Re: Kodėl moterys nekeičiate savo charakterio jei jis sunkus ?
Laimutė mane pažadina tekanti saulė ir labai romantiškai nuteikia. Sąžinės nerasta. O Valdas tai žadina kaimynus metidamas kasi vidurį nakties
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Kodėl moterys nekeičiate savo charakterio jei jis sunkus ?
Laimutė mane pažadina tekanti saulė ir labai romantiškai nuteikia. Sąžinės nerasta. O Valdas tai žadina kaimynus metidamas kasi vidurį nakties
Kad nežadinčiau kaimynų, einu į krepšinio aikštelę, kuri yra parke.
Trankydamas savo galva vidury nakties*
Kur tu ten gyveni, kad taip anksti teka saulė, gal Samoa?
Kodėl moterys nekeičia savo charakterio į vyrų charakterį? Todėl, kad krūtys ir makštis sunkiai transformuojasi į penį su kiaušiniais.
Kodėl moterys nekeičia savo charakterio į vyrų charakterį? Todėl, kad krūtys ir makštis sunkiai transformuojasi į penį su kiaušiniais.
Hermafroditai sugeba viską
Valdas пишет:Kodėl moterys nekeičia savo charakterio į vyrų charakterį? Todėl, kad krūtys ir makštis sunkiai transformuojasi į penį su kiaušiniais.
Kurios čia hermafroditės? Pomenopauzinės?
Laimutė пишет:Valdas пишет:Kodėl moterys nekeičia savo charakterio į vyrų charakterį? Todėl, kad krūtys ir makštis sunkiai transformuojasi į penį su kiaušiniais.
Kodėl būtinai "jos"? Yra ir "jų". Jaunų, senų...
Valdas пишет:Laimutė пишет:Hermafroditai sugeba viską
Kodėl būtinai "jos"? Yra ir "jų". Jaunų, senų...
Tokių aš neturiu galvoje. Tik normalius žmones.
Normaliu čia nerasta
Susitikit naktį krepšinio aikštėje) bus ieškoko naktinis meetas
Woow...kokie kieti mūsų forumo vyrai. Drąsi kovą virtualioje erdvėje. Man primena video kur du šuneliai perskirti stiklinėmis durimis loja viens ant kito ir kai pertvara nustumiama abu staiga nutyla ir paspaudžia uodegytes
Čia tu taip darytum, Laimute. Bet tame yra dalis tiesos. Jam nepatinka kažkurios mano tautybės, bet mes turim kažkurią tą pačią tautybę. Pagal ją esam savi. Tokiu atveju kovos nebūtų.
Kiek bilietas?
sveiki ka jus tautybiu genai dar tam paciam sude mirkstat?
Man primena video kur du šuneliai perskirti stiklinėmis durimis loja viens ant kito ir kai pertvara nustumiama abu staiga nutyla ir paspaudžia uodegytes big_smile
Grįžkime prie temos. Ar moterys turi keisti charakterį, jei jis sunkus, ar ne?
sveiki ka jus tautybiu genai dar tam paciam sude mirkstat?
Prisijunk. Pamirksi ir tu.
Grįžkime prie temos. Ar moterys turi keisti charakterį, jei jis sunkus, ar ne?
Turi, turi... bent jau tam, kad nesuėstų iškart partnerių
Valdas пишет:Grįžkime prie temos. Ar moterys turi keisti charakterį, jei jis sunkus, ar ne?
Turi, turi... bent jau tam, kad nesuėstų iškart partnerių
o, saunuole
Man dar geriau kad jis grasina, galesiu py.zdint sita kaimieti be pasigailejimo kaip jo tevas py.zdino jo nescia motina ir man lygiai taip pat kaip jo tėvui nieko uz tai nebus.
Pederastu bulviu ir kafijoru zuvu rugsiu mane užklupo dukra kuri nevalgo mesos - genai
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Kodėl moterys nekeičiate savo charakterio jei jis sunkus ?