Laimutė wrote:Jevgenijus wrote:Laimutė wrote:Taip, siaubas, kokios geros nuomonės kai kurios damos čia.
Virtualioje erdvėje visada taip, todėl ieškoti reikia realioje erdvėj. Ten kur gyvenimas verda, o ne fantazijos.
Realybeje irgi nera taip kaip atrodytu paprasta. Juk nebandysi brautis i zmoniu asmenine erdve ir sakyti - susipazistam
Tik pagalvos nenormalus kazkoks pristojo
Hobiai, tik hobiai ir tik per hobius
Na, gal nepagalvos taip. Greičiau atvirkščiai. Drąsūs ir savimi pasitikintys vyrai patinka moterims. Bet dėl hobių tai tiesa. Galimybė didelė. Aš su savo vyru irgi taip susipažinau. Męs hobi-šokėjai taip sakant. Per vieną šokių vakarą ir susipažinom. 
Kabinau pana kuri i mane ziuredavo ir duodavo nuolat zenklus savo zvilgsniu. As nebuvau i ja isiziurejes, maciau kad tokia yra bet nerupejo man, bet tai kad i mane ziuri skatino mane kaip vyra imtis veiksmu. Is pradziu nesupratau ar ziuri i mane ar viena is mano draugu, bet net kai budavau visiskai vienas ji ziuredavo i mane. Viena diena gyvai paimiau ir uzkalbinau nezinodamas nieko apie ja. Elgesi draugiskai ir pan. Kita diena apsimete kad manes nera, ignoravo, tiesiog paniskai ignorino. Tai uzrasiau tel nr ant lapelio ir padaviau jai ant stalo ir pasakiau "pametei" ji paziurejo ir su pasibjaurejusiu veidu atstume. Apsisukau ir nuejau. Po keliu dienu vis tik parase, truputi pakalbejes su ja:
-Kokie tavo hobiai?
-klausyt muzikos, egzistuot, begiot
-tai kokie tikslai gyvenime?
-nzn
pasiunciau naxuj ir vsio.
Tau kaip moteriai is senu laiku tu nesuvoki ant kiek blogai. Viskas ka tu zinai tai truputi gandu tai cia tai ten, bet tu nezinai ant kiek blogai is tiesu yra. Ir nezinosi, nes jei zinotum galvotum kad tai per daug pesimistiska ir nuneigtum. Nebent zinoma pabutum pati vyru. Bet paskutini karta kai moteris europoj bande apsimesti ir pabuti vyru nusizude is depresijos. Tai gal geriau nebandyk nes man teks valda vienam duxint.