyt.
Na kokie prancuzai ir vokieciai, kad tik gautu pigiu duju tai jo susitaria, kai jiem gresme labai toli, jie geroj pozicijoj stovi. Arba kokia baltarusija, kai jie savo teritojias praktiskai rusijai atidave, pvz ateitu ten koks nors vakarietiskas prezidentas, tai juos kaip ir ukraina uzpultu.
Bet ukrainieciam su rusais tartis. Nu cia nusizeminimas jau atrodo net. Tai as nezinau cia - lieka arba mirt arba isvaryt juos ir dar duot atkirti uz visa tai ka padare, arba reparacijas turi sumoket. Va tartis gales manau tik jei nugales ukrainieciai.
Nu bet jei sakai galima susitart - tai kaip pvz tu tartumeis ?
Dariau, tu mastai protu, o as sirdimi. as esu mama ir man nesvarbu kas kaltas. man skauda sirdi uz visus zuvusius, nesvarbu kurioje barikadu puseje jie bebutu. visi jie kazkieno sunus, broliai, tevai, anukai...
man sunku mastyti galva, nors ir zinau, kad nieko nepakeisiu.
nu tu esi mama, tai as suprasciau jei tau skaudetu jei zutu tavo sunus. O dabar kad rusai zuva - man tai kuo daugiau ju zus tuo silpnesni jie bus, ir tuo labiau like gyvi bus nepatenkinti valdzia, ir gal nuvers pagaliau. Jei jiem duoda ginklus, tai jie tais paciais ginklais turetu eit savo valdzios atstvovus saudyt, ka lyg ir daro kartais.
lb ilgas, gali pasakyt trumpai ka esminio pasake?
Valdas пишет:Darius пишет:va taip jiem ir reik. Kur jie buvo n metu kai putinas vadovavo? Kas palaike ta putina? suprantu kad ne visi , bet dauguma manau. Tai dabar ta dauguma kaip nacija tegu patys ir srebia savo kose ka prisivire. Gal pagaliau supras kokia bloga valdzia turi ir imsis kazka daryt. O jei kazka darys kad nuverst, paremsim.
Na kokie prancuzai ir vokieciai, kad tik gautu pigiu duju tai jo susitaria, kai jiem gresme labai toli, jie geroj pozicijoj stovi. Arba kokia baltarusija, kai jie savo teritojias praktiskai rusijai atidave, pvz ateitu ten koks nors vakarietiskas prezidentas, tai juos kaip ir ukraina uzpultu.
Bet ukrainieciam su rusais tartis. Nu cia nusizeminimas jau atrodo net. Tai as nezinau cia - lieka arba mirt arba isvaryt juos ir dar duot atkirti uz visa tai ka padare, arba reparacijas turi sumoket. Va tartis gales manau tik jei nugales ukrainieciai.
Nu bet jei sakai galima susitart - tai kaip pvz tu tartumeis ?Dariau, tu mastai protu, o as sirdimi. as esu mama ir man nesvarbu kas kaltas. man skauda sirdi uz visus zuvusius, nesvarbu kurioje barikadu puseje jie bebutu. visi jie kazkieno sunus, broliai, tevai, anukai...
man sunku mastyti galva, nors ir zinau, kad nieko nepakeisiu.nu tu esi mama, tai as suprasciau jei tau skaudetu jei zutu tavo sunus. O dabar kad rusai zuva - man tai kuo daugiau ju zus tuo silpnesni jie bus, ir tuo labiau like gyvi bus nepatenkinti valdzia, ir gal nuvers pagaliau. Jei jiem duoda ginklus, tai jie tais paciais ginklais turetu eit savo valdzios atstvovus saudyt, ka lyg ir daro kartais.
Neilgas. Tik 10 min. Pažiūrėk. Daug įdomiau pamatyti kalbantį patį valstybės vadovą nei išgirsti iš kitų. Nežinau kaip tartis, nes nežinau, dėl to tartis. Ko reikalauja kiekviena pusė. Ukraina nori savo žemių. Ko nori Rusija už tai? Nestojimo į NATO? Ko dar? Ko dar nori ir Ukraina?
Darius пишет:Valdas пишет:Ne, Dariau. Neteisinga galvoti, kad su rusais nesusitarsi. Daugybė tautų susitaria ir labai gerai sutaria su rusais. Bet yra priešiškos tautos, kurios nenori susitarti, kurios nori kautis. Tos ir kaunasi. Aš manau, kad jie netaps silpnesni. Jie taps dar stipresni. Kiekvienas karas, kuriuo rusai buvo užpulti, pradedant nuo Napoleono, padarė juos dar ir dar stipresniais, galingesniais. Bus matyt.
Nu bet jei sakai galima susitart - tai kaip pvz tu tartumeis ?Dariau, tu mastai protu, o as sirdimi. as esu mama ir man nesvarbu kas kaltas. man skauda sirdi uz visus zuvusius, nesvarbu kurioje barikadu puseje jie bebutu. visi jie kazkieno sunus, broliai, tevai, anukai...
man sunku mastyti galva, nors ir zinau, kad nieko nepakeisiu.nu tu esi mama, tai as suprasciau jei tau skaudetu jei zutu tavo sunus. O dabar kad rusai zuva - man tai kuo daugiau ju zus tuo silpnesni jie bus, ir tuo labiau like gyvi bus nepatenkinti valdzia, ir gal nuvers pagaliau. Jei jiem duoda ginklus, tai jie tais paciais ginklais turetu eit savo valdzios atstvovus saudyt, ka lyg ir daro kartais.
Neilgas. Tik 10 min. Pažiūrėk. Daug įdomiau pamatyti kalbantį patį valstybės vadovą nei išgirsti iš kitų.
Nežinau kaip tartis, nes nežinau, dėl to tartis. Ko reikalauja kiekviena pusė. Ukraina nori savo žemių. Ko nori Rusija už tai? Nestojimo į NATO? Ko dar? Ko dar nori ir Ukraina?
Nori Rusija nestojimo i nato - bet daro viska kad ukraina kaip ir tik noretu i ta nato stot niekam tas nato nebutu reikalingas jei nebutu tokiu agresoriu kaip rusija. Nei mes pinigu noretumem svaistyti tiem ginklam.
Nu nori tai nori, cia jau bus rusam sunku dabar po to kai padare ta pasiekti. Cia nebent pats nato nenores Ukrainos, kas yra galimas daiktas, jei net svedai neileidziami su suomiais.
Tai rusai daug gal ko nori, bet kodel ukraina jiem turetu pildyt tuos norus o ko nori ukraina, tai aisku , kad pizdintu **** is jos teritoriju ir kad atstatytu nuostolius nors zmoniu gyvybiu jau nesugrazinsi, tai ir uz jas kompensuot bent kazkiek turetu.
Ziuriu ta lukasenkos video - tai sako branduoliniu nemes rusas. Nu jei jis teisus tai labai gerai. Ner ko bijot per daug tada rusijos, nes be branduoliniu, jiem nekazkas.
Oj sako kiekveina diena zmones mirsta. Jau lyg jam rupi kad zmones mirsta. Pats kiek ten nuzudes yra idomu. Kai buvo protestai baltarusijoj, kazi kiek ten mire ar dingo be zinios.
Siaip, viskas juda link to, kad Putina niekas nenukaus, bet jo lemtis bus kaip Hitlerio, kuris nusisove. Siaip, geda yra vadinti save galinga valstybe ir nesusitvarkyti su net ne kariais ukrainieciais, o paprastais gyventojais.
Dar kitas dalykas, Rusija daznai naudoja ta priminima kaip JAV ir kitos valstybes dalyvavo Irake, tik pamirso, kad tos valstybes ir JAV net nebuvo aneksavusios, okupavusios ir iskelusios savo veliavas Irako zemeje.
Ir dar kitas dalykas kai primena apie Hirosima ir Nagasaki, nors JAV tai buvo padariusi gindamasi nuo puolimu, o ne puolant, kad uzgrobt zemes.
Blogiausia, kad nepajudetu viskas link to, kad ir ES bei NATO valstybes bus judinamos. Suvalku koridorius realus dalykas, o Lietuva kaimyne is abieju pusiu su kuo? Vienoje puseje Rusija (Kaliningradas), kitoje Baltarusija.
Страницы Назад 1 … 30 31 32 33 34 … 70 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Įvairūs → Karas Ukrainoje