1341

Re: Karas Ukrainoje

Parantu parašė:

Buvau sokiuose Rietave, kam per… sinjorams ir sinjoritoms. Kazkiek sokau, bet pagrinde stebejau kas vyksta. Tai kaip spektaklis, didele bendra scena ir kiekviena pora atlieka savo individualu vaidmeni. Sutikite, viesumoje jie taip nesielgia, tik sokiu saleje parodo save kazkaip kitaip. Su vyrais cia viskas aisku, jie neturi instrumento, korio deka galetu vertinti moteri, todel jie puola ant tu, kurios blizga, na kazkiek figura, dar jaunyste nenubleso, dailaus veiduko. Cia viskas savo vietoje, tokie jau vyrai. O va su moterimis katastrofa. Tos, kurios jau gerokai vakarop, kai iki bobulytes vos viens zingsnis, tos tarsi ir susivoke, bet jau traukinys isvaziaves, lieka laukti sekancios reinkarnacijos. Jos veda vyrus, pacio renkasi su kuom sokti, jos is tikro moka kritiskai ivertinti vyra ir be jokiu skrupulu ima ir veda sokti. Tai nuostabu, bet jau per velu. Tos, kurios dar savyje turi kazkiek moterisko sarmo, zavesio, pagundos dvelksmo, su jomis tiesiog katastrofa. Faktiskai tai vaiku darzelis. Kai vaikysteje, mergaite suduoda berniukui ir bega nuo jo ir ziuri, ar jis ja vejasi. Lygiai tokia tap padetis ir cia. Maza to, jos nesirenka, jos tiesiog laukia kol jas kas paims. Paprastai tokias paima vyrai zemos morales. Jug gi tik moteris turi ta instrumenta, kurio deka galima issirinkti pora. Visos tos, kurios laukia, gauna ne tai, ko tikisi. Tik susivokusi moteris, zinanti kas yra vyras, remiasi savo sirdies balsu ir issirenka sau tinkama. Zodziu, dar daug teks joms evoliucionuoti. Na ir dar, daug tokiu, kurios gerokai aukstai uzsikele saves vertinimo kartele. Tokios beviltiskai prarastos.

Įdomus įspūdis tau ten susidarė. Man panašių stebejimų irgi yra tekę patirti, bet reikalas greičiausiai tame, kad kai kurios senjoros nebeieško, o ateina į klubą tik pasilinksminti, praleisti laiką tarp žmonių ir nors keletą valandų pasijusti ne vienišomis. Senjorai taip pat. Sunku iš šalies tik tiems, kurie prie jaunesnio amžiaus žmonių jaučiasi jau per seni, o prie senesnio - per jauni. Į tokius pobūvius einant reikia būtinai turėti savo tikslą. Ir ten nuėjus jo nepamiršti. Atėjai linksmintis ar atėjai ieškoti sau poros (?). Va tada vaizdas pasikeičia ir įspūdis jau kitas.
Įtariu, kad neturėjai kur savęs priskirti. Nei prie senesnių, nei prie jaunesnių, ar ne? smile

1342

Re: Karas Ukrainoje

Parantu parašė:

Yra idomus video, kuriame rodo, kaip veda save grafenas 5G daznyje. Vakcinose buvo grafeno, apie tai neslepia Pfazer ir kitos vakcinos gaminancios firmos. 5G deka galima grafeno molekules organizuoti reikiama konfiguracija. Viso to dar laukia ateityje.

Įkelk nuorodą to video

1343

Re: Karas Ukrainoje

Sklinda versija, kad Izraelis tyčia įsileido teroristus, kad turėtų pretekstą karui.
Žiauru. Dar kai kariai prieš vienas kitą kariauja... nu, bet čia jie pradėjo nuo nekaltų žmonių. Tyčiojasi, žudo, kankina. Žvėrys.

1344

Re: Karas Ukrainoje

Parantu parašė:

Planeta Teja. Ji kaip ir girdeta, bet kad ji randasi Zemes viduje, cia kazkas naujo.

Kaip į ją patekti, nenuskrisi juk. Reikia plyšio ieškoti ir ten įkristi turbūt big_smile

1345

Re: Karas Ukrainoje

Parantu parašė:

Siandiena uzsidare portaas, per kuri sio pasaulio sielos galejo pereiti i kita ismatavima. Jis atsidare 2012metais ir visa ta laika buvo atviras sieloms, kurios siekia progresuoti. Tai, kad jo neliko, nereiskia, kad mes juom nepasinaudojome, maza to, mes jo nesupratome. Kiekvienas, kol ta erdve buvo atvira, patyreme savitus isgyvenimus. Toliau mes eisime su nauja patirtimi. Tai rodo, jog zmones vis dar nesugeba priimti visatos, jie uzsicikline vien ties veidrodziais, priima tik tai, kas atspindi juos pacius, o visa kita tiesiog atmeta.

mano siela dar istrigusi sitam ismatavime

1346

Re: Karas Ukrainoje

Konstantinai, iš kur žinai?
Čia Tavo kūnas, tiksliau 1 iš Tavo kūnų egzempliorių, o kur Tavo siela? Argi ji gali kur nors įstrigti? smile

1347

Re: Karas Ukrainoje

Čia tai bent. Dabar eisiu sielų medžioti. Vartai uždaryti, niekur nepaspruksit, rapuchos big_smile:::329

1348

Re: Karas Ukrainoje

Parantu parašė:

Zeme anksciau turejo tris menulius, Lelia, Fata, Menuo. Lelia apsisukdavo aplin Zeme per 7 paras, Fata per 13, o Menuo 29,5 paros. Du menuliai nukrito, na nebent yra zymes, kur krito didziuliai dangaus kunai, liko vienas, Menuo.

Kur jie nukrito? Gal pakeitė orbitas. (?)

1349

Re: Karas Ukrainoje

Konstantinas turbūt greitai ženysis, kad taip retai čia parašo smile

1350

Re: Karas Ukrainoje

Laimutė parašė:

Konstantinas turbūt greitai ženysis, kad taip retai čia parašo smile

nea tiesiog turiu idomesniu veiklu negu cia tupeti

1351

Re: Karas Ukrainoje

Konstantinas parašė:
Laimutė parašė:

Konstantinas turbūt greitai ženysis, kad taip retai čia parašo smile

nea tiesiog turiu idomesniu veiklu negu cia tupeti

Nu aš irgi turiu, bet vistiek telefonas juk visada po ranka, tai ko neužmesti akies wink. Tam nebūtina čia pastoviai tupėti big_smile.
Na, bet jei užsiėmęs tai puiku, vadinasi sekasi.

1352

Re: Karas Ukrainoje

o kur fajetai dingo?...

1353

Re: Karas Ukrainoje

Parantu parašė:

Kas prieme dviguba vakcina nuo kovido, prarado vidutiniskai 73% savo imunines sistemos. Kas prieme triguba vakcina, tokie prarado 74% savo imuniteto. Mano viena anukele vakcinuota, sunus buvo pries, bet jo zmona uzsispyre. Dabar ji invalidas, sunkios formos autizmas. Kaltu nera, jie patys tam pasirase.

Autizmu nesusergama nuo vakcinos, tai įgimta, paveldėta iš tėvų ar senelių.

1354

Re: Karas Ukrainoje

Parantu parašė:

Rase, kad amerikonai, kai jiems bus labai striuka su finansais, imsis isieskoti skolas is skolininku. Kogero ir Lietuva isiskolinusi, kas cia laukia zmoniu.

Kaip tai ieškoti? Tai jei sudaryta skolų sutartys tai ir mokamos skolos skolintojams. Čia juk ne reketas, kad ateitų ir pareikalautų. Turi laukti pagal sutartį duotą laiką.

1355

Re: Karas Ukrainoje

Parantu parašė:

Kas idomu kare Izraelio su Palestina, is esmes tai inscenizuotas spektalklis, uz ji jau sumoketa. Bet gaunasi taip, kad kartu su visu tuom spektakliu vykdomos ir zudynes. Tai visai atskira linija, tarsi ji reikalinga tam, kad tas spektaklis taptu nors kiek tikroviskaas. Zinoma, spauda visa tai nusviecia viska surisant i viena scenariju. Nu blin, kaip gaunasi, matai ir niekam pasakyti negali, jug niekas nepatikes.

Daug kas tiki tokiom istorijom. Ypač sąmokslininkai. Nors padejuoti yra dėl ko big_smile arba pasiplūsti.

1356

Re: Karas Ukrainoje

Vis daugiau Lietuvos žmonių valgo musmires. Sako pigus ir skanus narotikas. big_smile

1357

Re: Karas Ukrainoje

Parantu parašė:

Kai nuo vakcinos vaikai tampa autistai, cia buvo atskira plati tema, tai nediskutuotina.

Tik dar viena eilinė sąmokslo teorija.

1358

Re: Karas Ukrainoje

Parantu parašė:

Ukrainos fronte padetis darosi vis labiau itempta. Ukrainieciu kariai skundziasi, kad tokio spaudimo is Rusu puses dar nera buve.

Tau skundėsi Ukrainos kariai?

1359

Re: Karas Ukrainoje

Parantu parašė:

Australijoje yra tvora, kurios perzengti niekam ne valia. Yra nuotraukos, kur matosi anoje tvoros puseje masiskai issaudyti kazkokie kaip humanoidai. Kas dedasi toje teritorijoje, kokie eksperimentai ten vygdomi? Gal bus tesinys siu nuotrauku.

Sunku, kai neatskiri fake nuo tikrovės.

1360

Re: Karas Ukrainoje

Parantu parašė:

Taip, apie musmeres ir as zinau ir ju turiu, is Rusijos parsisiunciau. Su jomis gan keista. Vieniems nuo ju tiek stogas nuvaziuoja, kad gali net zuti. Kitus veikia kaip haliucigenas, mato, girdi net ismintingus reiskinius. Kitiems faktiskai neturi jokios itakos. As irgi meginau, tiesiog smalsu. Jokio efekto. Na jei vartoti mikrodozinga, tuomet nesinorisi jokio alkocholio. Manau, kaip priemone nuo alkoholizmo visai tinka. Mikro dozes, jos jokio pojucio nesukelia, tik tiek, kad musmeres aktyvi medziaga, ji uzima tuos receptorius, kurie reikalauja alkocholio. Valgan musmere, nera jokio potraukio tas musmeres valgyti, jas vartoji panasiai kaip maisto paildus. Cia buvo kazkada, dabar kazkodel ju nesinorisi. Yra viena pagunda, kiek ju reikia suvalgyti, kad prasidetu haliucinacijos. Tiesiog smalsu, kas tai. Vienas mano pazystamas, jis suvalgudavo is kart tris keptas musmeres kepures. Po to guldavo i lova ir kaifuodavo. Ir as bandziau. Nieko nesigavo, jokio poveikio. Tuomet padariau isvada, man musmere ne pakeliui.

Nereikia tau musmirių. Jeigu jau jos nebeima, tai ko nors stipresnio reikia.