Re: Karas Ukrainoje
Žinoma kaip kitaip palenkti žmogu į viena ar kita puse tai vienas iš metodų kurį sunku irodyti
Aš maniau, kad karo propagandą kuria saliečiai, internetas ir spauda bei TV, bet ne patys kariai.
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Įvairūs → Karas Ukrainoje
Puslapiai Ankstesnis 1 … 40 41 42 43 44 … 70 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Žinoma kaip kitaip palenkti žmogu į viena ar kita puse tai vienas iš metodų kurį sunku irodyti
Aš maniau, kad karo propagandą kuria saliečiai, internetas ir spauda bei TV, bet ne patys kariai.
andrius parašė:Žinoma kaip kitaip palenkti žmogu į viena ar kita puse tai vienas iš metodų kurį sunku irodyti
Yra spec.padaliniai, kurie užsiima ir propaganda. Kariuomenė - griežtos hierarchijos mechanizmas su visom institucijom, valstybė valstybėje.
Laimutė parašė:andrius parašė:Žinoma kaip kitaip palenkti žmogu į viena ar kita puse tai vienas iš metodų kurį sunku irodyti
Yra spec.padaliniai, kurie užsiima ir propaganda. Kariuomenė - griežtos hierarchijos mechanizmas su visom institucijom, valstybė valstybėje.
Greičiau jis jau baigtųsi...
Hmmmm nu ka aš begaliu pridurti tu praktiskai paminėjai kas translioja propaganda bet ne kas ja surežisuoja
Jo Ieva tu teisi
Ką čia daro? Čia tai bent didvyriai, iš surištų tyčiotis. Šlykštu.
tai matyt tyciojas kaip ir pati sakai
Tau juokinga, Dariau?
ne, liudna
Nu jo jė tikrai perdaug humaniški su tais isigimėliais
nu jo.
Bjauru būtų, jeigu pradėtų lenktyniauti, kas žiauresnis. Čia gali būti ir tyčia sufabrikuota rusų kareiviams pagąsdinti.
kad tie rusu kareiviai kazin ar interneta turi
Laimutė parašė:Ką čia daro? Čia tai bent didvyriai, iš surištų tyčiotis. Šlykštu.
tai matyt tyciojas kaip ir pati sakai
![]()
Tau juokinga, Dariau?
ne, liudna
Nu jo jė tikrai perdaug humaniški su tais isigimėliais
nu jo.
Bjauru būtų, jeigu pradėtų lenktyniauti, kas žiauresnis. Čia gali būti ir tyčia sufabrikuota rusų kareiviams pagąsdinti.
kad tie rusu kareiviai kazin ar interneta turi
Man irgi įdomu, kokiais ryšiais jie naudojasi Ukrainoje?
kaip tai techniskai realiozuota nezinau. ukrainieciai starlinka turi
JIE TURI ko MES Nenorim
Gili Mintis jei Kaa
Įdomu, kada Lukašenka pagaliau supras, kad Putinas jau ir jo Baltarusiją anektavo. Labai lengvai ir gudriai
Įdomu, kada Lukašenka pagaliau supras, kad Putinas jau ir jo Baltarusiją anektavo. Labai lengvai ir gudriai
Lukasenka vartosi tarp Putino ir eurogeju sajungos ir pakolkas jam puikiai sekasi
Laimutė parašė:Įdomu, kada Lukašenka pagaliau supras, kad Putinas jau ir jo Baltarusiją anektavo. Labai lengvai ir gudriai
Lukasenka vartosi tarp Putino ir eurogeju sajungos ir pakolkas jam puikiai sekasi
Nemanau, kad sekasi. Jam didžiausia dilema dabar kaip ištraukti galvą iš Putino kilpos. Negi manai, kad Putinas nori dar vieno diktatoraius kaimynystėje. Jis nori būti vieninteliu
viskas ten bus gerai. maziau skaitykit delfio propagandos
viskas ten bus gerai. maziau skaitykit delfio propagandos
Aš delfio išvis neskaitau. Yra puikus nepriklausomas žurnalistas Maskvoje. Jo objektyvios įžvalgos man labai patinka.
svarbiausia kad rublio kursas atsilaike ir naftos kainos neblogai laikosi
svarbiausia kad rublio kursas atsilaike ir naftos kainos neblogai laikosi
Čia tai taip
Vakar buvo 1.60 už litrą.
'It' s a long process: Putin discusses escalation in Ukraine'
https://youtu.be/Vio2MNgNf5E
Neslepia džiaugsmo užkariautomis naujomis teritorijomis.
Zelenskis susitiko su Joe Biden
https://youtu.be/I-wNOSfeMME
Zelenskis susitiko su Joe Biden
https://youtu.be/I-wNOSfeMME
o ka nutare cia kad neziuret 10 minuciu?
gali neziuret. daugiau ginklu ir pinigu paprase ir pasiselfino
Puslapiai Ankstesnis 1 … 40 41 42 43 44 … 70 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Įvairūs → Karas Ukrainoje