Re: Lažybos ir loterijos
Jevgenijus parašė:Nu jei butu turtingas vyras, tai i jo zmogiskuma jus moterys tikrai neziuretumet
Kodėl taip kategoriškai nusprendei? Irgi išnaudotas barakudų, kaip dauguma čia besiskundžiančių ?
barakudkos yra geris
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Lažybos ir loterijos
Puslapiai Ankstesnis 1 … 5 6 7 8 9 … 21 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Jevgenijus parašė:Nu jei butu turtingas vyras, tai i jo zmogiskuma jus moterys tikrai neziuretumet
Kodėl taip kategoriškai nusprendei? Irgi išnaudotas barakudų, kaip dauguma čia besiskundžiančių ?
barakudkos yra geris
kodel moterys taip nemegsta loseju?) nors kai kurie is ju labai turtingi zmones
Gal todėl, kad jie nekelia pasitikėjimo. Aš tikrai neprasidėčiau su lošėju. Nebent būtų šachmatininkas.
Laimutė parašė:Jevgenijus parašė:Nu jei butu turtingas vyras, tai i jo zmogiskuma jus moterys tikrai neziuretumet
barakudkos yra geris
Pažįstu vieną barakūdiną. Ko tik jis nepripasakoja apie sugar-mamytes.
Konstantinas parašė:kodel moterys taip nemegsta loseju?) nors kai kurie is ju labai turtingi zmones
Gal todėl, kad jie nekelia pasitikėjimo. Aš tikrai neprasidėčiau su lošėju. Nebent būtų šachmatininkas.
o jeigu tai butu koks pokerio turnyro laimetojas ir ateitu pas tave su daug mln doleriu?
Na karčios patirties turiu kaip ir dauguma. Nepasakyčiau, kad su barakuda. O ir barakudų esu sutikęs.
Ką norėjau pasakyti, tai moterys mėgsta tai ką joms gali suteikti, o ne tai koks esi.
Laimutė parašė:Jevgenijus parašė:Nu jei butu turtingas vyras, tai i jo zmogiskuma jus moterys tikrai neziuretumet
Na karčios patirties turiu kaip ir dauguma. Nepasakyčiau, kad su barakuda. O ir barakudų esu sutikęs.
Ką norėjau pasakyti, tai moterys mėgsta tai ką joms gali suteikti, o ne tai koks esi.
Ir iš kur toks sugebėjimas pritraukti būtent tokias.... Yra ir kitų. Aš nemanau, kad visoms taip jau labai svarbu ką materialaus vyras pasiūlys. Normalios moterys dabar pačios apsirupinusios.
Jevgenijus parašė:Laimutė parašė:Kodėl taip kategoriškai nusprendei? Irgi išnaudotas barakudų, kaip dauguma čia besiskundžiančių ?
Ką norėjau pasakyti, tai moterys mėgsta tai ką joms gali suteikti, o ne tai koks esi.Ir iš kur toks sugebėjimas pritraukti būtent tokias.... Yra ir kitų. Aš nemanau, kad visoms taip jau labai svarbu ką materialaus vyras pasiūlys. Normalios moterys dabar pačios apsirupinusios.
Del to - pati apsirupinusi nereiskia, kad be dideliu uzgaidu. Iprastai tos, kurios pacios visko imasi ir teigia, kad joms ir be vyru gerai, tai jos pacios meluoja, bet tuo paciu ir vyriskos yra kas pakisa koja. Panasaus tipo yra kaip ir karjeristes, kurios visada skaiciuos, matuos.
Pritraukt, ne. Tiesiog santykiu pradzia buna kiek kitokia, o po kurio laiko pamatai tikraji veida, suzinai tam tikrus dalykus
Laimutė parašė:Jevgenijus parašė:Na karčios patirties turiu kaip ir dauguma. Nepasakyčiau, kad su barakuda. O ir barakudų esu sutikęs.
Ką norėjau pasakyti, tai moterys mėgsta tai ką joms gali suteikti, o ne tai koks esi.Ir iš kur toks sugebėjimas pritraukti būtent tokias.... Yra ir kitų. Aš nemanau, kad visoms taip jau labai svarbu ką materialaus vyras pasiūlys. Normalios moterys dabar pačios apsirupinusios.
Del to - pati apsirupinusi nereiskia, kad be dideliu uzgaidu. Iprastai tos, kurios pacios visko imasi ir teigia, kad joms ir be vyru gerai, tai jos pacios meluoja, bet tuo paciu ir vyriskos yra kas pakisa koja. Panasaus tipo yra kaip ir karjeristes, kurios visada skaiciuos, matuos.
Pritraukt, ne. Tiesiog santykiu pradzia buna kiek kitokia, o po kurio laiko pamatai tikraji veida, suzinai tam tikrus dalykus
Kas bijo vilko, į mišką neina.
Laimutė parašė:Jevgenijus parašė:Na karčios patirties turiu kaip ir dauguma. Nepasakyčiau, kad su barakuda. O ir barakudų esu sutikęs.
Iš kitos pusės vėlgi, yra daugybė vyrų kurie didžiuojasi tuo, kad gali pilnai išlaikyti moterį.
Kirvis turi atitikti kotą.
Jevgenijus parašė:Laimutė parašė:Ir iš kur toks sugebėjimas pritraukti būtent tokias.... Yra ir kitų. Aš nemanau, kad visoms taip jau labai svarbu ką materialaus vyras pasiūlys. Normalios moterys dabar pačios apsirupinusios.
Iš kitos pusės vėlgi, yra daugybė vyrų kurie didžiuojasi tuo, kad gali pilnai išlaikyti moterį.
Bet esant finansiniams sunkumams, krizems ar nelaimems, tada suprastu del ko dziaugesi istikruju. Iprastai tada vyrams atsukama nugara vos kas nutinka, kokia nors nesekme.
Kai nėra tikrų jausmų, atsakomybės, meilės, tai nugaros atsukamos.
Kai nėra tikrų jausmų, atsakomybės, meilės, tai nugaros atsukamos.
Taip. Materialios vertybės čia neturi jokios reikšmės.
Jevgenijau, iš kur tiek negatyvo ir pesimizmo? Kažkoks liguistas nepasitikėjimas moterimis.
Jevgenijau, iš kur tiek negatyvo ir pesimizmo? Kažkoks liguistas nepasitikėjimas moterimis.
Nepasitikejimas nera liguistas. Tiesiog matai kokios tendencijos ir ko istikruju norima. Sutikus, pabendravus su nemazu skaiciumi, gal ir geresne ideja susilaikyti nuo kazkokiu tai santykiu.
Buti geram yra blogai. Buti blogam gerai.
Keistis, keisti save ir nebuti tuo kuo esi vien del to, kad tureti kazka salia yra kvaila.
Jo, pasaulyje viskas keiciasi kaip vertybes ir pagarba.
Laimutė parašė:Jevgenijau, iš kur tiek negatyvo ir pesimizmo? Kažkoks liguistas nepasitikėjimas moterimis.
Nepasitikejimas nera liguistas. Tiesiog matai kokios tendencijos ir ko istikruju norima. Sutikus, pabendravus su nemazu skaiciumi, gal ir geresne ideja susilaikyti nuo kazkokiu tai santykiu.
Keistis, keisti save ir nebuti tuo kuo esi vien del to, kad tureti kazka salia yra kvaila.
Jo, pasaulyje viskas keiciasi kaip vertybes ir pagarba.
Gal tavo siekiai ir lūkesčiai per dideli šiame reikale ir neranda atitikmens su tavo pasiūlymų galimybėmis...?
Jevgenijus parašė:Laimutė parašė:Jevgenijau, iš kur tiek negatyvo ir pesimizmo? Kažkoks liguistas nepasitikėjimas moterimis.
Jo, pasaulyje viskas keiciasi kaip vertybes ir pagarba.Gal tavo siekiai ir lūkesčiai per dideli šiame reikale ir neranda atitikmens su tavo pasiūlymų galimybėmis...?
Kad ne. Jokiu super lukesciu ir reikalavimu. Kaip tik realistiski, zmogiski norai.
Sakiau tukstanti kartu ta pati anksciau:
Moterys mylimos uz tai kas yra,
Vyrai mylimi uz tai ka gali duoti
LIFE is Bitch
Visa Politika
LIFE is Bitch
![]()
![]()
Visa Politika
tikrai taip
Puslapiai Ankstesnis 1 … 5 6 7 8 9 … 21 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis