Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Puslapiai Ankstesnis 1 … 54 55 56 57 58 … 70 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 1101 iki 1120 iš 1383
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Re: Karas Ukrainoje
Parantu parašė:Laimutė parašė:Mirtinas Nipah-virusas Indijoje. Karantinas.
Cia dabar, kolegos sake, kad nuo rudens prasides vel tos nesamones ir kur kas griezciau.
Tas virusas nieko bendro su corona neturi. Tai virusas sukeliantis smegenų uždegimą. Dažniausiai mirtinas. Užsikrečiama nuo gyvūnų ir žmonių atliekų. Nuo nešvaraus vandens kuriame plaukioja lavonai arba šiaip dvėseliena.
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Parantu parašė:Jei vyras nuejo pas prostitute, - tai jug ne isdavyste.
O kaip tada tai vadinama?
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Parantu parašė:Amerikonisko futbolo cempionate Amerikoje uzfiksuoti robotai. Jie elgiasi kaip zmones, mirkcioja, sukineja galva, dairosi, stebi runktynes. Atrodo keistai bet negazdina. Jei jau taip, tuomet tuoj tokiu bus daug ir gatvese.
Eik, eik... tu pats robotik. Netikiu
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Parantu parašė:Laimutė parašė:Parantu parašė:Jei vyras nuejo pas prostitute, - tai jug ne isdavyste.
O kaip tada tai vadinama?
Na tuomet, jei vyras vonioje ar tualete namie masturbuojasi kai yra zmona, kaip tai? Jug taip pat galima teigti kaip isdavyste. Zmonai nedave, pats sau pasieme.
Koks savanaudiškumas. Nu nieko sau. Kur tai matyta. Svieto pabaiga.
Ai, nu ir į sveikatą. Svarbu gerai buvo.
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Parantu parašė:Nezinau kaip ta filmuota medziaga parodyti. Tai vyksta stadione, kiti iejime, haleje. Man daugiau panasu kaip i apsauginius.
Eik, ne... gal tik taip atrodo. Nėra dar tokių. Nu aš niekur nemačiau.
Nukopijuok linką ir įkelk čia. Kur ją radai, YouTube?
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Parantu parašė:Indijau buvau nukentejes nuo ju vandens, savaite pilva raize, viduriavau, nieko valgyti negalejau, bet kazkaip savaime praejo. Vietiniai tam turi imuniteta, bet rodos ir imunitetas pramusamas.
Tai va, draugeli, jokių Indijų dabar. Nebandai ten daugiau važiuoti pas tuos murzius.
Ir kodėl indai tokie netvarkingai ir nešvarūs
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Parantu parašė:Laimutė parašė:Parantu parašė:Nezinau kaip ta filmuota medziaga parodyti. Tai vyksta stadione, kiti iejime, haleje. Man daugiau panasu kaip i apsauginius.
Eik, ne... gal tik taip atrodo. Nėra dar tokių. Nu aš niekur nemačiau.
Nukopijuok linką ir įkelk čia. Kur ją radai, YouTube?
Cia is telegramkanalo.
Paieškosiu.
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Parantu parašė:Laimutė parašė:Parantu parašė:Na tuomet, jei vyras vonioje ar tualete namie masturbuojasi kai yra zmona, kaip tai? Jug taip pat galima teigti kaip isdavyste. Zmonai nedave, pats sau pasieme.
Koks savanaudiškumas. Nu nieko sau. Kur tai matyta. Svieto pabaiga.
Ai, nu ir į sveikatą. Svarbu gerai buvo.
Tarp kitko yra du filmai, kuriuose yra trumpas siuzetelis. Viename moteris dziaugiasi del vyro, kad jis nuejo i viesnami. O kitame vyras dziaugiasi, kod jo zmona linksmai leidzia laika. Po to filmo gale ji pasako, - tu pats nuostabiausias vyras pasaulyje. Ji tai pasako nuosirdziai. Va tokio lygio supratimas, kogero sudetinga.
Niekada šito nesuprasiu. Jei mano tai tik mano. Nuėjo į šoną - viskas ! Be jokių kompromisų.
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Parantu parašė:Indai is tikro svarus, to nepastebejau, kad butu apsileide, bet kad jie geria vandeni is Gango, cia jau per daug.
Nu nežinau, bet kiek filmuotos medžiagos mačiau kaip jie maistą gamina...puodai apskretę, visur nešvara, ant grindų deda duoną ir mėsą... fui.
Aš niekada nieko neperku kas tose šalyse gaminta.
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Parantu parašė:Na taip, mumyse yra toks egoistinis suvokimas, jog partnerio orgazmas tai nuosavybe.
O kaip tu jaustumeisi, jeigu tavo moteris vietoj to, kad mylėtis su tavimi pasiima vibratorių ir dingsta miegamajame. (?)
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Prisijungęs
Laimutė parašė:Parantu parašė:Na taip, mumyse yra toks egoistinis suvokimas, jog partnerio orgazmas tai nuosavybe.
O kaip tu jaustumeisi, jeigu tavo moteris vietoj to, kad mylėtis su tavimi pasiima vibratorių ir dingsta miegamajame. (?)
nueiciau ziureti ka ji ten daro
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Konstantinas parašė:Laimutė parašė:Parantu parašė:Na taip, mumyse yra toks egoistinis suvokimas, jog partnerio orgazmas tai nuosavybe.
nueiciau ziureti ka ji ten daro
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
https://youtu.be/1SqCPmUHsT0?si=M0ZY1v9umE2j6qr0
- Verso
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02PYqEP3yGShSuhaS2SXN8t17B91mhckTwMXCFctJ3n3utJ771GGYf55EW95AMRc2Ml&id=1355573714
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Parantu parašė:Laimutė parašė:Parantu parašė:Na taip, mumyse yra toks egoistinis suvokimas, jog partnerio orgazmas tai nuosavybe.
Nepamirskime, moteris ne vyras ir vyras ne moteris. Todel kas tinka vienam, visiskai ne prie veido kitam. Poligamiskos seimos, vyras turi kelias moteris. Tik Tibete yra, kad moteris gali tureti kelis vyrus. Moteris gimdo, tai vyrui neskirta. Moteris taure, ji turi likti svari, vyras seja, tokia jo prigimtis.
Neišsisukinėk. Nepasijaustum pažemintu, jei tavo moteris pasirinktų vietoje tavęs vibratorių?
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Parantu parašė:Greiciausiai butu isprievartauta, o paskui lai sprendzia, ar dar jai reikia to vibratoriaus.
Parantu, ką tu darytum ar nedarytum tai atskira kalba.
Klausimas, kaip jaustis vyrui tokiu atveju (?). Be abejo pažemintu ir atstumtu. Tai tas pats ir moterims, jei vyras labiau mėgsta masturbuotis nei mylėtis su jomis.
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Parantu parašė:As visai nesenai suzinojau, kad yra toks saldytas maistas. Kolega parode, paaiskino ka su juom daryti. Pasirodo, visai patogu, skanu ir greitai. As ji maciau parduotuvese, bet neturejau zalio supratimo, ka su juom daryti. Atradau Amerika.
Aš daržoves perku šaldytas. Tai pats sviežiausias produktas, nes jas iškart po nuėmimo supjausto ir uzšaldo. Panašiai kaip žuvis uzšaldo iš karto dar laive. Sutaupo laiko tokie produktai ir svarbiausia jie be jokių konservantų.
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Parantu parašė:Hmm, Konstantinas sako, jis ziuretu kaip jo moteriske tuom uzsiima. Butent tai ir yra tavo atskaitos taskas. Prie manes to nebutu. As neziureciau, tiesiog ja pasiimciau. Kita vertus, jei moteris nuobodziauja, cia jau vyrui smugis i tarpukoji. Kaip as jausciaus? Niekaip, pasiimu ir turiu ja visaip, kiek fantazija leidzia. Tuomet netektu niekaip kazkaip jaustis. Vot pristojei.
Nu, va, atsakei .. dabar atstosiu
- Verso
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Parantu parašė:Del maisto gaminimo, su manimi suderinga. Mano tetis, jis gyresi, kad moka gaminti valgi. Taip, jis mokejo pakepti bulves ir isvirti bulbyne sriuba ir tai jam buvo daug. Su manimi panasiai. Valgio gaminimas, del manes kazkokia alchemija. Kiek suprantu, Laimute perka saldytas darzoves. As pagrinde perku saldytus ryzius ir krevetes. Na krrevetes, jos kokios yra, jau tokios, o ryziai, jie gi jau isvirti. Nezinau kaip ten su naudingumu, man tai persudetinga. Nusiskyniau nuo medzio a is darzo nusiroviau, va tai suprantu, o visa kita, cia kazkokia mistika.
Matai, šviežios daržovės pakol pasiekia pirkėją praeina daug laiko ir dažnai keičiasi sandėliavimo temperatūra. Dėl to jose daugėja nitratų kiekis, o kai jas iškart uzšaldo, nitratų didėjimo procesas sustabdomas. Žinoma iš savo lysvių geriau, bet tuomet jas nuimti reikia anksti ryte dar nesušilus orui ir iškarto apdoroti. O čia, nusiperki šaldytas ir į šaldiklį. Po to paimi kiek reikia į sriubą ar troškinimui ir viskas. Nei valyti jų nei atliekų išmetinėti reikia.
Tai ką tu perki su ryžiais arba mėsa tai jau užšaldyti pusgaminiai. Irgi švieži, bet neaišku kokie aliejai buvo naudojami visa kita. Ragavusi ir aš, nieko, bet pačios gamintas vistik geriau.
Žinutės: nuo 1101 iki 1120 iš 1383
Puslapiai Ankstesnis 1 … 54 55 56 57 58 … 70 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.